Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under januari 2017

Av Kvasthilda - 4 januari 2017 09:00


Tema nr 248 På burk

4/365


En av mina julklappar. Familjen får spader på mitt smällande och skakande av tangentbordet för att göra det fritt från smulor och katthår så Kråk köpte gojs på burk. Det är som gul Slime man bara lägger på tangent-bordet, så ska det ta sig ner emellan knapparna o suga fast vid allt skit som fastnat. Funkar sådär. Men det är kul att leka med i alla fall. O en del skit följer med. 


iPhonefoto

Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 3 januari 2017 21:41

Huff o puff. Jag är så jäkla less. Har ont i hela kroppen. Maken har ju legat däckad med rännskitar under nyårshelgen o han lämnade det till mig. Fy faaaaaaan vad jag avskyr kräksjuka. Han slapp den biten. Har sovit hela dagen idag. O när man ligger sådär mycket o länge mellan täta toabesök får man ont i kroppen. O barnbarnet kanske har vattkoppor. Han var visst rödprickig både här o där igår. Har inte sett honom själv utan bara hört av pigan. Blä o fy. 

O det är en anledning till att min 365a bara har en bild ännu. Tog några suddiga bilder på pinjekotten. Har haft sällskap av en månskära och Venus igår och norrsken inatt. O avslutade denna fantastiska dag med magsjuka. Fy fan. 

Av Kvasthilda - 3 januari 2017 09:00


Tema nr 274 Sida vid sida

3/365


Intill varann, hänger de där på himlavalvet, månen och Venus. 


 iPhonefoto

Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 2 januari 2017 18:04

Fy fan vad jag blir leds på de där jävla svartflaggorna. Idioter. I d i o t e r. Förbannade ärthjärnor. De har inget berättigande att ens finnas till. O det värsta är att de som halar in alla ungdomar, aldrig ger sig ut i världen o skjuter o bombar bilar o guvetvad. Det har de fotfolk till. O fler blir de. Vad fan har ungar i skallen som dras dit? 

Eller idioter som hotar eftersöksjägare? En kille har blivit nerslagen för att han skjutit en varg. Rykten gjorde gällande att han bröt benet på vargen efter att han skjutit den o att det således var en tjuvskjuten varg. Förbannade idioter. O vad fan ger det folk för rättigheter att gå ut o slå ner honom, förstöra hans bil o allt vad de hittat på?? Det är ju jätteviktigt att ha eftersöks- och skyddsjakt. O i det här fallet en skadad varg med brutet ben. Hur länge hade den klarat sig i naturen? Om de där idioterna hade en unge i närheten hade vargen kanske valt den som ett väldigt lätt villebråd. 

O ungjävlar som kastar smällare på barnvagnar, i brevinkast hos folk o i butiker. Va???? VA?!??? 

Vad är det för fel på folk??? 

Av Kvasthilda - 2 januari 2017 09:00


Tema nr 149 I botten

2/365


Hörde nåt som lät häromdagen. Nåt litet skrammel. Funderade vad i fridens tider det var. Nästa kväll hördes det igen men då var jag lite mer påpasslig. Pinjekotten hade börjat släppa sina fjäll! De skramlade till när de landade på mässingsbrickan den står på. 

I botten på varje fjäll finns en eller två pinjefrön. Dessa ska skalas o tas reda på. Förra året kastade vi alltihop efter att ha smakat på fröna. Brukar ju köpa pinjefrön till olika typer av godis, men i år kan jag faktiskt ta reda på de här. Den har många frön! 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 1 januari 2017 23:00

Lite fotofunderingar igen. Sitter o kikar på 365-listan för 2017. Inte helt lätta teman i år heller. Några riktiga rysare som kräver en hel del funderande. Jag har ju rätt begränsade möjligheter till fotografering, jämfört med många andra i landet. Inte bara min plats på jorden, men även mitt jobb stökar ju en del med fotograferandet. Blir lite trist att fota allt inomhus med blixt, för man inte har nån annan möjlighet, men vad göra? Tids nog blir det ljust dygnet runt o andra möjligheter kommer - bara man orkar - återigen för jobbets skull. Det gäller ju att lediga dagar passar in med väder o vind. Eller att de timmar på dygnet man har orken, ligger under nån form av fotosnälla förhållanden. Bortförklaringar. Det ska nog ordna sig på nåt sätt. Gick ju bra 2016. 

Fattar ni? Vi är inne i ett nytt år! Hur fan gick det till? Var ju sommar o semester alldeles nyss. 


Är bjuden på 70-årskalas också. Hur ska man palla det då? Efter de jobbveckorna jag har framför mig - o den som kommer efter... En idiotvändning som kommer ge mig typ fyra timmars sömn, på tre dagar. Eller 2½ dygn, om man så vill. *blerrk* Kan bara hoppas att det där jävla tåget jag har, är inställt. Nåväl. Det hinner jag fundera över tids nog. Några dagar dit... 


Åsså är det ju pizzabagarnas största gulddag idag. O vi också. Kön til lpizzerian var gigantisk. Fanns inte en parkeringsplats att uppbringa i närheten och väl inne var det flera meter kö - i en pizzeria som bara är nån meter djup... Smet emellan, då min beställning redan var klar. Hade jag väntat tills alla gjort sina beställningar, hade pizorna blivit gamla o hårda! 


Blev lite Pokéjakt med pigan också. O jag har min Charizard nu. Yay! Nu är det bara två kvar i Eurodexet. O de har jag aldrig sett vilda. Avkommorna har fångat båda och fått i ägg, men de är och förblir mig osynliga. Sen är det en bebbe kvar att kläcka. Nej, två. 


Av Kvasthilda - 1 januari 2017 12:01

Hade Tolvslaget på Skansen igång inatt o lyssnade lite förstrött på Motown-medleyna de körde och hörde Anakin Skywalkers mamma (sådär i kölvattnet av hennes barnbarns bortgång) läsa Nyårsklockan. Idag sen, kikar jag på facebook o ser att Caroline o hennes sambo Mattias stod på scenen inatt. Var tvungen att leta fram klippet igen för att titta, tack SvtPlay! - o se, där var de ju! 


Screens från SvtPlay

Av Kvasthilda - 1 januari 2017 09:00


Tema nr 26 Black and White

1/365


Gott Nytt Fotoår!



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards