Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under november 2016

Av Kvasthilda - 24 november 2016 20:57

En mellandag då - i väntan på Black Friday...? Som är en klämdag. O ändå inte. I USA alltså. O varför heter det så i Sverige? frågade Makens kusin. Ja, säg det. 

Kom ju på i förvirringen att det faktiskt är Första Advent på söndag!!! Vafalls?? Var tog tiden vägen?? Herre GUD. Har i alla fall slängt upp kyrkan o en stjärna - som jag aldrig får att hänga rakt, trots den där snitsiga lilla grejen Rusta säljer som ska räta upp sladden..... *bah* - och dockgranen, den silvriga med alla vita/silver o rosa kulor i. Sonen ska köpa en gran åt sin mor på Åhléns i Falun. Eller Båååläääänge för den delen. En regnbågsfärgad. 

Måste leta fram lite adventsljus så jag får göra min första julkalenderbild. Om jag nu ids i år. Klart jag gör. Kanske. Hahahahahaaaa! 

Nä, dra igång julmusiken igen o göra nån nytta. Nu drog det iväg ett par timmar igen. Morgondagen har en heldag i Vaskivouri på schemat. Note to self, packa dator o modem! 

Av Kvasthilda - 24 november 2016 09:00


Tema nr 180 Matdags

329/366


Årets sista grillning.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 23 november 2016 19:25

... posta mitt läkarintyg. Fick tillbaks det med flaggan i topp. Låter bra. Alltid oroligt att nåt inte ska vara som det borde men alla värden var OK. 

Åsså har ju PoGO släppt Ditto idag. Eller igår. Han kan se ut hur som helst, men det verkar som om de flesta kommer ur en duva eller råtta. Nån har hittat honom i en magikarp. Jag höll på att missa en råtta idag men fick tag i den i sista sekund innan den drog. O där var han ju! Sen har de ett event igen med dubbla XP och extra magidamm. Vet inte hur mycket XP jag fick idag men jag drog igång ett lyckoägg o utvecklade pokisar på löpande band. Halvvägs till lvl29.

De har ju gjort om statusen på pokisarna så många av mina braiga har ramlat ner rätt långt i listan. Den enda som står kvar där han befunnit sig, är Lapras. O han är på gym, sen en vecka tillbaks. Hoppas han blir kvar där ett tag till. Gratis coins o damm! 


Av Kvasthilda - 23 november 2016 09:00


Tema nr 188 Morgonljus

328/366


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 22 november 2016 23:30

Kusin vitamin fyller år idag. Fina Mia. Maria. Min fantastiska kusin som älskar lakrits. Jag har en kasse full med grejer hon skulle ha. Eller, som jag köpte till henne, men så for hon lite tvärt till Sverige när hennes pappa blev sjuk och hon fick nog med sig en hel del tillbaks till Kanada igen, alldeles på egen hand. Dock ska jag försöka få iväg delar av det till henne. Lösgodiset är inte så kul längre, för det är en månad sen jag köpte det. O få i min familj gillar lakrits så jag får nog stoppa i mig det själv. Tuggade på en lakritsstång igår. En sån salmiakstång. Sur som fan. O den var lite hårdtuggad o gjorde att jag fick mäkta ont i käkleden. Kunde inte öppna den! 

Ikväll har pigan o jag umgåtts. Vi chattade lite via messenger o hon undrade om vi skulle gå på bio på lördag. Njaaaeee. Jag har inställt tåg o jour i stället. Vågar nog inte gå på bio. Jamen. Den går i 2D ikväll. Arrrggghhhhh. Kollade finanserna o insåg att jag inte ens kunde skrapa ihop till en biljett på det som låg lite här o där. Men så hittade jag en lös hundring i väskan. Plötsligt händer det. Ska vi gå? Jag kommer upp o hämtar dig! Sagt o gjort. Hennes syster ville inte följa. Eller ville o ville. Kunde inte. Evinnerliga förkylning/ influensa. 

Så det blev bio för mor o äldsta dotter. Fantastiska vidunder och var man hittar dem. Lite irriterande med översättningen - även om de gav fan i att översätta diverse trollformler. Alohomora fick vara kvar som den är. En liten överraskning i slutet. Okrediterad. Än så länge. HA! Mellandotra skvallrade för storasyster så hon visste vad som väntade. Är ju lillasysters stora idol. 

Nu måste jag försöka krypa under täcket o sova. Upp igen om bara några få timmar. *bah* Bagartider. 

Av Kvasthilda - 22 november 2016 09:00


Tema nr 52 Entusiast

327/366


Busig kisse.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 21 november 2016 13:30

Hahaha. Iofs, kan en del handla om det. Köpte en helgskinka förra veckan som jag griljerade o tog med till stugan. Tror den ligger kvar i en av kylarna. Maken måste väl ha nåt gott därenere i sin ensamhet. Inte bara leverpastej. 

Men det var det där med sträckningen. Muskelfästena o det emellan. Det kommer o det går. Kändes gôtt i morse men nu drar det i muskeln igen. Sådär lagom kul när man halkar varje gång man kliver utanför stugtrappen när man packar bilen. Det var igår det. Idag är man fyrtio mil norr om den halkiga gården igen. Sonen är skjutsad till flyget. *SÅ* avundsjuk. Han är snart hos mormor o morfar. Ljusstöpning på schemat till helgen. Nu sitter han på Arlanda o väntar på tåget till Dalom. VILL OXÅ!!! 

Av Kvasthilda - 21 november 2016 09:00


Tema nr 133 Inredning

326/366


Alla som har en katt - eller fler, känner till det där med klösträd. De tar plats. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards