Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under januari 2016

Av Kvasthilda - 28 januari 2016 00:19


Jaha, Black överlevde inte heller. Det kommer bli ett sjujäkla påskpartaj däruppe, innanför Pärleporten, eller kanske till Valentin redan? Colin Vearncombe råkade ut för en trafikolycka tidigare i januari och har nu avlidit i sviterna av den olyckan. Vila i frid. 




Som sagt. Ett stort kalas på G! 

Av Kvasthilda - 27 januari 2016 11:47


Eller inte. Vet inte exakt vilken temp det är ute men nu snöar det - igen och det ser ut att vara lite varmare än det varit innan. Ska gå o flytta min bil så Kråk får tina sin tills morgondagen. Den ska in för checkup efter besiktningen. 

Väntar på leverans av vår frys. Har lämnat Luleå på morgonen, men sen då?? Gubben sa lite surt i morse, "Det kommer en lastbil idag. Slå på ljudet på din telefon" ... Mmmm... "Gör det NU". O voffödådå?? 

Ska gå o hämta ett par lådor o plocka ur skåpen så vi kan stoppa dit dem när de kommer. Uttagen sitter ju bakom överskåpen... Varför kan man ju undra. De hade ju kunnat sätta ett uttag bakom kylen i stället så man slipper in i skåpen däruppe. Spisen har ju sitt uttag mitt bakom nånstans. Knepigt. 

Ska plocka fram en älgstek tror jag. Eller så tar jag det i morgon. 


Av Kvasthilda - 27 januari 2016 09:00


Tema nr 39 Drag

27/366


RuPaul by Jason Wu.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 26 januari 2016 09:44


Här sitter man med ledigvecka och lyssnar på radion. Väg E10 är stängd på norsk sida pga dåligt väder. Ingen prognos för öppning. Alltid lika skoj att höra. Not. Oftast händer de här grejerna under min lediga helg så man aldrig är inblandad. Idag kan det vara lika jäkla bra för det. Fd Ag gav oss i alla fall betalt om vi blev fast på fjället, eller i Narvik. Nya? Not so much. Upp till bevis. Ett år av skallgång mot hårda väggar. 

Det snöar. Blåser lite här. Antagligen mer i fjällen då. Visserligen krävs det inte alltfäör hårda vindar innan de drar igen bommen, vilket är jäkligt bra för att sitta i en kall bil på kalfjället är inte kul. Tågen går nog. I alla fall våra tåg. De klarar mer än de flesta andra. Orkar dra mer. Ofta får vi agera snöplog på järnvägen. 

O kattkräkena har dragit ner en låda som är på väg ner i källaren. En nyanländ låda med lite tomtar o ljusstakar i. En av dem har tappat foten o en ljusstake har fått en flisa. Kattjävlar. Sluta för fan klänga överallt. Nåja, får väl skylla mig själv när jag inte packade in dem ordentligt igen o bar ner skiten i källaren direkt. Men jävligt irriterande är det! 

Av Kvasthilda - 26 januari 2016 09:00


Tema nr 256 Ryggläge

26/366


Ryggläge. Sidoläge. Sova på mage. Ligga på tassarna. En katt verkar kunna ligga hur som helst o ändå sova avslappnat. Här väckte jag tyvärr Luna ur sin slummer när jag tog fram kameran.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 25 januari 2016 21:09

Voj Voj. Man är liksom lite slut i skallen idag. For o handlade o plockade upp Pigan o Lillkläppen efter vägen. En eftermiddag med honom.... Voi åkte o handlade mat o det tog väl typ två timmar med en busig tvååring kring fötterna. O överallt annars. O träffade Fammo också. O HannaPanna. Vi gav Kläppen lite "b'lan". Han vet när han passerar frysdiskarna att han kan få en banan.. Satte honom i vagnen och gav honom "b'lanen". Under en millisekund hann han sedan pilla på ean-läsaren och nolla den! Hur fan gjorde han det?? Mobilunge. Gick till Hannsi o kollade vad jag skulle göra o hon funderade. -Äh, vi tar det sen. Kom till mig. Det var inga problem visade det sig. Drog kortet o allt låg där. Dock fick jag ju avbryta handlandet. Kråk sa att man kan gå o hämta en ny blipp. Allt ligger kvar ändå, via kortet. Hmmm... 


Åhhh, nu gick trean ut. Det har legat en brunhårig Barbie #3 på Tradera. Den sålde för 4450. Inte så farligt. Jag har inte råd idag, men jäklar i min låda. Hade jag haft mitt gamla jobb, med min gamla lön skulle jag nog ha försökt! Så häftigt. Treorna är bland de mest eftersökta av alla och en brunett på det. Mumma! En etta är en etta, men treorna är snyggare. 


Foton: cupcake 

Av Kvasthilda - 25 januari 2016 09:00


Tema nr 92 Halo

25/366


Den här årstiden brukar det kunna vara lätt att fånga en solhalo, men jag har inte haft så många möjligheter till det ännu. Tills jag har det, får månens lilla hål i täcket av frost och dis utgöra min halo. Har lite svårt att få till både måne o halo så det blev ett dåligt mellanting av båda. Lite måne, lite halo. 





Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 24 januari 2016 22:27


... nä, inget. Bidde inte ens en tumme. Gjorde mig klar för att åka på jobbet. På med uniformen, nåja, täckbyxorna utanpå långkallingarna o en collegetröja. Skorna knutna o fleecejackan på. Tog telefonen för att stoppa den i fickan på nämnda jacak innanjag drog poå mig ytterjackan. Såg att jag hade ett missat samtal och sms. Inställt. Ringde Op. Jour i stället. Var bara att ta av sig igen då o sätta på ljudet på mobilen. 


Kollade in tågtiderna för Norrtåg. När det närmade sig stoppade jag kameran i bilen o for till stationen för att hämta Maken. Jag får oftast gå hem med min packning men jag tänkte vara snäll med honom o hämta så han skulle slippa gå. Drog av några foton till 365an, åsså for vi hem när han kom. 


Nu sitter jag o snorar o snorar o nyser. Nyser som en tok emellanåt. Inga morfarnysningar som skrämmer livet ur katter o barn, men tillräckligt för att jag ska få hjärnskakning varje gång. Huff. 


Har en spricka i tumnageln. Så jäkla irriterande!!!


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards