Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under november 2013

Av Kvasthilda - 13 november 2013 22:44


Har varit en SÅN dag idag igen. Skallebangelibang utan like och ingen bot i sikte. Det är för jävligt. Alla dessa fridagar man tillbringat med värk, värk och mer värk.
Har lovat Kråkan att städa åt fyrfotingen, den minsta - men än har jag inte pallat. Stackarn. Får hoppas sömnen gör sitt så jag mår bättre i morron då.
Nu ska jag alldeles strax ta min bok o krypa under täcket. Tror jag har feber. Var ett tag sen, men det kan iofs förklara en del av skallebangen.
Äh. Skiterirehär. G'Natt!


Av Kvasthilda - 13 november 2013 09:00


Tema nr 287 Sorgsen

317/365


,



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 12 november 2013 18:58


En snabb sväng idag. Som inte blev en sån himla snabb sväng. Last till svappis. O den var inte lastad när jag kom. Blev fyrtio minuter sen från Kiruna. Ungefär. O kollegan var redan på väg dit med bilen när jag kom till mitt skift. Nästan i alla fall. Han sov gott när jag kom ner. 

Kråkan for till Barnafadern idag, meddelst tåg. Körde henne till stationen innan jag for på jobbet. De kommer hem om ett par dagar igen. Hon skulle ner o kika på ett hus. 

Svägerskan är i stan också. Oopsie. O nä. Jag är inte anträffbar. Jobbar. O jobbar. O jobbar. Eller så. *inte* Hon har i alla fall gjort en av alla saker hon tänkt sig i vår lilla stad. Hälsa på Råttan o Lillråtta. O samtidigt på Junior o Lindblomman för de passade på att åka dit också o göra alla flugor på smällen på en gång. 

Gör en "gubbe" här o tänder inga lampor. Eller i alla fall inte så många. En och liten annan. Annars vore det för deprimerande. Dock tror jag inte de ger sig ut i onödan. Äh. Man vet aldrig. Kan ju låtsas inte vara hemma. *Måste* städa. Svägerskan är petimeternoga med att det ska vara rent o fiiiint. Inget stök i ett hem. Men kom för fan inte hit då! Vi lever för mycket i stunden hos oss o har inte tid med sån't dravel som städning. Fast jag plockar plockar plockar. Helst innan Maken kommer hem på torsdag. Sen kan hon komma. Kanske. Äh. 

Fast jag lovade Kråkan att städa ur marsvinslådan så jag får väl göra det då i alla fall. 

Jaha. Sen då? Äh. Fredag på en tisdag. Skönt. Får två helger den här veckan. Fast det viskar jag bara. *tyst* O vi har tusen timmar borta på jobbet. Under vilket period har jag ingen aning. 1500 egentligen, men fem-hundra av dem fylls av inlånad extrapersonal. Resten då? Har en känsla av att mobilen kommer att ringa innan helgen. 


Av Kvasthilda - 12 november 2013 09:00


Tema nr 321 Trygg

316/365




Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 11 november 2013 14:40


O de eee måååånda morron. Eller eftermiddag. Fast jag har ju sovit bort hela førmiddagen. Svimmade på kudden nån gång i mores - rum på gatsidan till trots. Nannade igenom bilstopp o starter o promenadfolk o cyklister. Eller kanske inte. De har inte så många cyklister i By1. Mest galna ynglingar o snorungar i den fordonsklassen.

Gick till Inger o hon ringde ner till Jan o førvarnade om en jættesulten fører o jag kunde gå ner i loungen o æta min frukost - fast det var vardag o klockan passerat elva.

Satte mig sen o læste ut min bok innan jag drog mig mot terminalen. Væl hær fick jag veta att jag har passåkare med mig. En instruktør o elev. Jaja. Gav spakarna åt honom. Eller kommer att gøra.

Vi ska ha last med oss hem. Inte kvartsit eller olivin som det brukar vara från Narvik, nej dolomit... Var det så? Nåt som vi normalt sett kør från....ehhhh ja var fasen det nu var.

Nåvæl. Ska væl komma hem idag också.


Av Kvasthilda - 11 november 2013 09:00


Tema nr 334 Vakna

315/365


En sån här kan vara rätt skönt att ha för att slippa ligga vaken mitt i natten. Eller för att kanske slippa vakna under sommaren när det är ljust dygnet runt och man som lokförare måste sova under sin vilotid, vare sig det är natt eller dag. Eller om man nu inte nyttjar den vakna nattetiden till att lyssna till Vakengänget. Än har jag inte använt den. Den ligger mest o ser kaxig ut med alla autografer. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 10 november 2013 15:35


Jahaja. Söndag var det visst. Är lite dagvill. Blir så när man jobbar konstiga tider och alla dagar i veckan. Åtminstone varannan. Några timmar till skiftstart. Får se hur det blir nu då. Bilåkning längs Dödens Väg en söndag - det betyder att man möter alla TT-rallysar som ska hem till stan igen efter helgen för att återgå till jobbet på måndag morgon. Jag ska visst åka med föraren som ska ha NLs tåg inatt. Ikväll. Nån gång. Om det nu går. Annars får jag köra själv. Känns inte som en jättehöjdare. O kanske det är tomtåg hem från svappis. Vad händer då? En lååååång extra tripp in via Sjb för att byta tåg o ta mig till Narvik med ordinarie. Känns inte heller som en superhöjdare. Fast det kanske ÄR genomgående med last. Inte heller optimalt i min värld men så är det... Om det är så. Får se tiden an. 


Kallt som fan idag. Letade bilnyckeln. Hade ett paket att hämta ut som jag glömde ta när jag var på ICA igår. Klantskalle. Fick en påminnelse på det (de är snabba att skicka ut dem - kommer även på söndagar!) o skulle gå ut o titta till bilen. Men var fan är nyckeln??? Letade som en galning o drog in Kråkan i det hela. -Jag kom in igår när jag flyttade bilen o la nyckeln i korgen. Hade koftan på mig o i dess fickor ryms den inte. -Neo ser ut som om han gjort nåt olovandes. Kanske han snott den? Letade letade o letade. O skickade ett PM till Råttisen då jag skulle meddela Kråkan att jag flyttat bilen men hon gick dit i stället. "Nä, inte vet jag", svarade hon efter en stund. "Vi gick ju ner i tvättstugan.. (.. o hängde tvätt o sen gick jag in till syrran....") TVÄTTSTUGAN!!!! Jodå. Mycket riktigt. Där låg den! Då hade jag redan hunnit ringa Maken o beklaga mig o han eld o lågor muttrade o morrade - när allt jag ville veta var om det är nån skillnad på reservnycklarna. En ska vara en som inte öppnar bagageluckan. Vafanvetjag? -Gå ut o prova dem. Om en inte öppnar måste du beställa en ny nyckel, för försvinner den enda reserven du i så fall har, är du utan.... Blablabla.... Den är INTE BORTA: Bara försvunnen!! När jag så gick ut till bilen testade jag alla nycklarna o ALLA öppnar alla dörrar o luckor så då är allt frid o fröjd igen. O speciellt då jag hittade min nyckel igen. *skakar på huvudet*


Svågern kom hit o hämtade sin brorsdotter. De for o hälsade på Råttisen o hennes lilla minifamilj. Han vet ju inte var hon bor. Visste inte. Nu vet han. -Oj, finns det en katt här med? Kråkan kom just hem igen. Svågern hade ingen aning om att de hade Luna. *skakar på huvudet*- igen. Blev ett kort besök. 


O såg en bedrövande nyhet på fejjan i morse. En kompis till mig förlorade sitt tredje barn idag. På Fars Dag. Lillpigan förlorade kampen mot sjukdomen hon kämpat med i veckor. De har legat på lassa i Gällivare i flera veckor men idag orkade hon inte längre. Vila i Frid du söta lilla Ängel. Och hoppas mor o far o storasyster får lite ro i själen också. ♥ 

Av Kvasthilda - 10 november 2013 09:00


Tema nr 162 Kultur

314/365


*



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards