Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under april 2011

Av Kvasthilda - 13 april 2011 08:59


Skrapade ihop dryga 16600 steg igår. Mäkta stolt. En av tjejerna har 19000 - som dagsgenomsnitt... Jaja. Sista promenaden var inge' rolig. Kallt o regnigt. Snö i luften. Men jag gav mig fan på att promenera hem trots att jag inte heller var riktigt klädd för regn o rusk. Blåste rakt igen om fleecetröjan jag hade på mig. *hurrburr* O jag gillar inte att duscha varmt men det var ändå skönt att ställa sig i duschen efteråt.


Sen iväg på tjejkväll...

Vi samlades på KC igår kväll. Alla tjejerna :-) Nästan. Tre som inte kom. Ett par jobbade o den tredje vet jag inte. En av våra hemmavarande mammor dök också upp. Kul! Mycket prat, lite vi, nån cider, lite öl och en massa chips o grojs o en guacamole from heaven. Som alltid sattes bastun igång men ingen gick dit :-) Alla hade för mycket att prata om för att ha tid att basta. Blir nog lätt så med det ensamjobb vi har!


Får se om jag hittar några andra prommiskläder idag. Måste slänga allt svart i tvätten. Arbetskläder o de jag gått i. Blir oanvändbara under några timmar då. Har ett par brallor på rymmen.

Nåja, ska farma lite (gubben muttrar...). O äta lite frukost.


Go'Morron.


Av Kvasthilda - 12 april 2011 09:00


Eget tema nr 4 K
104/365

Kliv inte på dem! Det betyder otur...  Visst var det så?

K som i Kvasthilda :-)



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson



Av Kvasthilda - 12 april 2011 04:34


Skittrött. Skallebang. Lingonvecka. Livet är underbart!

O jag har ont i benet. Jävla skit. Går som en gammal kärring. Stapplar. Eller som Husse Halt. Han är ju låghalt. Med fel på en höft. Även efter operationen är han lite halt. Jag har bara en jävla träningsvärk som inte släpper. Nej då. Jag går o spänner mig i stället. Blir det bra av det? Nå inte.

Sitter i Gällivare o väntar på oljetåget.... Växling. Vagn fyra till femton sa han, föraren. Blir ju enkelt att hoppa upp o ner på vagnar med det här benet.


Undrar hur katterna har det? Har de rivit huset? Lillskiten har säkert rotat runt i hyllor när ingen ser henne. Kråkan trodde det skulle bli svårt att fostra en katt hos oss. Hon FÅR flytta in hos oss. Får väl se. Just nu tycker Maken att det är helt OK. Men hon är ju bara till låns ännu....


Nåväl. Tåget är strax här. En halvtimme sent o ett av våra godståg passerade just så det är väl på G efter mötet. Föraren har inte ringt än men jag gör mig redo ändå.

Morrn!


Av Kvasthilda - 11 april 2011 19:01


Vi agerar extramatte här. E-pigans namne har lämnat sin lilla kattjej hos oss några dagar. Yrvädret Tyra. Söt som en sommardag. O lite svårfångad. På bild...



Eller inte :)


 

Hon har knyckt Neos leksaksmus o lekt hejvilt med den.


O undersöker hyllor o bord. Vilket hon inte får.... Bättre att hon leker med Neos prylar.


Av Kvasthilda - 11 april 2011 09:00


Tema nr 74 Förbud
103/365


Ser ni vad det står på skylten? Inte lätt med förbudsskyltar när halva texten är försvunnen. Man ser klart och tydligt att man inte får parkera nåt här... men var? FRAMFÖR SKORSTEN, ..OR..E ...ER GATAN.... nånting står det. Otydligt. O 15 m. Med hälsningar HSB.




Jaja, den är rätt hög, skorstenen på vilken skylten sitter.


Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson


Av Kvasthilda - 10 april 2011 13:57


Har ju alldeles glömt. Även om snön vräker ner utanför mitt fönster just nu vet jag att våren ÄR på väg. För ett par dagar sen kom årets vårpost från mamma. Hon har plockat en tussilago o skickat till mig. En vecka tidigare än i fjol tillome! Då var brevet stämplat den femtonde april!





Av Kvasthilda - 10 april 2011 12:07


Ont det gör ont en liten stund på natten o alltid om da'n. Eller så. Nä, lite förtjänad träningsvärk och en mindre förtjänad benvärk. Mitt jävla ben som alltid krånglar bänglade mer än vanligt i morse. Blev en kort prommis idag. Mycket kort. Träningsvärken är bara bra. Benvärken är inte bra.


Idag är det gråväder. Riktigt aprilväder. Varannandagsväder. Ömsom sol, ömsom moln (snömoln). Ömsom vin, ömsom vatten. Fast vatten är bättre i DET fallet. Å andra sidan gör det inget om det kommer vatten från ovan heller. Dagtid. Då smälter snön fortare. Nu är den bara skitig. Svart o grått. Malmdamm överallt. Det är en himla tråkig tid.


Men bara för att sluta i en positiv anda. Veckans tulpanbukett:


Orange papegojor


Av Kvasthilda - 10 april 2011 09:00


Tema nr 36 Cement

102/365


Grotesk? Tja, inte alldeles fantastisk i alla fall. Tja, i och för sig är den häftig, lejonskulpturen men i en liten skithåla kanske något malplacerad. Huset är inspirerat av en spansk hacienda men hur passar lejonhannarna in? De är två...



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson



Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards