Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under maj 2017

Av Kvasthilda - 24 maj 2017 16:56

Att det ska vara så svårt att få nåt vettigt gjort? Blir så där när folk skickar frågor om identifikation till mig. Jakten drar igång o tiden rinner iväg. 

Vaknade till jobb i alla fall. Har ju jour inatt egentligen o höll tummarna att jag skulle slippa nån av de där svappisturerna. Blev ingen sån. Ska till Gällivare. Fantastiskt. Hotell. Frukost i lugn o ro. O övertid på det. *blir bra det här* 

Har sopat ur garaget o grannen kom förbi. Han vände om o tittade igen. Ahh. Det brinner inte. Nä. Men jag förstår att man kan tro det med dammolnet som yr omkring. Passade på att parkera bilen utanför huset o sopade bort en del av allt skit som dragit in där under hösten. Skulle behövas en rejäl rengöring av garaget. Damm o damm o damm o damm o damm o skit o lös o gräs o guvetallt. O damm. *atjoo*

Nä. Mat nu så man kan åka o jobba sen. 

Av Kvasthilda - 24 maj 2017 09:00


Tema nr 194 Kvalitetstid

144/365


 




Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 23 maj 2017 21:35

En sån dag idag. I nattens Vaken pratades det om Ariana Grandes konsert i Manchester och hur många som hade varit där. Pamela o Peter diskuterade högt o lågt. Efter nån timme in i Vaken kom det rykten om nåt som small på arenan. Ytterligare en stund senare kom det bekräftelse på att nåt exploderat - o det var inte en ballong intill högtalare eller vad de jiddrade om från början. Så idag kommer nyheterna och polisens rapportering om 22 döda och femtiotalet skadade. Förbannade jävla idioter. O några absoluta nollor pratade om att "Ariana had it coming".... Ööööh. VA?!??? Vad fan hade Ariana med det att göra att nån jävla jubelidiot klädde sig i bombbälten o drog till en arena där det befann sig en massa ungdomar som kanske hade sitt livs första underbara upplevelse?!? FY FAN. O daesh tog givetvis på sig det hela - o vem fan hade annars gjort det. FY FAN FY FAN FY FAN. Fy Faan. 


O min Bond dog idag. Cancern tog till slut livet av Sir Roger Moore. 89 år gammal blev han. Han var ju min första Bond. Mångas enda Bond. Dock har jag fallit för Sean Connery på senare år, även Pierce Brosnan var kanon som Bond - och bäst av alla är nuvarande, Daniel Craig. Han är inte så snygg, men oerhört bondig. Hur gammal är snyggingen då? Sean Connery är yngre än Roger Moore! 


Voj. 


Passat coolingen en stund idag innan vi åkte till "röda huset" o premiärgrillade för året. Nu är jag trött. Aptrött. O mätt. Rätt nöjd med livet - förutom de två otäcka molnen ovan. Eller ett otäckt, ett tråkigt. 


Får se om det blir premiär för nåt annat i morgon. Nya turer på schemat o jag har nattjour. Blir förmodligen nån av dem o jag håller alla tummar att jag slipper den andra av dem. Tar mycket hellre den första, även om det ingår 4 mils bilkörning under nattens småtimmar. Ingen av dem känns särskilt lockande. 


O jag säger bara det: Fuck Cancer. 

Av Kvasthilda - 23 maj 2017 09:00


Tema nr 307 Ståndpunkt

143/365


Ester funderar var hon hamnat. Plötsligt befann hon sig bland en massa könlösa mannekänger. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 22 maj 2017 11:54

Åsså blev det månda' igen. Var tog helgen vägen? swooosh sa det så var den över. O det är grått ute. Ungefär lika grått som jag känner mig idag. Låg. 

Funderar på hösten och en Barbieträff som går av stapeln i Dalarna. Hade varit kul att vara med där. Har ju faktiskt ledig helg för omväxlings skull! Hade varit ännu bättre om det varit samma ledigvecka som jag nyss hade, men flera dagar ledigt efteråt. Vi har en sån per schemasväng så den ligger långt mellan gångerna. Vääääldi' långt. Vad är rostret? 30 veckor? 42. Nä. Det blir inte förrän nån gång nästa år då. 

O apropå siffror. Måste hitta två fototeman till innan månaden är slut. Saknar två i 365an. Ska dyka in i arkiven igen o se vad där finns. Har massor kvar från Helsingborg- o Helsingørsresan även om det egentligen inte blev så mycket foton. Hur kan man åka bort en vecka utan att ta med sig batteriladdaren??? Speciellt då batteriet inte är fulladdat innan???? Idiot. 

Fryser. Sitter o huttrar. Fönstret står öppet i sovrummet o det drar därifrån. Inatt har jag sovit oroligt som fan. Ont i bröstkorgen, men inte det vanliga hjärthamret jag får vissa nätter. Nä, i sidan den här gången. O det hjälper ju inte att man vänder sig om o får en katt över bröstkorgen... Antagligen bara det att jag legat illa o det inte ville släppa. Somnade om ordentligt så småningom o vaknade utan att ha ont. Måste ha katten utanför dörren inatt. Kan inte sova med henne i rummet - o utanför rummet - o tillbaks i rummet. Nu sover hon som en stock. O Pigan har varit upp till den andra hönan o matat henne. Lillgumman. Hennes adoptivmamma kommer hem idag i alla fall. Nattjobb. Som jag då. 2330. 

Av Kvasthilda - 22 maj 2017 09:00


Tema nr 177 Kanonbild

142/365


Allt är relativt. Tänkte närmast på kanonerna ovanpå Han Solos Millennium Falcon.

Vi gjorde ett besök på Leksaksmuseum i Helsingborg och tittade på allt som Maria och Allan samlat under åren. De har tamejsjutton varenda StarWars-lekset som nånsin tillverkats. Och en hiskelig massa Playmobil. Alla James Bond-figurer från Sideshow, utom Daniel Craig, men han står i fullstort pappersformat utanför skåpet där hans föregångare ståtar med en varsin 12-inch-kopia. Mycket att titta på! 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 21 maj 2017 19:44

Läser o läser o läser o läser. Har köpt några "nya" böcker i Sherrilyn Kenyons bokserie om The League och redan plöjt igenom tre av dem. Eller två, snart den tredje. Den andra av dem tog evigheter att få tag i, så det är lite därför det har tagit mig sån tid att komma dit. Den fanns bara som E-bok tidigare men har nu tryckts i en storpocketversion. Lite trist när en bok är mycket större än de andra i serien men när inget annat finns att tillgå blir det ju så. Den är en parentes i hela sviten av böcker - o bara av den anledningen att den handlar om ett homosexuellt par. Ett par killar. Kenyon har i ett långt förord skrivit till sina läsare att, den inte är för alla men att allas berättelser är värda att skrivas. O jag älskar den. 

Har hälsat på Tyrisen en sväng idag o alla oförrätter i att hon var tvungen att besöka Luna var glömda o hon åmade sig som vanligt. Måste åka dit i morgon bitti o ge henne mat o se att hon har färskt vatten. Lillhjärtat vårt ♥ 

O tid för besiktning är beställt. Nu gäller det bara att alla lampor håller sig i skinnet o att resten av skrothögen, f'låt Pärlan, går igenom utan besvär. 

Av Kvasthilda - 21 maj 2017 09:00


Tema nr 55 Doftar

141/365


Åh, känner doften från sundet, sa svägerskan när hon såg mina bilder. Hon är uppvuxen i Helsingborg. Lite skev horisont här... Inte helt lätt att få den rak i en panoramabild, när det blåser som det gjorde här. Den lilla landremsan i mitten av bilden är Helsingør, på andra sidan sundet. 


iPhonefoto

Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards