Kvasthildas Malmdamm

Direktlänk till inlägg 22 december 2009

dunsnö & julkort

Av Kvasthilda - 22 december 2009 14:11


Ja, snön fortsätter falla. Sonen gick just ut för att skotta lite innan Barnafadern/Maken kommer hem. Han borde ha landat alldeles nyligen, eller är i faggorna för landning.

Själv håller jag på att koka skinkan, rulla o steka köttbullar och ska steka revbensspjällen åt Fialotta Larsson. E-pigan vill ha sina revben varma till jul ;)

Köttbullarna (blandning av älg/nöt) kryddades bland annat med lite julkryddor. De första bullarna föll kottarna i smaken i alla fall. Mina blir så lätt torra o tråkiga. Den sista stekpanneladdningen gick sönder. Höll inte ihop som resten av bullsmeten. Nåja, de går nog åt de med.

E-pigan har skrivit ett schema för julafton. Jag har ju arbete på mitt och vet inte om jag får äta nån julmat förrän sent på kvällen. Nåja, tidig kväll, men likväl kväll.


Några av årets julkort har trillat in. Vårt årliga brev från Störstebror med Fru där de beskriver vad de gjort under året som gått. Har inte hunnit läsa det! Ligger och väntar :-)

Fått kort från Mia o givetvis Tintin (Tack ni båda :-)) ). Plus förstås diverse vänner o bekanta. Själv har jag inte skrivit ett enda julkort. Det fanns en tid när jag hade tid att sitta o skriva en massa julkort och skicka till höger och vänster. Många år sen nu! Sen man blev med dator har tiden för sån't helt försvunnit! Hade en dröm att Kvastis & the Kiddos skulle göra egna julkort i år. Joooootjeeeeena. Tanken fanns i alla fall. Fast "tänka bär inte vatten" som Ronja sa. Än mindre julkort land o rike runt. O världen för den delen. Får hoppas tomten är snäll mot mig ändå!


Nej, tillbaks till spisen. Börjar jobba om lite drygt två timmar. Får mina elva timmars "vila" i alla fall. På järsken. Fick en timmes övertid i morse, fast det hade kunnat bli mer!


 
 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

22 december 2009 14:39

Skall nog mycket till för att jag ALDRIG kommer att skicka ett enda julkort faktiskt. FÖRSÖKER få tid eftersom jag verkligen VILL och tror nog att en del av de som har skickat till MIG inte har så mycket tid alla gånger... RIKTIGA kort skall det helst vara och jag abonnerar ju på FRIMÄRKEN så det känns NATURLIGT att skicka en del då. Det brukar ändå GE så mycket och kanske NÅGON av dessa jag har skickat till är ENSAM dessutom. För mig handlar det inte enbart om jul, påsk etc. utan om att höra av sig på ett eller annat sätt oavsett tid på året. Om jag skickar via datorn har det ändå varit ett kort jag har gjort själv. Men annars har jag ju KÖPT en del kort också samt fått som premie i mitt abonnemang.

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Dante

Dante

22 december 2009 22:39

GOD JUL i stugan, till er från oss. :)

http://dante.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tandem

23 december 2009 10:57

God jul och tack för mycket kul läsning! I år har vi en vit jul även i Östergötland!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kvasthilda - Måndag 22 april 09:00


  Tema nr 205 Norrsken 113/366   Ett oerhört suddigt iPhonefoto under devisen "de bästa bilderna - är de som tas".      Temalista     ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ 365 Foton 2024  Jag kan inte kommentera hos blogspot om in...

Av Kvasthilda - Söndag 21 april 09:00


  Tema nr 273 Skymning 112/366   -.     Temalista     ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ 365 Foton 2024  Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat. ...

Av Kvasthilda - Lördag 20 april 10:55

Jamen, då var det kryssat och klart och webbradion höll hela vägen och så här löste jag mitt idag...  Vi lever det ljuva livet, eller snarare galna, Livin' La Vida Loca. Upside, inside outShe's livin' la vida locaShe'll push and pull you downLivi...

Av Kvasthilda - Lördag 20 april 09:41

Jahapps. Får se om det blir att lösa krysset idag. De har stora tekniska problem på Sveriges Radio idag och inget laddar som det ska. Just nu lyssnar jag på P4 men jag har inte laddat om just den sidan. Rätt vad det är kraschar det väl och jag hör in...

Av Kvasthilda - Lördag 20 april 09:00


  Tema nr 297 Stubbe 111/366   "Visst är man lite fånig" sa grannen när hon la en hatt på en stubbe i höstas och dekorerade den med lite rönnkvistar. "Fånig får man visst vara", svarade jag då. Den är jättegullig med den lite trötta hatten ov...

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards