Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under april 2013

Av Kvasthilda - 6 april 2013 05:09


Sitter o lyssnar på Vaken i radion. Wherever I lay my hat. Paul Young. Queen - Bicycle Race. I wish I was a Punkrocker. Underbara låtar. Förlängd önskenatt.
Extraskift. På väg till Vaskivouri. O ser en enoooorm månskära. Oj.
Vet ännu inte vad jag har hem - tomma vagnar eller ensamt lok. Får se vid niotiden. Krysset blir lite sent - idag igen :)
Go'Morron


Av Kvasthilda - 5 april 2013 23:15


Jag får ledigt. Al övertalade Döskalleapan att jag behövde alla veckorna. Härligt. Då får jag fira päronen tillsammans med mina syskon i midsommar. OCH har tid på mig att fixa körkortet. Lär väl bli svindyrt i slutändan men skitsamma, bara jag har ett med mig hem.
Åsså fick jag mess från Tomas. Han tar tillbaks kameran utan mankemang. Skönt. Ska bara komma ihåg att möta upp honom på söndag.


Av Kvasthilda - 5 april 2013 09:00


Tema nr 22 Blågult

95/365


Den BlåGula Plastraketen, aka Norrtåg rusar in på Kiruna C. Nä, rullar in. Men jag hade bara mobilen att tillgå så det blev ett lite halvers foto när den passerade. Att den är blå o gul går dock inte att ta miste på. Och att det faktiskt rullar. Kanske mindre klart att den faktiskt rullar. Men det gör den. De går! Ibland. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013



Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 4 april 2013 16:48


Jag strejkar. På god väg in i Norge ringer jobbmobilen. "Kan du hjälpa mig i helgen?" Genom att göra det personligt lägger han det på en annan nivå, PsfT. Hjälpa MIG. Hjälpa vem? Är det dina tåg? -Jag ringer sen. 

Han ringde igen medan jag promenerade mot hotellet - strax efter att jag morrande insåg att jag glömde min börsväska hemma, o med den bankkort o legitimation. Ahemmmguuuuuuförbannat. Ringde upp honom o spydde galla över vår gemensamme boss. Varför ska jag hjälpa den här firman när jag inte får ett skit tillbaks? O det jag ska göra i vår/sommar hjälper i SIN TUR firman... Vaddå sex veckors ledighet? Varför det? Vet vi att det är vad hon ska göra? Finns det bemanning? Kan hon flytta semestern? 

O va fan spelar det för roll om jag flyttar min semester?? Blir det mer folk i maj då? Det där är ett resonemang jag aldrig förstått mig på. En kollega fick inte ledigt en arbetshelg för barndop - eller bröllop eller vad det nu var som stod på agendan. -Nä, vi har så lite folk. Efter en stunds dribblande. -Kan du tänka dig att byta helg? Ehhhh, va?!?? Blir det mer folk den helgen jag vill vara ledig om jag jobbar en annan??? Nä, jag vill vara LEDIG! 

O nä för fan. Jag ska vara ledig bara för att vara ledig. Sex veckor. Givetvis. Ett körkort är inte alls viktigt just nu. O det är inte alls planerat så att jag har tid på mig att fixa det efter ett par veckor. För två veckor (MINST) är kurstid - sen kommer uppkörning o prov veckan EFTER!! Nog kan jag fara iväg o göra kursen men då blir det inget körkort. Allt måste ske samtidigt om det ska löna sig. Förbannade jävla tjurskallar. 

O jag fick inte tid i juni för de tiderna är vikta åt skollovsungar o knuttar som behöver rosta av sig/ta nytt körkort inför sommaren. Jag fick min tid i maj. 

O mina föräldrar fyller åttio i sommar så midsommar är vikt åt att fira dem med mina syskon, varav äldstebrorsan kommer hem från USA. Varför ska det vara så svårt att ge med sig så det blir bra för alla i slutändan?? Det är för fan ingen som är ledig i maj...!!! Annat än för att möjligtvis fara utomlands. O jag begär aldrig nåt extra av den här firman. Är alldeles för snäll för att ens fatta att jag blir lurad konstant av Psf när de ska ha ut mig på annat jobb - eller när de byter turer kors o tvärs, ibland inte ens med lagliga turer. O vem hänger de om nåt händer?? Fy, för den lede vad jag blir frustrerad o besviken. Ja, jag vet att vi är för få förare. Det är för fan inte mitt fel!!! Många har slutat pga byråkratin o bristen på samarbete o förståelse från högre ort. Så, många att de är tvungna att i dessa knepiga tider med brist på jobb på annan ort, ta in nya elever hos oss... Jag trivs med mitt jobb o vill fortsätta göra det jag gör. Hur svårjobbat o frustrerande det än må vara. Så länge man slipper ha nåt med Döskalleapan att göra, går det bra. 

Det är ju jättekul att ställa upp o jobba extraskift en helg. Not. O speciellt den här helgen som jag sett fram emot så mycket. Åsså kommer det "Kan du hjälpa mig?" Det enda jag hjälper dem med är att de slipper ringa ett samtal till. Feel my frustration? Ba'lite. 


Men den här apan gillar jag: 

Den som växer och blir stor, vet exakt var värken bor.
Om hon nångång tittat in, innanför sitt skinn.
Det är du som väljer så var noga med ditt val.
Det är ändå du som väljer vem du är.


Jag är dina drömmar, jag är den som aldrig säger nej.
Jag är apan som liknar dig.
Jag är lyxvarianten, jag är färgen i filmen om ditt liv.
Jag är apan som liknar dig.

Om du lärt dig nåt om livet, om du har valt slitstarka skor.
Så vet du vad lyckan beror på, men den chansen är sällan så stor
Det är du som väljer så var noga med ditt val.
Det är ändå du som väljer vem du är.

Jag är dina drömmar, jag är den som aldrig säger nej.
Jag är apan som liknar dig.
Jag är lyxvarianten, jag är färgen i filmen om ditt liv.
Jag är apan som liknar dig, som liknar dig.

Jag är dina drömmar, jag är den som aldrig säger nej.
Jag är apan som liknar dig.
Jag är lyxvarianten, jag är färgen i filmen om ditt liv.
Jag är apan som liknar dig.

Jag är apan som liknar dig.

 

Av Kvasthilda - 4 april 2013 12:31



*suck-o-stön*. Turister. De snodde MIN plats. O tågpersonalen är sådär lagom vrång'. Delar av dem. Vill inte sitta bland folk. Vila. Vill vila!! Ett jävla surr är det. O matlukt. Blir en lång resa det här....
O som grädde på moset vägrar den där jävla Döskalleapan att ge mig ledigt i maj. Han vill att jag ska flytta min semester. Går inte. Ska fira föräldrarna i midsommar. De fyller ju åttio i år. Al ska göra allt han kan för att få Apan att acceptera ledigheten.
*morr*


Av Kvasthilda - 4 april 2013 09:05


*bah* Den där tummen blev en handske. Al ringde o undrade var jag höll hus. Inställt ju. -Har ett jobb åt dig. Ahmenvaddårå?
Ska fara o hämta spårvagnar. Spärrfärd. Lämnade ryggsäcken hemma så jag hoppas det blir en smidig vändning o snabb parkering så jag hinner hem o käka lite innan persontåget går. Annars får jag väl ta det senare... Åsså om Murphy får som han vill blir väl 21an inställd.


Av Kvasthilda - 4 april 2013 09:00


Tema nr 41 Deltagare

94/365


Vill du vara deltagare? Jag tar en liten del i alla fall. Den säger det, perfekt att dela



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013



Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 4 april 2013 07:09


Jamenjahaaaa. Se där. Ringde Op innan jag bestämde mig för att trycka sladden i perken o sedan väcka hela huset - som i Kråkan o katterna. Lika bäst det. Mitt tåg är inställt. Kröp ner under täcket igen för att försöka sova men det verkar inte lönt. Gruset knastrar men ger bara antiglid till ögonlocken - som sand gör i vanliga fall när det inte är av John Blund-kvalitet. Det dröjer säkert en timme innan Psf ringer mig - om inte jag håller mig vaken en halvtimme till o ringer upp "Vännäs" - som numer ligger i Umeå - o får min biljett av dem. Hellre dem än Lulegänget en sån här dag.


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards