Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under juli 2010

Av Kvasthilda - 27 juli 2010 20:31


Blir inte så mycklet skrivet om konserterna i år. Har tagit mig för långt tid att fixa med bilderna. Amanda stod på stora Kebnescenen i år. Hon har flyttat ner från Cityscenen där hon spelade för ett par år sen. Ner i det här fallet betyder UPP :-) Större scen.






Av Kvasthilda - 27 juli 2010 16:08


Heja Carro! Gick in i köket en sväng för att fylla på kaffemuggen o hörde just ett kort referat från radiosporten. Har HELT MISSAT att friidrotts-EM är igång. "Nån gång i augusti" är det noterat i min kalender nånstans i hjärnbalken. Visste inte att augusti började redan i juli i verkliga livet... Carro är i längdhoppsfinal efter ett sista hopp på 6.62 Wooppieee! De har en förmåga att hålla världen på sträckbänken innan de klämmer i, i sina SISTA hopp.... Kanske lika bra att jag missade det. Hade nog inte överlevt spänningen. Roligare att sitta hela jävla dan o vänta på att Psf ska ringa o ge besked om veckoschemat. Eller?

O tre killar i spjutfinal. Lär väl vara de o en massa finnar då.

Spelar ingen roll att jag har en tevesnurra på skärmen (eller radion igång i köket uppenbarligen). Ser den inte bakom alla öppna fönster när jag nu har Sonens teveskärm kopplad till datorn. De har enligt uppgift samma storlek (22tum) men teveskärmen är mindre, i både höjd o bredd. Dessutom kan jag få min datorskärm högre upp. Den här är inte ställbar i höjd. Vad jag vet. Latmasken har inte ens idats titta bakom foten för att se om den ÄR ställbar.... Eller vickbar.

Skulle kanske försöka få hit min egen skärm? Det är ju uppenbarligen inget fel på vare sig bildskärmskort eller blå kabel. Måste vara den vita kabeln eller uttagen som fått sig en känga. KAN vara skärmen, men jag fick bild i den innan jag bytte kabel o bilden försvann för att inte återvända. En bild som var helt åt håvete i inställningarna. Den blå kabeln läser saker på ett helt annat sätt än den vita. Datortekniker, my @$$. Latmask.

O kanske jag får tag i en vettig USB-hub till slut... En kompis har en till övers, bara hon grävt sig ner i källaren o letat fram den. Gulle-Puss på henne :-)  

Nej, fixa lite mer Kirunafestivalen-foton. Är ju snart en månad sen den gick av stapeln o jag har flera konserter kvar att klippa-o-klistra med.

Lillkullen väntar på att få se bilderna på Dead by April.


Av Kvasthilda - 27 juli 2010 15:46


Det var en lång väntan. Nu fick jag besked om veckan. Men ändå inte riktigt. Ett skift o ett par jourer.

Blir en björkistur i morron. Tur att det inte är idag. Får hoppas det torkar upp till morgondagen. Köra en Dm3 i det här suuuuur-regnet känns inte som en superhöjdare...


Av Kvasthilda - 27 juli 2010 14:20


Dagens stora händelse. Posten kommer. Psf ringer ju aldrig.


Av Kvasthilda - 27 juli 2010 09:00


Tema nr 237 Regnbåge

209/365


En dubbel till. Hade kunnat gå i det temat :-) Dubbla regnbågar. I varierad höjd.





Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2010 hos akson



Av Kvasthilda - 26 juli 2010 16:06


*bäh* Hade ett "Okänd"-t samtal på telefonen. Vet vem det var men jag tänker inte ringa upp. Jag är ledig idag och har blivit tilldelad fyra B-dagar denna vecka. Blankdagar. Inget schema. Ingen tur. Skit o pannkaka. Det är fler som fått samma, denna sista arbetsvecka före semestern. Det är jävlar inte kul att få råskubb sista dagarna innan ledigheten. Ska smita in på jobbet senare för att kolla om det möjligtvis kommit nåt veckoschema. Fet chans.


Är trött så jag somnar i tangentbordet snart. Har massor att göra och inte en susning om hur schemat ser ut. Hur jävla kul är det? Tur att man har ledig helg, nästa. Måste ju hinna NÅT i alla fall. Packa resväskan får jag väl göra mellan skiften (de, jag inte vet vilka det är).


Jag skulle vilja kryssa allt vad B-dagar heter. Som våra signaler efter linjen. Torneträsk är gjord till Linjeplats. På tiden.


        


Av Kvasthilda - 26 juli 2010 12:37



Photo taken at 1.40 am, Sunday July 25



~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Blue Monday



Av Kvasthilda - 26 juli 2010 12:18


Some shots from a few weeks back. My daughter and I went for a flower photo walk. I found more of these Iceland poppies although photographed elsewhere than my shot last week. Some flower bouquets in the "wild" :-)





~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

More shades of Yellow here:

Mellow Yellow Monday #79



Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards