Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under mars 2017

Av Kvasthilda - 24 mars 2017 22:46

En dag efter vägarna igen. Har varit till Carina en sväng o kapat barret. Morrhåret? Pratat lite dockor och Povel Ramel. Hon har en bok som jag vill ha..... 


o där blev det mål. Vem gjorde det? Sudden är död. Brynäs? 15 minuter 56 sekunder i femte perioden. Simon Bertilssons med fyra minuter tillgodo i femte perioden. Grattis Gävle. En ny match i Östergötland på lördag. 


.... Povel Ramels Lingonben. Många av hans omöjliga-att-få-tag-i texter finns i den. Vill ha! 


Herre gud. Eller tack o lov för högre makter. Yay! Försäkringen, "Obamacare" ligger kvar. Eller  i alla fall kan de inte komma överens om nåt nytt. Heja Nicki! 

Av Kvasthilda - 24 mars 2017 09:00


Tema nr 98 Färgglatt

83/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 23 mars 2017 10:29

Det blåser. Fyyy vad trist. Solen skiner igenom moln- och snödiset emellanåt men vinden förtar hela känslan av vår. 

Det blåste inatt så lampan på lillstugan tändes hela tiden. Den reagerar på rörelser. Lite jobbigt om man ska stå på gården o fotografera natthimlen, norrsken o stjärnor exempelvis. Man får inte röra sig nåt, för då tänds den... 

Matlådans dag idag? Jaha. Allt har en egen dag. 

Sitter och letar en låttitel och jag tror allt  min hjärna har blåst bort just nu. Fastnar bara i Två mörka ögon och Ett litet rött paket. Ni kan ju se vartåt det bär. Neråt värmlandsskogarna. 

Hå hå ja ja, hå hå ja ja

Hör va dä blåser i träa idag

Hå hå ja ja, hå hå ja ja

Dä blåser i träa idag.

Torparrock förstås. Knallkork. 

Väntar hit kusin vitamin idag. Lillayster Vitamin. Ska bli kul att få rå om henne ett tag igen. Fast jag hade ju tänkt ta en tripp till Antnäs i morgon. Måste klippa mig. 

Nä, bäst att publicera det här, innan datorn får för sig att lägga ner helt. Nu stannar den o går ner i viloläge igen. IRRO! 

Av Kvasthilda - 23 mars 2017 09:00


Tema nr 139 Håll i hatten

82/365


Eftersom Kalle är på väg att smälta ner, kommer hatten att trilla av. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 22 mars 2017 22:18

Sitter o ondgör mig över radion som har såna gigantiska störningar. Kan vara datorn. Eller jag. Eller nåt annat. Som stör. Galet irriterande. Närmar jag mig antennen blir det så bra så, men jag har ingen lust att leka antenn. Får liksom bara en hand över då. Äh, drar igång radion på datorn i stället. O hoppas att inte den lägger av rätt vad det är som den också gör. Förbannat irriterande. 

Har fotat ett par bilder till 365an men det är många bilder som ska göras innan mars går över i april. Fasen vad tiden går!!! 

Zippar på ett glas rött och tuggar på chips. Pepparchips. Jäklar vad det bränner i munnen. Piper's Crisp o Co. Sak föreställa inte vara feta som andra chips men bullskit säger jag då. De kanske har mindre olja eller vad de nu är friterade i, än andra chips, men inte vet jag, Nog får jag fläckar på tangentbordet. Sådeså. 

O Sven-Erik Magnusson har gått ur tiden. Hela dagen har det spelats ur Sven-Ingvars härliga repertoar. 74 år blev han, Sven-Erik. Vila i frid, du härlige man! O FUCK CANCER! 

Av Kvasthilda - 22 mars 2017 09:00


Tema nr 290 Snögubbe

81/365


-.

Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 22 mars 2017 00:11

Ja men det var ju bara så skönt att ha anlänt stugan igen. Fy fasen vilket väder. Snöblandat, eller snarare väldigt fuktigt snöfall. Men det gick bra trost allt. Mötte bara ett enda fordon på hemresan -  en timmerbil strax utanför Storgranliden. 

Har haft en fantastisk dag med tjejerna. Tanterna. Vi har pratat dockor i tio timmar. Tittat o snokat. O shoppat hos Catherine. Jäklar i min leksakslåda vad hon har grejer. Spanade på ett par dressar. Köpte en stickad kofta och en Bend Legs Ken. Lite show'n tell. O en sjujäkla massa galna historier om allt mellan himmel o jord. Underbar dag. 

Men nu tar jag ett glas rött innan jag stupar i säng - o hoppas få sova ut i morgon. Kanske återfå MIN dygnsrytm igen. 

Av Kvasthilda - 21 mars 2017 09:15

Har sett fram emot den här dagen. Ska bli så kul att få träffa alla tanterna. Tjejerna. Samlarvännerna. Vi har en liten miniträff hos Catherine idag. Med tacos på agendan. O en massa docksnack. 5 samlare. Bara vi hittar till Catherine. Äh, ska inte vara några problem att hitta dit. Bara 373an är OK att köra efter. 374an var taskigt plogad o den lilla biten jag körde längs 373 igår var sådär. Snöfläckig. 

Nåväl. Peta i sig ett par mackor o ta sig lite kaffe då o packa bilen med det jag ska ha med mig, dockor, böcker, kameror.... o ge sig av. Hej på Er! 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards