Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under februari 2017

Av Kvasthilda - 25 februari 2017 09:00


Tema nr 187 Kort i rocken

56/365


Jag når inte riktigt upp att fotografera Gandalf - och Gandalf.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 24 februari 2017 19:56

Så förbannade jävla less. Hade kunnat vara hemma några minuter tidigt idag. Hade tänkt försöka hinna in på bolaget - men även med insikten att de kanske ändrat fredagstiden till 1900 hjälpte inte. Nej, fy fan. Dåligt, dåligt, dåligt. Urkasst möte, det sista. Hade folk kunnat prata med varann skulle det lösa en massa. Jag hade LÄTT hunnit in till slutstationen tidigt idag om jag fått rulla direkt, eftersom mötande tåg gick ut en annan väg. O dessutom fick enorma växelproblem. Vindar o snö. Fy fan vad trött o less o grinig o sur o less jag är. Sa jag att jag är less? Har ju "ledig helg" nu... Ända till 0636 på måndag morgon. Inte mycket till helg. 

Kanske ska ge mig ut o resa med Kristian och Fredrik i stället. Mer tåg. Med en mugg glögg. O brinnande värmeljus. Semifinal 2. 

Av Kvasthilda - 24 februari 2017 09:00


Tema nr 153 I förgrunden

55/365


Joan Jett - utan sina Blackhearts. I bakgrunden ett par andra rockare...



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 23 februari 2017 13:55

Svettas o fryser om vartannat här. Sovit knappt fyra timmar inatt. Hade svårt att komma till ro igår kväll så sömnen lät vänta på sig. Tapto 02.50 *gäsp* 

Har suttit o tittat på ett avsnitt av femmans Outsiders. Tyska Bettina och en liiiten del av hennes sjuttontusen Barbiedockor var med. Med besök av en av Sveriges största samlare. Långt från den största, men en av de finare vintage-samlingarna har hon. O syr gudomliga kläder. Kerstin. Sov mig igenom en större del av avsnittet. Då handlade det om hissar och kaktusar. Eller giftgrodor. Man kan samla på det mesta. 

O jag MÅSTE titta över mitt samlande av 365-foton..... 

Av Kvasthilda - 23 februari 2017 09:00


Tema nr 188 Kort skärpedjup

54/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 22 februari 2017 13:09

Blir alltid så fascinerad av människor. En av mina FB-vänner tillhör den där Trumpskaran som älskar sin president över allting annat. Hela hennes flöde svämmar över av länkar till alla möjliga och omöjliga sidor och artiklar om denne man. Det är det enda hon lägger på sin sida. Förvisso har männ'skan tre konton o jag brukar bara se en av dem, nä fan hon har SEX sidor..... Har antagligen med hennes grupp-spel att göra. Men resten är bara propaganda o konstigheter. Hon delar länkar med ett av sina andra jag. Flera av dem har Trumpfamiljen som omslagsbild. Upp till var och en att ha vad sjutton man vill på sin sida, men har människan inget liv? Sen kommer den där Facebookrejen in... O herrrrrrreeee guuuuud. Kan folk nån gång fatta det där?? 


Recommended by a lawyer. The violation of privacy can be punished by law. Note: Facebook is now a public entity. All members must post a note like this. If you haven't issued a statement at least once,
it will be technically understood that you allow the use of your photos, as well as the information contained in your updates of profile status. I declare that I have not given my permission to Facebook to use my photos or any information in my profile, my updates and my statuses! Make a copy paste! (hold your finger on the text, click on copy, make a post and paste.) Do not share.


Bullskit. Bullskit. Bullskit. Svammel. 

Av Kvasthilda - 22 februari 2017 09:00


Tema nr 119 Går i färg

53/365


Sonen är fenomenal på paketinslagning - o gu' nåde om det inte matchar.

O har man för lite snöre, gör man ett hjärta till kärestan till Valentin.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 21 februari 2017 11:16

Passar telefonen idag. Jour. Fast det heter inte jour hos oss, men det har samma innebörd arbetsmässigt. De ringer o vi går ut o jobbar. 

Åsså skriker folk om vad som skedde i Rinkeby igår/inatt. Nya kravaller med stenkastning och bilbränder. Skjutningar. Polisen som sköt som jag fattat det. Har inte läst så jag uttalar mig inte närmare än så. Kan ju dra en Trumpsanning o säga att flyktingar sköt vilt omkring sig o en massa folk skadade och döda. Öhh. Nä. Såg en kommentar/status om just det. "Vad har de rökt? Det händer ju inte i Sverige". Men nu var det inte masskjutningar och andra terroristdåd. Bilbränder är nog så jäkligt o kravaller med stenkastning förkastligt, men det är inget nytt under solen. Givetvis har det ökat. Ökat massor de senaste åren. Allt har ökat i volym de senare åren. Allt våld har trappats upp. Det har inte med flyktingar att göra, även om det här händer i Rinkeby och det säkerligen är invandrare av första eller andra generationen som gör det. Det där med skjutningar och andra dåd står mer för ursvenskar, som HA-anhängare och prospektare. Vissa ställen är tjockare av missnöje än andra. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards