Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under mars 2014

Av Kvasthilda - 20 mars 2014 22:31


Ja, kallt blev det igen. Fick sopa av bilen innan jag for på jobbet o hann bli stelfrusen om fingarna i blåsten. Iddes inte ta på mig handskarna. Klantarsle. 

Det vräker ner. Lätt o fin snö men kall. Iofs därför den är lätt... E10 är stängd igen pga hårt väder o det kan jag tänka mig. Fast nu ska väl tomcontainrarna hålla sig på vagnarna. Jag ska ju åt andra hållet - o med tomburkar antar jag. Men en annan sorts tomburkar. 

Fick en film av dotra i morse o jag fick mig ett gott morgonskratt. Hon hade precis bytt blöja på Gossebarnet o han låg på golvet o tuggade på nånting. Pysmys. Hon tog fram mobilen o filmade honom där han myste på. Så stannade han av o det började bubbla. Skitunge. Bokstavligen. Skönt att skita i ren blöja. :) Bajsbarn. 

Åsså har vi haft terapistund, Junior o jag. Huff. Älskade unge. Så stor han är. ♥ 

Nä. Det är bara att stoppa papperen i ryggan o bege sig ut i ovädret då. Ett par turer kvar före min efterlängtade ledigvecka. 


Av Kvasthilda - 20 mars 2014 09:00


Tema nr 306 Tidsfördriv

79/365


Ett mycket gott sådan't. Kresley Cole, Gena Showalter eller som här Sherrilyn Kenyon. M-mmm-mmmmm.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

 

Av Kvasthilda - 19 mars 2014 14:22


Huff. Se vad man kan ha användning för det man sysslar med. Ibland. Hade jour idag. O givetvis ringer telefonen i ottan. Åk till KIA o fixa ett tåg där. Ehh. Hur. Vad? Vad ska göras? Halvdan information. O stressad Al. Fick med mig en växlare o vi for dit o löste av en kollega. Han hade suttit där några timmar o väntat. O vi fick vänta. Sen växlade vi bort vårt tåg för att få fram ett annat tåg o sen backa tillbaks vårt igen. De hade inte lastat klart. O det var på den berömda håret att vi fick in tåget bakom tavlan. Det är nämligen trådlöst bakom den. Finns ingen spänning. O vi hade problem med ena strömavtagaren så vi var tvungna att använda den bakre.... Men det gick. O lastningen blev så småningom klar o vi ringde föraren o hans elev som skulle ha det. De hade visst varit där inatt o ledsnat. Tåget skulle lossas o lastas igen. Jamensedär. De var hungriga o trötta o begärde snabbavlösning. Nåja. Vi gjorde det vi kunde. Kingjävlapin. O containerben. *suck* Jag hade ju i alla fall hunnit SE e-kursen igår. "sån't här pysslar inte vi med, varför ska jag kunna det?" O jojo.... Kompisen har inte hunnit göra Q1an o inte heller instruktören. *huff* 

Hade ju tänkt sätta mig med den där Q1an idag igen o gå igenom det där konstiga en gång till. 


Fick i alla fall Kläppen att åka o hämta sin syster o systerson för att skjutsa dem till lasarettet o vara stöd åt henne. Gossen ska ju får vaccin idag. AjAjOnt. Febern har gått ner. Skönt. Han är pigg o glad idag. Får väl kanske feber igen. Efter vaccineringen. 


Nä, om man ska gå o se om posten kommit. Tur att man är ganska tålmodig. Var är min vampyrdrottning? Queen of the Night. Tar ett tag att komma från Kanada per "ytpost". 

Av Kvasthilda - 19 mars 2014 09:00


Tema nr 143 Kotte

78/365


*



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

 

Av Kvasthilda - 18 mars 2014 12:48


Etiketter. Fy för sören vad trist det är. O det trots att man har Fredriks röst i öronen. Vi kör så sällan Farligt Gods. Eller jag i alla fall. Det är oljetåget då. Men där finns inga explosiva ämnen, eller radiokativa ämnen. Det är mest farligt för omgivningarna. Men det måste göras. Kursen alltså. Q1. 

Solen skiner från klarblå vinterhimmel. Det är kallt o krispigt. Fint som fan. O här sitter man med Fredrik i öronen. På en Fridag. Fast jag får väl skylla mig själv som inte gjort den tidigare. Hade ju kunnat sitta igår. På arbetstid :) Nåväl. Det ska göras så det är väl bara att fortsätta då. 

Fröken Fredrik 


Av Kvasthilda - 18 mars 2014 09:00


Tema nr 226 Potatis

77/365


Hujja, vilken tråkig bild. En gång i tiden satte vi potaits o skördade den i september. Senast jag var med på en potatisskörd var när jag väntade Kråkan. Det var en herrans massa år sen. Vi hade mest mandel och en rundpotatis som jag i skrivande stund tappat namnet på... Från södra Västerbotten eller Medelpad nånstans, då pappa fick fröpotatis av en vän. Idag köper vi den potti vi ska äta o det blir mest rundpotatis från en potatisodlare i Tornedalen när jag handlar. Maken köper Mandel. Här är det en "delikatess"-sort från pottidisken på ICA. De har en del roliga sorter att testa. Det blev fyra pottisar över när vi åt mat i söndags så de åkte under iPhönen för en bild. Noll o ingen inspiration! 



iPhonefoto

Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

 

Av Kvasthilda - 17 mars 2014 22:15


*bah* Maken lämnade lite grejer efter sig innan han for. Lite basillusker. Attans illbatting. Snorar o nyser. Det gjorde han också. Hela söndagen. Hela dagen lång. 

Lillråtta kom förbi o lånade min kamera idag. Så dumt. Men dummare är att hennes badade idag. Eller igår. Den trillade ner i skurhinken. Hoppsan. Hon får låna min kamera fler adagar när jag bara börjar jobba igen. Fast å andra sidan klarar jag mig utan den en stund till. Får väl ta iPhönen i värstigaste fall. Det var ju det där med 365or. Sitter fast i år. Svårt att få fantasin att räcka till. O hittar ingen att klura ut egna teman till heller. Från. Ur? 

Det är kallt idag. Har varit kallt som fan i morse. När Maken vaknade var det runt sjutton minus. Jag somnade om efter att han for mot Boden o när jag vaknade var det reunt tio. O strålande sol från knallblå himmel. Fantastiskt vackert. Ska snart studsa i säng o hoppas att Makens baciller gömmer sig under sängen - för att aldrig mer synas till. Fat chance. 

Atchoo! 


Av Kvasthilda - 17 mars 2014 09:00


Tema nr 41 Elände

76/365


Ja, det är ett elände när favoritkryddan tagit slut (nästan) o man ska försöka hitta en ny - o hittar en annan som inte alls är lika god. Jag vill ha min skogskrydda! 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards