Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under februari 2017

Av Kvasthilda - 10 februari 2017 09:00


Tema nr 358 Vänder ryggen till

41/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 9 februari 2017 21:53

Sitter o fördriver tiden vid teven för omväxlings skull. Just nu en av otaliga reklampuser. O med en massa irritationsmoment i bakhuvudet. Jävla skitunge. En tjej som driver mig till vansinne. Odräglig jävla snorvalp är hon.


Porygon tillhör också Valentineventet....  


 

Men jag är sur på griniga jävla IDIOTER

Av Kvasthilda - 9 februari 2017 09:00


Tema nr 244 Pose

40/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 8 februari 2017 23:41

Mestadelen av den här dagen har gått åt till att sortera smycken och skor. Tänkte ta en raid i dockrummet o rotera runt lite och försöka få nån form av tema därinne, men hittade lite skor och några smycken och tog tag i det i stället. Strax efter att jag börjat ringde pigan o sa att de hade lagt ut en massa till halva priset i butiken. En massa Tillvalsvaror som ska ut ur sortimentet. Iddes inte ens försöka ta mig dit. Hinner inte på fyrtio minuter. Nä, det får vara för nu. 

Gubben nämnde i förbifarten att han var sugen på älgkött. Under en av tvätturerna i källaren tog jag fram lite kotletter o tänkte att han får stå för matlagningen idag. Älgkotletter är liksom hans grej. Kråk bjöds in. 

Jag skulle på styrelsemöte så jag lämnade det hela åt dem. Kastade i mig lite efter mötet o körde hem Kråk. På vägen upp till dem drog vi igång PoGO o hon hittade en Lickitung. O en Lickitung till. O en tredje. O en Jiggplypuff. O ett par Clefairy. Det kom mess från andra dotra att "Nu är Valentineventet igång". Mmmm Vi vet :D En massa rosa monster överallt. Dubbla godis. O halva gottetiden för kompisen? Nä. Min Snorlax har fortfarande fem kilometer. Bytte kompis ikväll, men det tar vi sen. 

Stannade till hos Kråk en stund o eftersom de såg att min bil stod utanför kom de in till Moster, Pigan o Lillklimpen. Hörde honom genom hela trappen på vägen upp. Åbe ville visa mormor den nya videon han fastnat för. Monstren mamma! Det handlar om A Monster Boy, A Monster Girl osv. O första monsterflickan har illrött hår och fyra armar. O det sjungs på engelska, brittisk engelska till det. O ungen sjunger med. På brittisk engelska. O skrattar hela tiden. 



Pigan gick hem med gossebarnet och kom sen tillbaks. Nu åker vi o letar Chansey. Valentinevent med rosa Pokémons. Han måste finnas därute! Efter en stund kom det mess från Kråk med bild på en grå skugga Nearby. Jodå. En Chansey. Nånstans inne vid verken förmodligen. Vi drog ner till ÄllKå men hittad einget utanför. Jo, Wigglytuff o Growlith. Ingen Chansey. Inte ens skuggan av honom. For vidare o samlade bollar o en o annan rosa gasballong, Valentins motsvarighet till Ghastly. Den där heliumballongen. Jigglypuff. Den är öööverallt. O en massa Lickitung. Nån Wigglytuff. En massa Clefairys. Men var är Chansey? Vi drog runt o tänkte åka hem,. Vilken väg ska vi åka? Ska vi åka förbi Laestadianeran o ta det stopet? Ja, vi åker där. Ska vi åka till Terrassen? Det brukar finnas Pokémon där också. Vi ser alltid när vi åker till Faster J. OK. Nå. Ska vi åka upp till Terrassen eller skita i det? Äh, vi tar några äggmeter till..... "Mamma. Chansey är här. O jag skojar inte!" BAM! Jaha. Då har jag bara det där lilla ägget kvar då o hans utveckling. Togepi o Togetic. Fast de kanske blir mer ett påskevent? Han finns bara i Fem-ägg. Har jag hört. 

 

Måste nog ta reda på alla skor o smycken o grejer som ligger på soffbordet innan Luna får för sig att de kan smaka bra. Blir så jobbigt om hon tuggar i sig ett par pumps. 


I teven just nu pratas det om Barbie. En läskig Barbie. Nån jäkla nazist. Klaus Barbie. Usch. 

Av Kvasthilda - 8 februari 2017 09:00


Tema nr 213 Mellan träden

39/365


... syns Venus. Om än lite suddigt...



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 7 februari 2017 19:56

På eftermiddagen plingade det till i mobilen. Nyhetsuppdatering. Hans Rosling avliden. Nä. Nääääää. Neeeejjjj! Vår bästa invandrarambassadör. Mannen som gjorde allt begripligt. Han dog i cancer. FUCK cancer. FUCK IT. Han var inte ens 70 år. Sverige blev genast lite fattigare. 

O strax senare läste jag nånstans att Svend Rasmussen också förlorat kampen mot tiden. Han däremot, överlistade tiden bra länge och dog av hög ålder får man förmoda. Han hade fyllt 100 år. Nästan 101! Han föddes den 28 februari, 1916. 

Av Kvasthilda - 7 februari 2017 09:57

Fick plötsligt Uno och Irma i skallen. 

God morgon!
Alla ljud som aldrig dör
Och alla vackra människor
Som bara kör och kör
Och allt folk på trottoaren
Dom har hittat alla svaren
Och alla människor i baren
Sjunger lycka till med allt

 

Har drömt det mest underliga inatt. Mina kusiner kom till byn för att fira en födelsedag. Osäker just nu på vems. Vad det Kajsas? Hon skulle kanske, kanske inte komma. Anna-Lena var över två meter lång, "brås på sin far", men han var inga två meter. O Gunilla var lika lång hon, fast hon är kortast av kusinerna. Långa är de. Allihop. De BRÅS på sin far - och sin mor. 

De hade kockar med sig. Och mormor dök plötsligt upp mitt i alltihop. Fick krama om min mormor. Mycket underligt hände. Det var besöksgruvor och nuggets (inte pellets), malmtåg och överliggningssängar i en lokal som inte existerar. Det var som skolkorridorer med logementsängar, fast inte i våning. Det var hotell-sängkläder och varje säng hade en låsbar låda. Jag hade säng nr fem. Pratade med nån av alla gästerna och tittade ut genom fönstren o utsikten mot gruvan motsvarade den från Folkets Hus. Mycket mycket konstigt. 

O mitt i alltihop vaknar jag av ett ljud. "Konstigt att sovrumsdörren står öppen, då kommer ju katten in". Kikade högre upp o såg ett huvud sticka in. Ahaa. Det var Maken. God Morgon. 

Av Kvasthilda - 7 februari 2017 09:00


Tema nr 364 Ögonblicksbild

38/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards