Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under augusti 2014

Av Kvasthilda - 14 augusti 2014 09:00


Tema nr 148 Krusig

226/365


En stilla krusning går på sjön. Lugnt o stilla. Rofyllt.  



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 13 augusti 2014 21:24


Ett par underliga dagar har det varit i världen. Igår vaknade jag till nyheten att Robin Williams var död. Han tog livet av sig i sin depression. Hemskt att folk måste må så dåligt att de inte orkar leva längre. 

I morse, efter att jag slog igång Facebook, läste jag att Lauren Bacall dog inatt (vår tid). I hennes fall var det mer naturligt. Hon var nära 90 år. Vackra, fina Lauren Bacall. 

Så är det ju. Livet kommer, livet går. Människor föds och andra dör. Circle of Life. Tillome Disney har gjort en film om det. Hakuna Matata. 

Av Kvasthilda - 13 augusti 2014 09:00


Tema nr 289 Stilla

225/365


iPhonefoto


Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 12 augusti 2014 23:54


Med några få minuter till godo till tolvslaget skriver jag dagens inlägg. Vädergudarna har bjudit oss på ömsom regn, ömsom sol. Det har åskat o hällregnat och solen har gassat från himlavalvet, om än inte med så übervarma grader vi haft/plågats av några dagar tidigare. 

Gossen blev tio månader igår. Tror jag glömde berätta det. Tio månader. Snart ett år. Just nu ligger han o gråter på övervåningen. Har sovit sen sju? Hans mor o far tog en tur med bilen för nån timme sen men är nu tillbaks hos Sonen. Gulleponken. Som inte gjort en grismin på flera dagar. Veckor rent. Förrän i morse. Golfbror tittade in en sväng o då grisade han till sig minsann. Måste se om jag hittar en bild på honom. Ska väl finnas i mobilen antar jag. Skitunge ♡ 

Får se om hans far åker hem i morgon. Barnets mor o jag håller på att packa ihop grejer han ska ta med sig. Sån't som blivit kvar gång efter annan, när vi varit här o inte haft möjlighet att ta hem nåt. Ljusen från i "julas". Mina ljus. Kottarnas följde med hem. Mattan jag fått av SysterYster. Tavlan är kvar hos dem! Bannat. Tror inte vi får med den i min bil! Glömde ta den när vi åkte därifrån igår. Kanske jag kan få Kullen att fara förbi dem när han åker hem. De hade ju kunnat ta en tur dit o hämta den i stället för att dra till Kvarstad o shoppa ;) Äh. Det ordnar sig. På nåt vis. Nån gång. SysterYster får ju njuta av den ett tag till då om jag inte får hem den nån gång! *suck* 

Saker o pinaler. O allt kommer att ligga kvar i Lillkullens bil tills vi kommer hem. Gör inget. Ingen smältande choklad. Fast det är väl ingen större risk i alla fall. Höst hemma? 

Nä. Ska strax krypa i säng. Ska vara taxi åt Julia o hennes mor i morrn. De ska åka tåg ner till Stockholm. The Fooo-konsert på Grönan. Present åt Jullan. Himmel. 

Av Kvasthilda - 12 augusti 2014 09:00


Tema nr 108 Idyll

224/365



iPhonepanorama

Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 11 augusti 2014 20:04


Så kom då regnet. Igen. Idag har det känts som om hästen nä, hösten ju! står o lurar runt knuten. Nej och åter nej. VIll inte. Vill INTE! Sommar en månad till tack. Fast det är bra för skogen i Västmanland. 

For o hälsade på SysterYster idag. Ronny o Sonja var där med lilla Astrid. Fast egentligen heter de nåt annat. Mowahahahahaaaa. E-pigan säger fel hela tiden. Så då har jag döpt om dem till Ronny o Sonja. 

Det ska va gött o leva, annars kan det kvetta. Ronny ja. Nä, inte Ronny & Ragge, men väl två andra oljeluktande killar. Roy & Roger i teven. Lotta på Liseberg. O nu blev det paus. Jävla reklam. Fast jag tittar ju inte ens. Mor o far föredrar Liseberg o Lotta framför September, nåja, Petra o Skansen. Tänk, så det kan bli. 

Astrid ja. Hon är inte stor inte. Eller jo. Det är hon också. En liten knubbis. Men säger inte mcyket. Söt liten pingla :) Blev väl sådär en trehundra bilder idag. Fast kanske hälften på henne och päronen. 

O Ollivander blev så vansinnigt ledsen. Trött. Somnade till slut i famnen på sin far men vaknade med ett gallskrik som inte gick över. Vi gav honom mat. Ville inte ha. Gav honom äppeldricka. Drack o drack o drack o drack. TOg bort den o han gallskrek igen. Törstig? O nåt har gett honom utslag idag. Han fick färsk banan av mig i morse o jag säger det igen. Fan om pojken är allergisk mot banan. 

Hej Alla barn nu är det barnprogram.

Nä. Är det då inte alls det. 


Av Kvasthilda - 11 augusti 2014 09:00


Tema nr 137 Komponera

223/365


Ja, det gäller att hitta rätt vinklar o motiv.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 10 augusti 2014 20:04


Sitter o varvar ner efter dagen. Barnets pappa kom ner till Dalarna igår. Körde från Kiruna i ett sträck. Jävla galning. Men Maken har gjort det samma. Mer än en gång. O på än snabbare tid än Kullen använde. 

Idag har vi varit till Kupolen en sväng. De ville besöka GameStop. 

Skulle träffa Knirre idag, var det meningen men Borlänge kom emellan o sen var det bebistid. Får bli en annan dag. 

Har sett Sonny som hastigast. Han ville visst anlita mig för att fotografera lilla Astrid. Får la göra det då. 

Kopierar bilder o försöker hitta 365or. Är ju som stiltje i den avdelningen igen. Har en del bilder. Det gäller bara att hitta dem - o se om jag behöver fota om! Skulle ha fotat segel idag men jag stannade inte... Var några båtar nere på Runn idag. O igår var det andra båtar på sjön. Vi hade ju tänkt fara ner o se på vidundren men tänka bär inte vatten. De hade racetävlingar på sjön igår. Mullret som dånade var inte åska den här gången utan jättebåtmotorer. 

Brandrökslukten då. Igår luktade det grill. Grannen grillade o jag blev så sugen själv! Idag är det annan lukt på röken. Men tror inte att det är Västmanland som hittat hit igen. Antagligen nån granne som eldar. Varför kan man ju undra. Det är fortfarande varmt. Annars är det skogsbranden igen. Nåt i alla fall. 

Har försökt ringa Maken också men han vägrar svara i mobilen. Vet inte vad han har för arbetstider. Äh, det ordnar sig nog. Kråk borde vara hemma igen efter sin ledigvecka. Hoppas katterna har det bra. 

Kläppen har ledigvecka nu. Hans särbo är på Kreta. Ehhh, Cypern? Nån grekisk ö i alla fall. Han blir väl kvar hemma då kanjagtänka. Dags att fixa bilen då! 

Nä, leta de där bilderna nu då. 


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards