Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under juli 2016

Av Kvasthilda - 23 juli 2016 09:00


Tema nr 47 Egen vrå

205/366


Kanske inte så mycket vrå, som eget bord, i lagom storlek.
Barnbarnet letar upp bordet varje gång vi kommer dit. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 22 juli 2016 22:15

Var tvungen att krypa i säng. Ont i bröstet idag igen. Vad fan är det för fel? Ja, men fel att gå till läkaren då?, säger SysterYster. Här tjatar vi om envisa föräldrar, men jag kan inte ta mig i kragen o knata iväg. Nåja, har väl en förestående läkarundersökning på G, där jag säkerligen får nån form av besked om hur allmäntillståndet är. O inte får köra tåg. Kom i säng före pappsen tillome idag... 

Storebror är här med sin yngsta. Han har vuxit om hela världen också. Inte som Joel som är galet lång - kan matcha Junior, men Jakob är ganska lång. Dotra kände att hon fick lite panikångest inför morgondagen, men jag tror inte det blir några större problem, då J hellre är hos Lillebror med familj, än hos sin gamla farmor o farfar. Jag ska med SysterYster till Dalhalla o se Diggiloo. 

Av Kvasthilda - 22 juli 2016 09:00


Tema nr 231 Pistiller

204/366


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 21 juli 2016 23:45


Men stava då....!
Helst rätt.

Av Kvasthilda - 21 juli 2016 23:43

Vojvoj. Lillkläppen hade lite för bråttom in till Tojsruss o snubblade o föll i backen. Som resultat ett sår på näsan o sprucken läpp, nu svullen till botox/snusmodell. Liten då.
Annars har dagen spenderats utefter diverse riks-o europavägar tillofrån Falun. Vi har varit i Hallstahammar o hälsat på Helena. Skojigt värre! O hennes dockloppis är galen. Galet. Galet kul. Jäklar i min sandlåda vad mycket dockor. Vi adopterade några stycken allihop. Li köpte solskensfamiljen o en "vanlig" ovanlig docka. Kackostampen ville ha en babydocka. Hans mor adopterade en vansinnigt söt svarthyad pojkdocka i seglarkostym o jag plockade på mig en Ratti o en belgisk docka, båda svarta o en random mörkhyad docka som kan passera som latinsk eller indian. Lutar åt att ge henne nåt i buffelskinn o fjädrar. Fast fusk. Skulle nog bli bra. Jag vill veta hur stor en Dukke-Lise är.
O pigan har jagat Jigglypuff. Hennes syster har vandrat runt Kiruna o hittat bland annat den. Mmm.


Nu sova..... Pappsen "sover" i en fåtölj, då han påstår sig inte sova alls, utan springer på toa en gång i halvtimmen. Tjurskallar. Gå till farbror/tant Doktorn då. Vem? Doktorn. Who? Mmmm. Gärna det. Nr 10.

Av Kvasthilda - 21 juli 2016 09:00


Tema nr 68 Flöte

203/366


Något malplacerat kanske...



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 20 juli 2016 22:51

Rätt slutkörd idag. Har ju installerat den där jäkla Pokémon Go! på mobilen o vi har jagat små digitala figurer idag. Har levlat upp från 2 till 6. O fått tag i ett tjugotal Pokémon. Herre gud. Fast mest har vi slösat pengar. Köpt fina saker i och kring gruvbutiken. De hade urläckra örhängen jag föll pladask för men blev snål, när jag köpte en varsin ring åt Dotra o mig. Hon ville ha en i silver o jag en i brons, båda med kopparmärket på. Eller kvinnomärket om man så vill. Jag hade velat ha en av varje, en av varje. Dvs en koppar i brons o en järn i silver. Men nu blev det alltså bara en bronsring till mig. O en målarbok med kurbitsmönster. Och en Falu-dryckessens. Minns inte vad de kallar den där drickan. Den säljs bara via Dalarnas Museum och Gruvbutiken. Pomerans, anis o en massa andra konstiga kryddor. Gott till julsnapsen. Huff.... 

Vi promenerade runt i området en stund o hamnade så småningom hos Janne o Marita på stenslipeributiken. O se på sjutton. Där fanns ju örhängena. Anade att det var deras design när det stod just "lokala stensliperiet" på skyltarna i butiken. O det blev både örhängen o halsband! Urläckra i koppar och lavasten. Hon kan hon Marita! O så fick jag ju bästa kompisrabatten av dem. O köpte en yttepyttig liten elefantberlock i jade. ÄKTA jade. De handlar inte med färgad kvarts... Dessutom spanade vi i stenskålarna de har utanför butiken. Kul med kopparflakes. De sålde dem för en tia stycket. "Man kan göra smycken av dem" sa Janne o tipsade mig hur. Jag dreglade över dem en stund, men lät det vara. Så stack Janne ner näven i skålen o hällde en flock i min hand "Varsågod", sa han bara :) O jag tappade en flisa på backen bland alla stenarna... Hoppsan. "Gör väl nån unge lycklig då", sa jag. Då fick jag en näve till. O apropå ungar... Träffade Viktor också. Raaackarns vad den ungen blivit stur. Sist jag såg 'han' var han en tvärhand hög, nu hade han vuxit om far sin. I morgon ska jag o hans mor göra vägarna osäkra o dra till Hallstahammar. Skoj Skoj. Men det är då det. Sova en stund före det. G'Natt! 

Av Kvasthilda - 20 juli 2016 09:00


Eget tema nr 31 Spröt

202/366


\../



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards