Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under september 2015

Av Kvasthilda - 2 september 2015 10:14


Nu har tre dagar gått o min huvudvärk vägrar ge med sig. I morgon ska jag upp i ottan för att köra fram o tillbaks till Narvik, så jag kan bara hoppas att skiten släpper tills dess. Sen har jag några dagar ledigt o tills dess ska det i alla fall ha försvunnit. Det är ett helvete att ha de här värksvängarna. Måste ha med kvinnocykeln att göra, även om allt av det inte finns kvar. Har ju alltid haft det så här. Tre-fyra dagar i månaden när man helst av allt skulle krypa under täcket o det brukar vara sådär en vecka före mens. Jävla skit vi ska dras med. Även efter att de där blödningarna slutat. *suck* Jag får väl vara glad i det hela att jag inte drabbats av samma förbannelser som mina svägerskor. Inga jobbiga svallningar o annat svammel. Hade en kort period för några år sen, men det var bara nån månad mitt i vintern. Rätt lindrigt ändå. Men då har jag ju den här huvudvärken från helvetet i stället. 

Fryser. Går i långärmad tröja o ett par tajts. Men barfota. Måste leta fram ett par sockar. Hösten är verkligen här. För ett par veckor sen gick man i t-shirt eller linne. Nu? Not so much. Fast det var ju enda veckan på hela våren/sommaren som hade nåt att komma med. 

O jag tappar tråden. Har snart gått en timme sen jag började med det här o jag har fortfarande kaffe att hälla upp o en frukost att stoppa i mig. *suck* Sparkliiiieeezzzzz. 

Nä. Häck väck. 

Av Kvasthilda - 2 september 2015 09:00


Eget tema nr 32 Dubbelbottnat?

245/365


Undergången är nära. Gå o gräv ner dig...



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 1 september 2015 09:00


Tema nr 123 Hätta

244/365


Tja, nåt måste man ju kalla det o en hatt är det inte - längre.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 1 september 2015 07:06


Jaha, får se var det här senaste påhittet på BarbieCollector (nej fan, TheBarbieCollection heter de ju nu) tar oss. Alla går o väntar på släpp för Tokidoki Barbie. Det är elva timmar kvar än, innan helvetets portar öppnar sig o ny kalabalik inträffar.  Ingen vet hur många dockor det finns på sidan, för som vanligt får man bara veta att det är en "Platinum", som normalt sett består av mindre än... ehhhh... tusen? dockor. Kaoset med Karl Lagerfeld fick dem att testa ett nytt koncept. Skattjakt!! Nånstans på deras hemsida finns två sidor med Tokidoki Barbies lille Cactus Friend man ska klicka på, som sedan tar en direkt till sidan för köp av Platinaversionen. Du blir då placerad i ett väntrum o kan ha tur att få köpa en docka, eller inte. Jag antar att de inte har nån form av lotteri bland de som tar sig in, utan att alla hamnar i en kö, first in, first served så att säga. Det blir mindre trafik på sidan när folk inte uppdaterar sidorna hela tiden. Just nu pågår febrilt snack om var länken kan finnas, om nån hittar den, snälla dela med er blablabla. Hallå. Skattjakt? Vet inte om det gör att samlarna blir än mer vansinniga i jakten på sin docka? Om nån delar länken tar liksom skattjakten slut. Säg att de har 999 dockor, a 75 dollar? Det tros att Platinaversionen har samma pris som den vanliga samlarversionen. Några följer med Black Label-dockorna ut i butikerna. Ingen säger nåt om vilken återförsäljare som får äran att ta i nån av dem (o sedan sälja den på eBay till dubbla priset, den krassa verkligheten ser annorlunda ut än vad Mattel tror). Men de återstående då? I Karls fall handlade det om 333 dockor på BC. Vore ju tragiskt om det är likadant med Tokidoki. Men inget förvånar mig. 

Nåja, ponera att man trots allt hittar den där länken. Undrar hur det fungerar med deras inloggning. Deras inloggningssystem är urkasst. Varenda sida man klickar sig vidare på, vill att man ska logga in. Igen o igen o igen. Helt galet. Är man inloggad borde det räcka. Det är som att låsa upp en dörr för att komma in i en butik, men så fort du tittar på nåt i en monter eller frågar efter något som kanske finns på lagret blir du utslängd o måste låsa upp igen för att komma in. Har du en gång klivit innanför dörren borde den ju stå öppen. Eller hur? 

Bäddar för ny frustration. Nu är det tio timmar och fyrtiotre minuter kvar till kaoset sker. Pga hur de skrivit på sidan, tror folk att de redan befinner sig i väntrummet. Nånä peeps. Det är en klocka som räknar ner till släpp. 10.41.14. 


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards