Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under juli 2013

Av Kvasthilda - 13 juli 2013 09:00


Tema nr 233 Patina

194/365


Fast mest är det mögel o mossa.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 12 juli 2013 21:33


Jmmm.. Undrar hur det gick før måsungarna tidigare idag? De befann sig mitt i spåret nær jag rullade ner mot MTAS från Narvik C. En studsade ut, utanfør spåret innan jag kom, den andra irrade omkring innanfør och visste inte var den skulle ta vægen. Kan de inte hitta bættre lekplatser?? Førældrarna seglade førbi intill.

Jag hade kunnat lega hemma o trynat isdag. Eller dammsugit. Eller gjort nåt annat trevligt på min lediga dag. Långhelg, Men nædå. Då går man med på att ta ett extra skift. Idiot.

Vi hade problem med logistiken idag. Junior børjar sex, jag vid åtta o Kråkan vid två. Junior skulle med en buss klockan fem. Han slutar tre så tvåbussen funkar ju inte. Kråkan har kvællsskift o snabbyte infør lørdagen. Slutar tio o børjar om igen klockan sex i morgon bitti. Alltså behøver hon bilen. Jag slutar klockan tre o hade gærna tagit bilen nær jag kommer hem. Men næ.

1. Jag kør Junior till jobbet, åker hem o byter om

2. jag tar bilen till jobbet, meddelar Junior var den står o gør det jag ska

3. Junior ber chefen om ledigt nån timme (kan jobba igen næsta vecka, han jobbade två timmar extra igår o hade inte en tanke på det hær då. De måste skriva in direkt hur de vill ha betalt på øvertiden. med tid eller pengar o han valde det senare då). Chefen sa OK med viss reservation. Akutjobb går føre. Sjælvklart. "Konstigt att ni bara har en bil". Hmmmm.....

4. Junior får førhoppningsvis sluta ett par timmar tidigare (vet inte hur det gick med den saken), tar bilen hem, læmnar nyckeln till Kråkan

5. Kråk kør lillebror till bussen o far till jobbet.

6. Kråk tar bilen hem om sådær en fyrtiofem minuter från denna minut ræknat.

7. Jag får promenera hem inatt och inleda min fd långlediga helg många timmar senare o får en KORT helg.

*suck*

Som grædde på moset fick jag sms från Psf. Ring mig. Instællt?? Kanske bæst att ringa.

Carina.

-Hej, vad ville du?

-Ær ute i god tid. Du ska ha Keijo med dig på måndag.
Ehhhh.. Jaha. Inte mer intressant æn så.

-Du lægger upp føtterna o sæg KØR! 

Arbetstræning efter lång frånvaro.

Nåja. Ska væl traska ut til mitt tåg då så jag får avsluta dessa långa två erbetsveckor o få liiite ledighet i alla fall.

Av Kvasthilda - 12 juli 2013 14:27


Grattis unge man. 18 år idag.


Av Kvasthilda - 12 juli 2013 09:00


Tema nr 205 Musik

193/365


~



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 11 juli 2013 20:23


Jag är skittrött. Går i koma. Har varit uppe sen strax efter fem i morse. En sväng i all fall. Efter en natts mycket orolig sömn. Sovit gott nån timme sen ett hysteriskt snurrande. Värmeslag. Lakanet låg snott mitt i sängen som vanligt. Körde Junior till jobbet o for hem igen. Åt lite frukost o kände mig sådär. Efter en stund satte tröttheten in och det var bara att ge upp. Sov bort ett par timmar med Tyra intill mig under täcket. Om möjligt hade lakanet snott sig ännu mer under den stunden. Vaknar ju med liggsår för fan. 


Hälsade på pigan en stund o tittade på kattrackarn. Den där lilla katten som barnafadern - eller morfar då - inte vill, eller kan kännas vid. Han har ju ingen aning om att den faktiskt är hämtad. Yrväder. Inte still en sekund. Morfar är paniskt rädd att katten ska orsaka den kommande babyn nåt illa. Folk har haft katter i alla tider - och bebisar. Skulle det nu vara så att det vore en fara för liv och lem skulle det orsaka jätterubriker i tidningarna och varningstexter på BB. "Avskaffa katt om ni ska ha barn!" Det sägs ju att det har hänt att katter lagt sig i barnsängar och -vagnar och på så sätt kvävt barnet i fråga. Inte helt omöjligt. Men heller inte så jävla vanligt att det ska orsaka stormar. De får väl hålla koll på bebben o den lille fyrfotingen. Förr låg bebisar på mage. Mina ungar sov på mage när de var små. Junior på näsan. Oftast. För några år sen ändrades det där och bebisar ska sova på rygg. Allt för att undvika andnöd. Och plötslig spädbarnsdöd. Men va fan. Man kan ju inte gå o tänka på sånt. 


Annars sitter jag här o svär ve o förbannelse över ett mer eller mindre stillastående internet. Nåt har hänt med anslutningen. Hann inte ringa Telia o kolla vari felet kan ligga heller. Klumpfot har skaffat bredband. Det kan ju för sjutton pucker o alla grönsvedda helveten i världen inte påverka VÅRT bredband?!??????? *gaaaaaaaah* Men nåt har hänt de senaste två dagarna. Det går inte (knappt) att öppna en internetsida. Bilder tar eviga tider att få upp. O guuuu nåde om du har flera fönster öppna. Går inte alls. Att ladda en film på tuben är bara att fetglömma. Försökte öppna en katalog i pdf-format. Tji. JAG BLIR VANSINNIG! Betalar jag för svinsnabbt internet ska jag ha ett svinsnabbt internet. Inte nåt jävla sirapssegt tuggummiklisterliknande skit. 

Åsså har alla nätverksikoner och fönster bytt utseende. Måste ha skett i nån uppdatering. TIdigare hade vi den där lilla ikonen med två datorer och en blå plupp som talade om att du var uppkopplad, gult nåt om det inte funkade. Nu är det en datorskärm med en kabel fasthängande. Saywhat? %#&!#%½&%"!"!!!!!

Försöker få upp popupen med kategorierna. Nä. Går inte alls. F'låt. Där kom den. Efter fem minuter. Typ. 


Funderar på om jag ska gå o koka mig lite vatten till en kopp te. Får väl värmeslag så det är ingen idé. Behöver nya Gaviscon. Måste se om det finns några kvar. Min mage är skiiitorolig. 

O huset ser ut som ett bombat skithus. Vem fan städar här? Inga har gått på strejk tror jag. Eller sagt upp sig. Kattsand överallt. Katthår. Damm. Men nu funkar dammsugaren i alla fall. O nya påsar är beställda. Och hemkomna. 


O VARFÖR i hela håvetet o tillbaks gick jag med på att ta ett extra skift i morrn?? 


*bah* 

Av Kvasthilda - 11 juli 2013 09:00


Tema nr 43 Distans

192/365


Rävungarna gömde sig bakom stenblocken när stora, tunga tåget kom. 




Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 10 juli 2013 12:16


I brist på tågkörning kan man ju alltid läsa. Eller äta. Eller leka med appar.


*bilden följde inte med*

[Bild]

Av Kvasthilda - 10 juli 2013 09:00


Tema nr 362 Ögonblick

191/365


Pugh.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards