Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under november 2016

Av Kvasthilda - 2 november 2016 22:45

Man kan fira sin födelsedag på olika sätt... Jag gjorde det med ett besök på företagshälsan med stick i fingret o pissprover. EKG. Blodtryck. Syn o hörseltest. Voj Voj. O ett andra drogtest på ett par veckor. Förra gången med utandningsprov, denna gången alltså via burk. Det ingår i den "årliga besiktningen" - som infaller vart femte eller tredje år, allt beroende på hur gammal man är. 


Såg att PokémonGO höll i sin Halloween Special o jag fick mina två godisar till Muk, den fule. O när jag så gick från hälsan hade mobilen 44% batteri. Tog en Pokémon o POUF.... så blev skärmen svart. Vafannudå?? Stoppade den i laddaren i bilen å batteriet var tomt. Efter några sekunder fick den liv igen o hade ändå sina 44%. För kallt?? Fast det knappt var minusgrader. Jävla iPhön. Värdelösa i kyla. 


Blev barnpiga en stund då barnafadern var lite för trött för att orka med sonen. Han fick följa med Mommo hem o pussla i stället. Har ju hittat alla pusselbitarna till avkommornas gamla pussel. Eller puzzel. Hur du nu vill stava det. Hans mor kom efter jobbet med en kasse i handen. Paket till sin gamla mor. Tatet. Dock inga röda tatet. O eftersom blodproverna är avklarade är godis OK igen. Några chokladkakor :D Och en ljuvlig julstjärna i ROSA! Åsså erbjöd hon sig att laga mat. Älskade barn. Drack lite alkoholfritt vitt Morberg-vin till. Han säljer vin i butik som är närapå alkoholfri. En vit Chardonnay. Helt OK o ett bra alternativ till maten om man inte vill berusa sig! Kanske dyrt i butik. Vet dock inte om den finns på systemet. Måste undersöka den saken! Kan ju vara billigare där. 


Gossebarnet snorade oavbrutet. Den där "separatorn" igen. Vi körde hem honom till hans far - som inte var hemma när vi kom, men han anlände nån minut senare o jag tog med mig båda döttrarna ut på Pokémon-jakt. Vi fick några godisar till våra kompisar o X antal Cubone och Gastly. En kort stund efter nio dök det upp andra Pokisar i närheten. Plötsligt blev det lite färggladare i den där lilla rutan. O Halloviin-specialen var över. O med det är kompisen tillbaks på sina 3km för varje godis, kontra de 7,5 km den haft under helgen. Vi gav upp efter en stund. Just ja... Hjälpte in en ung tjej (10-årsåldern kanske?) i ett gym. Vi tog över ett när hon dök upp, men hon såg uppgiven ut. Vi slogs (tränade) våra egna o plötsligt fanns det plats för hennes lilla Abra också. Vi tog vår bonus o lämnade stället. Det höll nån timme innan de gula tog över. Vi såg att det var ett Level3-gym med två pokisar i, så vi tvärdrog dit så Kråk skulle få in sin men nån annan hann emellan o ensam hade hon svårt att få upp nivån på gymmet för att få plats så vi gav upp o letade upp ett annat i stället..... Ett blått... Vi hjäpte henne att slå ut det, så hon i sin tur kunde sätta in en gubbe o få bonus. Lite måste man ju hjälpa till, när vi lyckades hamna i olika gym från början. Dåligt med Valor i Kiruna! Desto fler i Jokkmokk.... 


Men så Yay. Grattis till mig :) 

Av Kvasthilda - 2 november 2016 09:00


Tema nr 328 Tävling

307/366


De står redo i startgroparna... Vem kommer iväg först? Brrrrrrmmm. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 1 november 2016 18:15

Årets första riktiga vinterdag är här. En sån med snö. Men mer i Dalom hör jag. Är visst kaos därnere. Kirunaborna blir tagna på sängen varje år när hösthalkan sätter in, men dalfolket.... Kaos. 

Av Kvasthilda - 1 november 2016 09:00


Tema nr 320 Tross

306/366


-.


  iPhonefoton


Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards