Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under september 2011

Av Kvasthilda - 22 september 2011 22:04



Snön faller - o vi me' den... 

Av Kvasthilda - 22 september 2011 20:14


Skitjävla snorregn. Blött. Halt. O totalt nattsvart. Kompisen säger att det snöar norr om Gällivare. suck

Höll på att plocka ett par älgar. Plötsligt var de framför loket. Dök upp efter en kurva. I mörkret. Gaaaah!

O i radion säger de att REM splittras. Men jaha. Collapse into now heter visst deras nya o sista album. Se där.


Av Kvasthilda - 22 september 2011 18:15


...keep pouring down. Blött Blött Blött. Det var väl ett jävla regnande. Vi har tillome fått order om att meddela höga vattenflöden till fjärren om vi ser nåt. Kommer att regna till söndag. Tvi för den lede. Vårfloder i oktober. Snart. Bävrarna har väl drunknat.


Alldeles strax har mitt tåg avgångstid - men det är sent. Inte med så faschligt många minuter men still. Får se vad det blir innan man är hemma. Ska jaga Andreas till Kiruna idag.


När jag lämnade hotellet fick jag styra genom horder av vindrickande finklädda o godluktande männskor. Nåt party på hotellet. Firmafest? Konferens? Ja, nåt var det. Man kände sig lagom smidig när man seglade igenom klungor av kashmirrockar i skitig varselväst o kängor....


I morrn blir det ett extraskift. Psf ringde häromdagen o frågade om jag kunde tänka mig att ta ett tåg på min nolldag. Tja. Nja. Tjo. Mnjae. Nja. Jo.... ...Kan du skriva upp min tid förra lördagen till ordinarie arbetstid?? YES. OK, då kör jag till gälka. Inte svappis utan Gällivare. Får hålla tummarna att det blir genomgående från Lule då.... Man är hemma nästan före avgångstiden. Även om man kör Dm3.


Magen klagar hejvilt. För mycket äckligt automatkaffe. Fyllde termosen innan jag gick från orderrummet på förmiddagen. Inte gott. O inte gott för magen. Surt sa räven om rönnbären.


Bara skit att Laura hann försvinna.... Hmmmm.... jaja.


Nu är min avgångstid inne. 20 minuter till då? Kanske.


Av Kvasthilda - 22 september 2011 11:28


O nä, jag kan inte stava tyska, men det är vad jag känner just nu. Skit. 

Gick till secondhanden o givetvis var dockorna borta. De måste ha gått samma dag jag såg dem. Hade inte ens en guldtia i fickan då. Tog bara kortet med mig o inte en lös spänn. Dumt. DUMT. Hade åtminstone kunnat köpa den där Laura-dockan för en tia. Nä. Gone With the Wind. Det var dessutom påsar med två dockor i varje o en massa kläder o jag hade siktet på påsen med de två killarna. Alla var såna där urfula My Scene-dockor med überstora ballonghuvuden men kläderna hade man ju kunnat lägga en sångfågel på. arrgghh..... Nu är jag mest arg att jag såg dem över huvud taget, då för en knapp vecka sedan.... 

Jaja... Äter en räkmacka i stället - för glida på den... det lyckas ja'nte med. 

Av Kvasthilda - 22 september 2011 09:00


Eget tema nr 12 Kitsch
267/365

De snackades i Vaken med P3 o P4 i slutet av augusti, om en butik i Stockholms-trakten som redan hade fått upp julpyntet. Det blev prat om julklappar och hur tidigt man ska förbereda sig. Den här charmige killen står på en hylla i en butik som året runt säljer julpryttlar. O påsksaker. O Halloweenprydnader. O kräft-hattar. O ja... du förstår. Jag tycker han är supercharmig! Återvände ett par veckor senare och nån annan hade tydligen tyckt detsamma för han var borta ur hyllan.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson


Av Kvasthilda - 22 september 2011 08:33



Trist o tråkigt. Regn. Regn. Regn. 


I Morronprogrammet pratar Johan o Ellika med Tova, utflyttad luletjej i Blekinge som ger dem bloggtips. Johan, den Motsträvige bloggaren :) Dvs när jag nu hör radion, den här har samma sjuka som den förra jag hade till Boden. Den lägger av hela tiden. Ibland startar den om, ibland inte. Jääääkligt irriterande när det pratas - eller Eric Saade sjunger Hearts in the air. Grrrrrr. 

Kaffepaus i Pc, dvs Polcirkeln. Helig ko på G?

En regnig heldag i Booood'n väntar. En garanterat regnig sådan. Idag blir det dock en prommis till secondhand-butiken. En av dem. Håll tummarna att de är kvar. Dockorna. Princess Laura, om än risig o naken. O några till. 

Av Kvasthilda - 21 september 2011 21:28


Tyra har varvat ner ordentligt. Idag är hon sig själv igen men en tyst tjej. Inget gnäll o hysteriskt jamande som vi haft omkring oss i flera veckor. Hennes kastrering har ju inte tagit laga kraft än men hon har rent allmänt lugnat ner sig. Skönt. Idag har hon busat som vanligt. O slickat sina sår. Vilket hon inte får. Igår satte Kråkan på henne lampskärmen - tratten och hon backade hysteriskt omkring i vardags-rummet. Hon backade in under soffan o hamnade bakom denna och snurrade runt piedestalens ben - baklänges. 

Själv har jag gjort andra tjejiga saker idag. Tantiga saker. Klämt tuttarna. Isch Asch Usch. Men tanterna/tjejerna som jobbade i Mammografibussen idag var myyyycket trevligare än de jag nånsin träffat tidigare. 

I morgon blir det en Bodensväng igen. 

Av Kvasthilda - 21 september 2011 09:00


Tema nr 158 Linslus
266/365

Ja, han har nog fastnat i mången lins, den lille figuren vid Storsjöns strand. Jag tycker den ser ut som en jättesnigel med katthuvud men det ska vara en tolkning av Storsjöodjuret. Eller kanske dess bebis? Originalet är ingen linslus. Den verkar sky uppmärksamheten, för ingen får nånsin se den även om iakttagelserna och historierna om den är många!



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards