Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under maj 2016

Av Kvasthilda - 28 maj 2016 06:45


Lördag morgon. Överlevde ett kräkskift. Ett skift kvar. Sen är det ledigvecka. Känns som att vänta in semestern. En veckas semester. Sen är det fullt schema till semestern. Den riktiga. Inga långhelger. Härde jag. Har inte kollat mitt schema ordentligt. Måste göra det o fylla i hur jag jobbar - o vad jag jobbar med. Nån traktamentstur före semestern i alla fall. 

Kanske man ska sova enm liten stund före Melodikrysset då. Besikta bilen på eftermiddagen. Dumt att somna i hallen där. 


Av Kvasthilda - 27 maj 2016 10:01


Stående uttrycket för dagen kanske. Inte fan fick jag sova ut idag. Glömde stänga ljudet på jobbmobben innan jag la mig o jag var övertygad om att jag tryckte till den där knappen. Mitt onda huvud tappade väl bort den detaljen i eländet då kanske. Tardisen landade o ja läste messet. Sonen ville ha hämtning från bussis. -Nääääääää. Ring din syster!! Vände mig om o somnade nästan, då kom Tardisen igen. Maken den här gången. -Din bil är klar. De stänger 13. PoK. 

Huff. Det var bara att stirra den där jävla tjuren i ögat då o kliva upp, ringa Jennifer o ta reda på skadan (pengavis), Swisha pengarna till Sonen o be dem åka o hämta upp bilen. 

Har sen dammsugit, plockat ihop gammal reklam o tomflaskor, kokat kaffe, sniffat på detsamma, druckit en balja vatten, funderat på att tvätta fönstren så jag får upp sommargardinerna.... O ja, vattnet. Äntligen är vattnet drickbart igen. Smakar skit när snön är på sluttampen ute. O magen gör uppror o blir kass. Kirunaborna bär aldrig hem vatten så ofta som i maj. Vanligt kranvatten på flaska. Källvatten. Mmm. 

Nä, dra igång den här dagen ordentligt då med lite frukost kanske. O hoppas värkmästarn drar åt mörkaste helvetes smålandsskogarna! 

Av Kvasthilda - 27 maj 2016 09:00


Eget tema nr 17 Runt, runt

148/366


O o O 0 o 0 o 0 O o O 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 26 maj 2016 23:15


Har lämnat bilen på hälsan. Hämtade upp Dotra från jobbet ikväll o hon följde mig o lämnade Röda Faran för byte av bromsslangar. Förra besiktningen gick igenom med det förbehållet att bromsslangarna kommer att behöva bytas - antagligen inför nästa år. O mycket riktigt. I år blir det ombesiktning på dem. Som tur var fanns det två slangar inne när Jennifer ringde - vart hon nu ringer. Så i morrn byts de ut o på lördag blir det ombesiktning. Dyr historia. Men knappast lika dyrt som det kan bli om man INTE gör det.... 

Hämtat ett paket från Amazon. Tittade noga om det skulle finnas andra konstiga etiketter på det. Nej. Tre av fem dockor. Varför kan de inte samsända alla när det handlar om en vecka? Vad saknades? Två Tall? Jo... Fick en Curvy och två 'normal'. Fååånigt. 

Hittade en Oppigårds på COOP idag och köpte hem två stycken. Tänkte jag skulle smaka dem efter avlämning av bilen, men huvudet bråkar alldeles för mycket för att jag ska ge det lite alkohol också. Får vänta nån dag - kanske rentav får ta med dem till stugan på måndag. 

Hoppas få sova inatt. Också en anledning till att bilen kördes till hälsan redan ikväll. De stänger ett i morrn o om bilen ska bli klar nån gång under morgondagen måste den vara där tidigt. Eftersom jag ska köra till Narvik i morgon kväll o sen passa hem med trean (o Tommy tror jag) behöver jag sova så länge jag orkar o kroppen vill. Mindre viktigt att vara helt o fullt utvilad eftersom jag inte behöver köra hem, men ändå. Å andra sidan kanske jag vaknar sju i morgon bitti utan tillstymmelse till förmåga att kunna somna om. Vi får se. 

Kanske blir barnpiga en stund i morgon också. De går om varann i morrn eftermiddag, barnets mor o far. 

Kattrackor. Sluta morra. *grrrrrrrrrrrrrrrr* 


Av Kvasthilda - 26 maj 2016 09:00


Tema nr 366 Över huvudet

147/366


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 25 maj 2016 20:30


Vilken helvetes jävla dag. Huvudvärk så skallen spricker snart. O än är det ett par timmar till hemkomst. O säkert ytterligare en innan jag får lämna det inhägnade området o krypa under täcket.
Kom till jobbet o var inställd på en tur till svappis. Fick bara inte ihop tiderna. Insåg ju strax att jag skulle köra tur o retur till Narvik....
Mötte i alla fall Carina. En ljusglimt i det fiktiva mörkret. För mörkt blir det ju inte.

Av Kvasthilda - 25 maj 2016 09:00


Tema nr 91 Guldljus

146/366


-.



 Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 24 maj 2016 15:23


Dotra kom förbi med Unge Herr Ollivander i släptåg - o med honom några av hans gubbar. Basslajtjöööööör o Woody bland annat. I alla storlekar. Så när de sedermera for igen tog hans mor med sig allt utom de Gossen tagit med sig hem härifrån. Hahahhaa. Busunge. Nu väntar dem på honom till nästa gång han kommer. O säkert tar dem med sig igen. 

Vi har varit i lekparken en stund igen och uppe i rutchkanetornet ropade han på Joar, grannpojken. Så kan det gå. Han gjorde visst intryck på honom häromdagen :) 

Tisdag. O dagen har nästan gått. Fastnade i YouTube-klipp med BGT. Britain Got Talent. Mycket galet o kul o fantastiskt o dåligt o knasigt. 


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards