Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under maj 2014

Av Kvasthilda - 24 maj 2014 10:22


Jag hoppas få igång Lapptoppen så kommer det ett kryssinlägg. Annars blir det först i morgon.


Av Kvasthilda - 24 maj 2014 09:00


Tema nr 125 Kamouflerad

144/365


En svensk bil i Norge under cover.

En parentes om något i bilden/på bilen fick mig att småle, XNK betyder Narvik i min bransch. X-et står för "utrikes" (i detta fallet alltså "Norge") o Nk är Narvik.




Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

 

Av Kvasthilda - 23 maj 2014 20:57


Sicket strul. Vi skulle ju få en ny torktumlare idag. Fick meddelandet att den var levererad och installerad. Gick ner i källaren. Ehhhh... Nä. Ringde vår tumlarkontakt o hon ringde upp killen som skulle ha gjort det. FEL källare! aaahmeeennnhallååååå? Det betydde att han fick göra jobbet tre gånger. Han återkom, hämtade upp vår nya tumlare ur den källare han ställt in den i o bytte ut vår - så nu har vi en ny tumlare. Klant. Fast en mycket trevlig klant. 

Jag börjar jobba om sex timmar. Finns inte en chans att jag kan somna inom den närmaste timmen eller två så jag ska titta på lite sagor tror jag. Kan ju inte lägga dem på mobilen o kika i Narvik/under mötesstopp då det är avi-er. *bah* Får lägga in lite Vampire Diaries i stället då. 

Green Lantern på teve. Kanske man ska se det i stället? 

Nå, vi får se. Nåt blir det. 


Av Kvasthilda - 23 maj 2014 09:00


Tema nr 100 Häll

143/365


Purpurbräckan klamrar sig fast på hällar o klippor längs Ofotenbanen.

Små färgklickar i det stora grå och snöfläckarna.




Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

 

Av Kvasthilda - 22 maj 2014 18:42


Ja, jäklar vad mycket skit det blir ibland. Jag har åkt pass med persontåget för att hämta ett godståg i Narvik. Fick en omkastning i turlistan då det tåg jag egentligen skulle ha kört till Narvik ( o passat hem med ett P-tåg) inte var anordnat. Skulle skiva ut tidtabell o order. Nä, stationssignaturen felaktig för tågnumret (eller vad sjutton det nu står). Nä'hä. Vet att det heter nåt annat på svensk sida än norsk. Är det nån annan station (driftplats)? Ehh nä. Fick inte ut nåt. Kollade med FIDO o i Norge heter det det det ska. Ringde PsfE igen. Nä, det är ett nytt nummer. O med ännu jävla mycket längre stopptid på KIA. Nä, inte längre - men senare!!! *suck* TVÅ jävla timmar i Stordalen. Ett o annat högst normalt mötesstopp här o där - åsså de där tre timmarna på KIA. Menvafan. Vilken jävla idiot har ritat det där tåget?? MAN KAN INTE HA RAST PÅ TÅGET! Vi ska ha tillgång till ett vilorum, eller snarare ett rum med nån form av matlagningsmöjlighet o toalett. Finns inte i godslok. Eller nåt jävla lok för den delen. I ett persontåg kan man alltid krypa upp i en fåtölj i restaurangvagnen men fan inte i ett godståg. Hur i helvete tänkte de nu?? Fem timmar får ett arbetspass vara. Vi kliver på loket vid nio (egentligen långt tidigare med klargöring o sån't skit, men där ingår en "matrast före avgång" så om vi räknar från avgång. Från nio till tre är det sex timmar. O sen är det ytterligare tre timmar innan avbytande förare ska gå. Va???? Vem fan ska passa tåget då?? 

Ibland är det här jobbet definitivt inte en dans på rosor. Inte ens i makadamet. 


irro · jobb
Av Kvasthilda - 22 maj 2014 09:00


Tema nr 352 Vägkrök

142/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

 

Av Kvasthilda - 21 maj 2014 17:15


Eeeh, jo. Knapp utsikt.
Fjärde våningen.
Skitiga fönster.
O regn.


Av Kvasthilda - 21 maj 2014 12:23


Som sagt. Undrar varför man inte kamn smsblogga?? Min mobil är kopplad till bloggen. Annars kunde jag inte betala bort reklamen på bloggen. Men att sms-blogga gick fan inte. 

En heldag i Narvik väntar. Har just anlänt. Hem inatt igen. Får hoppas jag hittar en stunds vila på hotellet idag. Stålis, han hade stannat här, han. Minsann. *Äh, vad ska man på hotellet att göra?" Han tyckte att det var bättre att sitta på MTAS för det fanns en chans att träffa folk under dagen. Nåja, to each their own. 

PsfE ringde idag. Mitt tåg i morrn är inte anordnat. I tidtabellen var det ett sexsiffrigt tågnummer med tre-noll i början - o således inte klart när tdt ritades. O nu ska det integå. Fick välja en annan tur i stället. Eller välja o välja. Det låter alltid som om man har ett val. Man blir tilldelad en tur. O det blir kort vila på den. Fast jag har pass till Narvik så det är inte hela världen. Hinner slå huvet i kudden en timma kanske. På hotellet alltså. Hemma sover jag hela efternatten, såtillvida att mitt tåg är i rätt tid. Blir jag sen kan det blir svårt att ta den där turen i morrn också. Men det vet de. 

Har samma nästa vecka. Säkert inställt då också. Eller inte anordnat. 

Nä, ska dra mig mot hotellet. Runt tio grader här. Där Maken befinner sig är det tjugo varma. VILL OXÅ HA SOMMAR!!! NU! 


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards