Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under november 2012

Av Kvasthilda - 24 november 2012 00:41


Så har man avslutat en annan favvofilm. De visade HEAT på ettan ikväll o sista tonerna rullade just ut. Giganternas kamp. Italienska hunkar i psykologisk krigsföring. Al Pacino mot Robert deNiro. O Val Kilmer. Som var med i en film tidigare ikväll som vi hann se slutet på. Där spelade han Iceman. Dvs Top Gun. 

Domare Amy är med i den här också. Och tjejen som mördar sin man - två gånger i en film där TLJ spelar vad han nu spelar. Man kan inte dömas för samma mord två gånger så hon är home free efter sitt fängelsestraff. Ashley Judd. 

O en massa andra. Mummafilm. Vem vinner, The angry good guy or the nice bad guy? Samma varenda gång. Bittersweet. 


Maken kom hem för en stund sen. Kråkan hämtade honom hos Knutte där han o Halt tillbringat kvällen med Knuttes Single Malt-flaskor. O nu är han hemma med tredubbelvikt rygg. Ont Ont Ont. Ryggen tar livet av honom när han dricker för mycket. *suck*  I morgon lär det vara invalidstatus där. 


O jag ska jobba. 


Av Kvasthilda - 23 november 2012 21:11


Det var min reaktion idag. För mindre än en timme sen. Har ÄNTLIGEN fått se Breaking Dawn II. Tack o jävla lov. 

Jag börjar fatta varfer Sverige satte femtonårsgräns på bion. De andra filmerna har varit från elva år. Samma i Norge. O faktiskt på den här också. Lite traumatiskt kanske. Avsteg från böckerna. Men jävligt bra gjort. Heja Alice!  


Av Kvasthilda - 23 november 2012 09:00


Tema nr 219 Plåster

328/365


Aj Aj Ont. Då kan väl Bamse hjälpa till att ta bort det onda? 

Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 22 november 2012 09:00


Eget tema nr 24 Snöre

327/365


Apropå gårdagens tema. Inte låter det här så mysigt heller. Fast det är väl tur att det inte är snor i tepåsen? 

Men nu är det ju faktiskt så att snor betyder snöre o triangeln upplyser oss om att den norska tepåsen är miljövänlig då den inte har ett snöre och inget snöre betyder ingen metallklämma. Bara en tepåse alltså. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 22 november 2012 06:34


Inte är man nån Prinsessan på ärten men bekvämare sängar finns det att sova i, det är då säkert.
Stand by your Man. Lite country i radion såhär på morronkulan. Johan & Tova i Morronprogrammet. Tammy Winnet, hette hon så?
Johan är enda konstanten i Morronprogrammet verkar det. Tove gästspelade i fjol när de drog igång bloggen som Johan inte fixar att skriva i. Då hade han en annan bisittare i studion. Emma? Minns inte. Så länge sen jag hörde henne. Undrar om Tova flyttat upp till Luleå nu då? Hon jobbade på en radiostation söderöver nånstans då. Kommer från Norrbotten.
Själv väntar jag på en liten grön lampa innan jag får köra hemåt med mina, för dagen 8436 ton.
Ikväll är det begärt köttsoppa. Med klimp. Fast Sonen vill hellre ha gräddig älggryta med potatis. Dessa barn.
Nä. Var är min signal?? Avgångstid 06.16 Pytt. Nåt persontåg i vägen...
Go'Morron Norrbotten.


Av Kvasthilda - 22 november 2012 01:27


Anlände KOS före tidtabellen. Skönt. Bestämde mig att stanna kvar i stället för att vänta på en taci o fara in till Gällivare o förvisso få sova i en riktig säng men tappa en timme i var ände. Nu återstår det att se om man kan sova på den där jädra britsen återstoden av natten inför hemresan arla i morgon bitti. Eller "i morgon". Vi är ju redan där. På den sidan av dygnsstrecket. Det blir lite upponer o invecklat o tillknöklat när man jobbar nätter eller kliver upp mitt i natten. Kom ju hem vid åttasnåret i morse. Tja. Igår morse då om man ska vara dygnsgränspetig.

Skönt tangentbord har de här i alla fall. O alla knapparna tycks fungera. Om jag stavar fel beror det på att jag har för bråttom o att naglarna tar i knapparna runt omkring.

Vänta nu. Vad pysslar de med nu då?? Ska jag köra mult hem?? Nä, kanske bara missade nåt. Återstår att se. Det också.

Nä, ska ta min kudde o försöka få nån timmes sömn på fångbritsen därinne i "vilrummet".



Av Kvasthilda - 21 november 2012 14:02


Hoppsan. Jag var visst trött. La mig o somnade som ett barn. Vaknade till o kikade på tiden. 12.24 Vände mig på sidan o somnade visst om, för nästa gång visade klockan 13.25 Är fortfarande mosig. Börjar jobba strax nånstans vid elva-snåret ikväll o slutar vid åtta i morron. På morgonen. 

Ska beställa en biljett till Twilight. Jag måste se filmen. Hade mina funderingar på att gå o se den i Falun men visste ju inte om vi skulle ta oss ner eller inte. Nu har de förlängt filmen med några dagar här i Kiruna så jag hade tänkt hinna den här veckan. Ja, den går ju bara den här veckan så nåt annat är inte att tänka på. I Falun går den veckovis. Kanske tar en sväng o ser Bond igen där nere. Mmmmmmmm. För nu lutar det ju åt att vi kommer oss ner trots allt. SAS har kommit till förlikning med sina åtta fack. 

En kollega till mig funderade om vi kommer att gå samma öde till mötes. Dvs sänka lönerna. Vi satt o babblade några till, en annan dag o vädrade samma funderingar men en kille sa, Vi ligger redan lägst.... SAS gjorde ju inte riktigt det o hade väl marginaler att sjunka lite långsamt neråt o göra en snygg landning i löneleden. 

Undrar om posten kommit? Ska gå o titta till brevlådan tror jag. 

Isch, det blåser. 

Blåste som fan igår också. Kallt. I morse när jag vandrade hem var det lite varmare vindar än igår. Riktigt behagligt faktiskt. 

Åsså har visst Tomte-VM gått av stapeln igen. Tomtarnas vinterspel. Synd att man inte hade ärenden neråt Gälka häromveckan. Lite maffigt att se tomtar från hela världen kravla sig ur tåget :) 


Av Kvasthilda - 21 november 2012 09:00


Tema nr 65 Fy

326/365


Ja, inte är det då supermysigt i alla fall. Tyra släpper sin leksaksmus i matskålen o den där musen har verkligen sett sina bättre dagar. Som en mumie ser den ut. Inte alls apitligt. Men Tyra älskar den o vi hittar den välidgt ofta i matskålen med torrmaten. Vi har konstaterat att den är Neos första leksaksmus! Dvs den har sådär en fyra år på sin mumifierade nacke vid det här laget. Kanske därför den är en favorit bland katterna - o framför allt hos Tyra. *rys* 

 Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards