Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under maj 2013

Av Kvasthilda - 8 maj 2013 09:00


Tema nr 351 Yrke

128/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013



Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 8 maj 2013 06:54


Tænk om jag N-Å-G-O-N gång skulle læra mig vilken tid mitt tåg avgår. Då behøver jag inte stressa som en skållad råtta på morgonen vid frukosten, utan hinner tillome ta en kopp kaffe innan jag går. I sedvanlig ordning vaknar jag føre fasen i nån drøm som stannade precis innan det blev spænnande. Kanske var lika bra før det var inte Maken. Men va fan. Drømmar ær drømmar. O killen jag drømde om såg jækligt goofy ut, lång som ett øsregn som P brukar sæga, blont lockigt hår och svarta glasøgon. Han var dock allt annat æn goofy. Hans kompis(ar) var hottare æn chilikorv i håvete men det var nåt med den dær killen. Måste vara alla dessa bøcker om Dark Ones och Christian Grey som spøkar med mina nattliga æventyr. Lyssnade færdigt på sista boken igår. Fifty Shades of Grey. Den har legat ohørd i mobilen ett tag. Min andra lyssning.

Jaja. Fick ju lite tid øver så jag ska sætta mig med ett kapitel till om Benedikt. Næ, inte den dær kortvariga Påven utan Ben. En Dark One. O se hur allt utvecklar sig med Loke (Loki), hans son och Alphonso. Och det dær evinnerliga Vikinahærtat.... *skakar på huvudet*


Av Kvasthilda - 7 maj 2013 11:12


Ja, jisses.... Jag började skratta när jag läste Confession of a Vampire's Girlfriend. Plötsligt stod det "Tja, Fran" i texten och som svar "Hej. God morgon". Tog en nanosekund innan hjärnan registrerade att det var svenska insprängt i den engelska texten. De befann sig i Sverige i en liten håla som hette Benlös Vessla. Eehhhh... Jaha....? Mysko. Många underliga namn och ord. Katie MacAlister hade, enligt eftertexten hjälp av en svensk, men jag undrar hur mycket svensk svensk han är. Vikingahärta? Är det nåt gammalnordiskt? Jag vill ha in ett j där. Gör en googling på "vikingahärta" - o du får bara upp hänvisningar, bloggar, recensioner mm gällande denna bok. Vikingahjärta! Please. 



*valknut* - det är dock nåt fornnordiskt med tre trianglar som sitter ihop. Symbol för vikingakrigare. Typ. 



Åsså har vi Asatru.



AsaTRU?? Asatro. Försök få en engelsktalande att uttala namnet Ulf. 


Sen har de "spritfest". Ja, gamla Vikingaspöken hänger sig åt en massa knasigheter. Detta är dock alldeles rätt. 


Av Kvasthilda - 7 maj 2013 09:00


Tema nr 234 Pigg

127/365


Som i Mimmi. Pigg. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013



Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 6 maj 2013 21:24


Tungt. Jäääkligt tungt idag. Får inte ens hålla 70 hem idag. Madre Mia.
Dessutom vill jag ta av mig skorna men det här loket går ju inte att köra i strumplästen. Skitgolv.




Av Kvasthilda - 6 maj 2013 17:48


Svettas in sommaren och frys in vintern. *bah* Varmt som håvete ær det att traska runt i dessa evinnerliga plastkallingar vi har. Polyester ær ju just det. Återvunna PET-flaskor. Plast. Varmt o æckligt. Jag men vætskan (læs svetten) ska ju ledas från kroppen. Men det læmnar en überæcklig hinna på kroppen. Det leder fan inte bort nån svett. Varm o ickigt.

Gubben o hans kollegor får hærliga yllekallingar. Varmt o gøtt. O inte svettigt. Ullunderklæder. Inte plast. Helly Hansen med frotté på insidan kanse ær bættre æn de hær slætvævda snuskbrallorna men det ær fortfarande PLAST. *rys*


Hmmmm... Norska tangentbord. Det tog mig en stund att hitta den dær lilla accenten till e-et i frotté. Dær vi anvænder knappen som den ær før just det tecknet måste man på ett norskt tangentbord anvænda alt+ctrl. Bara knappen ger \e. O shift ger è. Det var som hundan.


VOV


Av Kvasthilda - 6 maj 2013 10:58


Fick ett mess från E-pigan igår, "Titta vad jag hittade!" Typ. O i messet fanns en bild på Carte D'Ors nya glass, Blåbär & Vanilj (Eller Sweet Blueberry & Vanilla - det ska ju vara engelska på allt gu'bevars). Jag hade gått hela eftermiddagen och varit sugen på glass - åsså skickar hon en bild bara sådär! *arrrgghhh* 

Senare ringde hon o funderade om jag var hemma. Jodå. O tror du inte skitungen kommer förbi sin gamla mor med en burk Carte D'Or Blåbär & Vanilj?? Tack älskade barn. För barn lär hon alltid vara. Pöss! 


 MUUUUUUUMMMMSS! 


Av Kvasthilda - 6 maj 2013 09:00


Tema nr 255 Rosett

126/365


~



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013



Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards