Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under oktober 2013

Av Kvasthilda - 3 oktober 2013 03:03


....hær bor i staden. Men jag tror inte ens han ær vaken! Taxi o terminalfolk. Enda livet i By1. Var tillome tvungen att væcka upp respakillen så jag fick komma ut genom dørren från hotellet. Hade ju varit bra om de hade nån form av autoupplåsning INifrån. Besværligt om det børjar brinna. Speciellt om nyckelansvarige inte ær tillræknelig. Så jobbigt att klættra genom fønster!

Sitter nu på MTAS i mitt førsta nattåg før vintern. Vintertidtabellen ær tillbaks - men inte i listan vi ska skriva in att vi har våra order. Mitt tåg finns inte! Får hoppas att det står ute på bangården. Tog en taxi hit så jag vet inte.



Næ, det ær væl bara att stoppa kaffetermosen i ryggsæcken, ringa Togleder o ge sig av hemåt då.

Go'Morr(on).


Av Kvasthilda - 2 oktober 2013 19:49


Honka Lonka. Gott.
Gammalt gott. Jag vill minnas att det pratats om Lonka i alla tider häruppe. Att Lonka är en form an mjuk kola. Det är precis vad det här är. En vanilj o en vanilj/choklad. Mumma.

Av Kvasthilda - 2 oktober 2013 09:00


Tema nr 85 Före

275/365


Nya vägen till ÄllKå är invigd. Igår öppnades den för trafik. Så här såg det ut före. Innan de rev alla spåren o la en enorm grushög över det som en gång var mellanbangår'n o långt före det Banverkets spår. Banverket existerar inte ens längre, men skylten stod kvar så sent som i september. Man anar traktorer och andra arbetsmaskiner därborta... Där nya vägen går idag. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 2 oktober 2013 08:40


Onsdag morgon. Ska strax iväg på jobb o det känns inte sådär hundra procent bra. Har en huvudvärk from hell igen. Den har nu suttit i sen igår natt. Menstid igen. Inga tabletter hjälper den här gången - heller. Har gått lite upp o ner med värken de senaste månaderna men den här gången slår den till. Hate it. Egentligen skulle jag krypa ner i sängen i fosterställning o bara existera men det är ju jobb. Narvik. O vintertidtabellen är igång från nu. En av de värsta Norgeturen vi har ligger framför mig idag. Börjar om i ottan inatt i Narvik. Bagartur. *urrrrk* Inget jag ser fram emot. Åsså två tidiga svappis på det. Nä en. Sen är det ju helg. Dagvill. 

Äh. Kaffet är klart. Ska slänga mig i duschen en sväng o packa ryggan. Sen är det premiär för nya vägen. För mig. Den öppnade ju igår. Blir kortare väg till jobbet. Med bil. 

Go'Morr. 

Av Kvasthilda - 1 oktober 2013 21:21


Hahahha. Satte mig ner för att se på film och passerade Constantine som låg på vardagsrumsbordet. Struntade i den. Funderade på vad att se. ChickFlick? Rock of Ages? Hans o Greta? OK, fick bli den. 

Det första som händer i filmen (efter Hans o Gretas jobbiga barndomstid hos pepparkakshäxan) är att Peter Stormares karaktär, Sheriff Berringer står o ondgör sig över häxor på byns torg. "The Spawn of Satan".... 




Nu är det ju så att i Constantine - är det just Peter Stormare som spelar Satan...

Så kan det gå.


Av Kvasthilda - 1 oktober 2013 13:09


Fan, jag måste skaffa fler glasögon. Ibland funkar det inte att sitta vid datorn alls. Glasögonen är dubbelslipade och där jag sitter är precis för nära eller för långt borta för att det ska vara helt bekvämt. Läsdelen kräver närmare kontakt med knäpp huvudvinkel o den vanliga slipningen ett längre avstånd. Ett par extra läsglasögon hade varit perfekt.

Vissa dagar, när huvudvärken ligger och glöder under allting är det nästintill omöjligt att sitta vid datorn utan att värken blir värre. Inte alltid men det händer. Idag är en sån dag. 

Sitter också i valet o kvalet om jag ska ringa upp PsfI o ta det där extra skiftet nästa vecka. Jag har ju, gud förbjude fyra dagarshelg. Kanske jag kan snika åt mig en extra ledig dag under B-dagen nästa vecka? Hon hade ju i alla fall inget annat att ge mig då. Blankdag på en söndag. Jävla SÖM. 

De är skyldig mig, jag vet inte huuuur många fridagar. Lägg en där då! Då får jag ledigt både söndag o måndag o alltså en minihelg. Eller helg som alla andra fast förskjuten. Fast det går ju fan inte att förhandla med henne. Alltid hängslen o livrem. Nä, B-dagen får ligga kvar. Vi har inget nu men jag vill inte binda upp dig på "fel" timmar. Det är bättre att du lever i total ovisshet o får en sistaminutentid för jour. Helst 7-16. Eller allra helst 6-16. Dagjouren. Hör vi inget, har vi 8-15.12 Att SÖMen lagt ut så mycket den bara kan under månaden spelar ingen roll. B-dagen motsvara just ett skift 8-15.12 O inte ett tiotimmars jourpass. *kräk* 

Av Kvasthilda - 1 oktober 2013 09:00


Tema nr 194 Min favorit

274/365


Temat Min Favorit. OJ. Det innefattar mycket det. Det kan vara en artist. En skådis. En låt. En film. En frukt. En maträtt. En färg. En blomma. En bok. En författare. En docka. En kamera. Ett objektiv. Ett plagg. Det tar aldrig slut. Men ett av mina favoritmotiv längs järnvägen är detta: 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards