Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under april 2015

Av Kvasthilda - 16 april 2015 22:50


lite tjatiga rubriker.... Nåväl. Har sovit sådär sex timmar totalt sen jag klev upp klockan sex igår morse. O den natten sov jag väl fem timmar ungefär. Fick mig nån timme i Narvik igår innan jag vände hemåt o stöp i säng vid fyrasnåret på morgonen. Sov inte mer än fyra timmar i morse o dessa fåtal timmar var oroliga. Stressade runt o ryckte i allt, överallt. Inget rim o reson i nåt. Sonen drog till jobbet o Maken kom hem - o med honom kom lugnet. För ovanlighetens skull... Jag slappnade av. Fundera på att hälsa på E-pigan o Babbelbebben men jag insåg till slut att jag inte skulle hinna om jag skulle ta mig till stugan medan det var ljust. Får prata med Ollivander en annan gång. 

O jag har hört så mycket i radion idag jag tyckte var värt att kommentera men just nu är hjärnan tom. Carl-Jan o Lasse diskuterade vin. Det pratades om öööhhhh.... Ja, nåt var det. En 25åring. Med egen hyllningssång. En häst. Vid namn Skandalen. Eller Scandal nånting. Som sagt. Hjärnan är rätt tom just nu. Får återkomma i morgon när jag sovit på saken. Kopierade sista avsnittet av NCIS till en hårddisk men insåg när jag kört genom hela Kiruna att jag inte hade kopierat de gamla avsnitten jag fortfarande inte sett så det var ju ogjort. Korkat. Brukar ta med mig lite extra avsnitt att kika på o nu ska jag ju vara här i fem dagar!!! Klantskalle. 

Är i stugan. Myser på med tänd brasa i kaminen. O glömde min kudde hemma. Värst av allt! Fast man får låtsas att man ligger på hotellet i Narvik då - med helt andra ljud o lukter. Där kan man ju få alla möjliga konstiga kuddar. Har en fluffkudde nu, jag köpte på Jysk vid nåt tillfälle. Man fick köpa två kuddar billigt. Extrakuddar. Extra gästkuddar. O nu får jag väl vara gäst i min egen stuga då. 

Nä... Dags att tänka på refrängen kanske. 

I morgon är en annan dag. O vi ska rösta. En annan som inte är på plats får telefonrösta. 

Av Kvasthilda - 16 april 2015 09:00


Tema nr 299 Sugen

106/365


Snösugen i arbete. Den suger upp snö på spåret o blåser ut den på sidan som ett moln av mininala snöflingor. 



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 15 april 2015 21:26


*host* Hur fan skrev fru Rawlings de där ljuden? hrm hrm? Narvik är ett enda stort smogmoln just nu. 

O där kom Tog seisten ner??? 2,5 timme sen. Voj Voj. Det är den där rasvarselanläggningen på Fagerlia som spökar. Undrar om 16 blir 21 idag? 

Fjärde hørnet har fått väggar. Ett par i alla fall. Nu händer det grejer! 

O här är en efterlängtad kille, Ehhh. bil. Ehhh fordon. Ja nånting.... 



O jag längtar ner till stuga o lugn o ro. Missar mötet på fredag. Blir telefonröstning för min del då! 

För nu åker jag snart hem o drar vidare hemöver. Hoppas jag. 


Av Kvasthilda - 15 april 2015 09:00


Tema nr 30 Brutal

105/365


Livet för en pippi är inte alltid så lätt - om vi blandar in ett lok och en kontaktledning. Även om det ser brutalt ut, gick det nog fort för den här kråkan, när han fick sätta livet till. Det är inte alltid så klokt att sätta ner fötterna på kontaktledningen. Ofta klarar de sig bra, men kommer det ett lok körandes blir påfrestningen för stor och de bokstavligen brinner upp. 



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 14 april 2015 13:20


Uff. Livet är pest idag. Det snöar. Blöt snö. Hot-mess o -mail dyker upp från oväntat håll. Det snöar. Min bil har ett trasigt lyktglas. När fan har det gått sönder? Sonens halvljus funkar inte. Det snöar. Blöt snö. 

Nä. Jag skiter i det här.

Det snöar. 


Av Kvasthilda - 14 april 2015 09:00


Tema nr 120 Huller om buller

104/365


Hoppla. Shit happens. 



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 13 april 2015 14:32


Eller egentligen säger det mest riiiiiiing. Det plingade på dörren i ottan. Eller vid åtta. Ungefär. Posten levererade två kartonger till mig. SÅÅÅÅÅ SKOOOOOJ! En låda Monster High plus en Integritytjej jag väntat på. Vilket påminner mig att jag har en annan IT-låda att hämta upp... *suck* 



Tittar man ut genom fönstret vill man bara kura ihop sig med en bok eller nåt. Bara krypa ihop o mysa. Det vräker ner snö. Blöt snö. Riktig snögubbesnö. Sån där man absolut inte vill vara ute o köra tåg i. Blir som cement. Väger massor. Maken flyttade min lilla bil i morse o när jag sedan klev upp o funderade på om jag skulle ta bilen eller inte... gav jag upp när jag såg berget av tösnö den stod under. Sopade av skiten men skulle inte ens kunna ta mig från garageuppfarten pga all snö. Gick till jobbet för att vara med på mötet. Gick hem igen. I motvind o blötsnöfall. Skottade fram bilen. Sen kom traktorn o tog resten. Det har kommit minst två decimeter snö idag. Kul för skoternissarna. Det kan gärna falla i skogen. *hurv* 


Nä, tur att man har dockor att leka med. 


 Kors-i-taket. Eller på golvet. 


Av Kvasthilda - 13 april 2015 09:00


Tema nr 236 På höjden

103/365


På höjden... Det är väl bästa stället att placera vindkraftverk om de ska få nån vind.



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards