Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under december 2014

Av Kvasthilda - 20 december 2014 09:00


Eget tema nr 43 Garn

354/365


Föll för de små garntomtarna i porslin från curb. Fantastiskt söta! Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 19 december 2014 23:31


Som sagt. Ljuskrig. Så här såg det ut igår.

De har fyllt på lite sen jag fotade bilden för dagens kalenderlucka. 

Av Kvasthilda - 19 december 2014 13:56


Var lite kallt på rummet inatt. Men jag har sovit som en sessa. Inte som hoina på ärten. Nä. Sovit gott. Fast inte så länge. Tattoon tjöt efter knappt fyraoenhalv timme. Typ. Snooze. Snooze. 

Träffade kollegor i loungen. Eller en kollega o en blivande kollega. ÄllKå-elev. Mötte en kollega igår o han hade gjort sig av med sin elev. Följde aldrig med. Han var väl för sur. Kollegan. Inte eleven. Han vill inte ha elever. Jag höll ju också på att få elev förra veckan. Eller den här veckan var det ju. Fast jag hade ju inställt. För min del gör det inget. De här har kommit så långt att de kan köra själva. Någorlunda i alla fall. Men det är ju kul när de finns de med handledarutbildning i bagaget o inte vill ha elver, åsså åker en annan på jobbt ibland som inte har det. Fast ersättningen ska vi ha ändå. För de turer det gäller. 

Gjorde ett halvt försök att sova efter frukosten. Gick inte alls. Tog en prommis på By1 i stället. Halva priset opå alla julsaker överallt. Eller 3-før-2. Köpte en sats kakebokser åt pigan. O ett par tallrikar ur en av Skeidars julservis som kakfat åt henne. 

Nä, egentligen skulle jag lägga mig på dagbädden en stund. Kommer att vara död innan jag är hemma idag. Ökentrött. Men jag kan inte slappna av o sova en halvtimme så det får vara. Börjar jobba om, typ fyrtio minuter. 

Men bara jag kommer hem är jag leeeeeeeeeedig! 


Av Kvasthilda - 19 december 2014 09:00


Tema nr 364 Övervuxen

353/365


Think outside the box. Joråsåatt. Ljuset växte lite för mycket i slutet och det rann över. Den röda stearinhögen växte över ljusstaken. Det här är en sk stormstake så den har även en glaskupa, vilken hindrade stearinet från att rinna ut på byrån. Skulle kanske satt dit ett Kanalljus i stället. Ett sån't med borrade hål. Äh, det är bara de här röda kronljusen som rinner. Vanliga vita Liljeholmens gör det inte. Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 19 december 2014 04:30


Eller kanske fyra timmar. Befinner mig i en hotellsäng i Narvik. Känns dom om det var ett tag sen. O det blir inte så lång stund. Har satt väckaren på halvnio så man hinner få sig nå' frukost. Får se om man får nån julklapp i år. Minns inte om jag fick nån i fjol. Tror inte det. Inger jobbar nog i morgon kväll, tyckte jag nattnissen sa. Får se. Får väl tigga till mig en julsäck då. Kola. Eller choklad.
Nä. Sova lite då. Fyra timmar till tattoo. G'Natt!

Av Kvasthilda - 18 december 2014 10:05


Jag lider av en bokstavskombination. Den heter T-R-Ö-G. Underbara Anne-Maj. Idag lider jag också av den. Klev upp i ottan o kokade kaffe o fixade matsäck/frukost. Var så inställd på att jag hade tian idag. For på jobbet o kollade turlistan. Nädå, Fru Kvast är uppskriven på tvåan. INATT!! Trodde jag tittat fel på dag först men insåg ju att man faktiskt börjar före midnatt så jag ska inte ut förrän ikväll. *suck* Har ju vetat att jag skulle tillbringa en stor del av dagen i Narvik i morgon men ändå varit inställd på tian idag. IDIOT. 

Shit happens. 

Just nu är jag übertrött för jag har sovit skitdåligt inatt. Vaknade o trodde att klockan skulle vara närmare halvfem. Nädå. 01.18 *kräk* Somnade om så småningom. Läs en timme senare. Typ. Vaknade till igen men snorig näsa. Maken slumrade sött, men inte allför tungt så det var bara att smyga upp o snyta näsan o krypa tillbaks under täcket igen. Så vaknade han lite senare o klev upp. Jag vaknade till föstås. Somnade om. Vaknade igen hundra gånger o sen när han kom in. Svimmade framåt morgonkulan o hatade mobilen när den ringde o väckte mig. Snoozade o fick en armbåge i ryggen "Har du försvovit dig?!?" Men va fan. Klockan ringer igen om två minuter! Så det var bara att kliva upp o kasta en blick i spegeln. HJÄLP!! Håret stod åt alla håll efter denna något oroliga natt. På med mössan o drog till jobbet... som sagt, efter alla bestyr innan.

O ett GoMorron till Kråk som kom hem från jobbet efter nattskiftet, något stressad över en intervju på måndag. För ett dagjobb. Ett jävla DAGJOBB! Förstår att hon är stressad. Hon var skitsur hela da'n igår o jag sa till hennes far att hon är stressad för att hon inte gillar nya grejer och senare lämnade hon exakt den orsaken på hennes FB-status. Hon vill helst gå kvar däruppe hon är, i sin trygghet med det hon kan - och femskiften. Ett dagjobb innebär ju inte bara nya arbetsuppgifter, utan även brist på ledighet och besök i stugan/huset, vilket hon INTE kommer att gilla. Därav hennes onda mage och oroliga hjärna. Mammas storgumma. Att det sen är en chans att få in foten på ÄllKå spelar inte så stor roll. För henne. Det är en omvälvning och för en person som kräver trygghet och rutiner är det en stor händelse o stökar ordentligt med känslor och hjärnspöken. Såna behöver hon inte fler av. Intervju på måndag. Många oroliga dagar tills dess. 

Jaha. Vad ska jag hitta på då? Blir ju en extra lång dag det här. Börjar inte jobba förrän efter tio ikväll. *suck* 

KLANT! T-R-Ö-G! 

Kvasthilda

Hörru... Va' ä' klockan?

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Följ bloggen

Följ Kvasthildas Malmdamm med Blogkeen
Följ Kvasthildas Malmdamm med Bloglovin'

Fototeman


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se