Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under juli 2017

Av Kvasthilda - 12 juli 2017 19:15

Så går det när man tjurar o ska posta via mobilen. Varför kan jag inte vara mer uppmärksam på den där rutan för utkast? Nåja skitsamma..... 


Vi bestämde oss för en "lätt" middag ikväll. Lite kokt Outinens mandel och ett par burkar matjessill. Gott. Maken gillade Original mer än Mästarmatjes. Jag gillar båda men vet inte vilken jag föredrar. Tog fram ett par ABBA-burkar sill också, årets smak (Gin o tallbarr) och Fransk löksill. Båda dessa stod oöppnade. En burk matjes per man är mer än nog. 


Minioren har varit här en stund idag. Hans mor ringde o ville ha frukost så jag bestämde mig för att grädda plättar åt oss allihop till frunch. Hon var lite sur att hon missat pappas blodplättar igår... Ville göra nåt snabbt o lätt till honom efter hans resa från stugan, med katt i bilen o ett stop i Vitå på vägen, för att kolla nåt de kört sönder där. 


Kläppen glömde sin ryggsäck o alla bilarna. Undrar om han saknar dem idag. Det blev lite hastigt o lustigt när vi for iväg. Kanske pigan bara tänkte köra lillebror till lägenheten deras o komma tillbaks, men hon tog med sig annat. Den blev nog bara kvar där i ståhejet. Nåja, den står ju kvar här tills nästa gång han kommer. Fast små pojkar o deras bilar... 


O Junior drar till Ume (idag?) - de ska se Diggiloo. *AVIS* Blir inget sån't i år. O SysterYster ska på Poppeföreställning. Fast det var i augusti. Jag vill ha semester. NU! 

Av Kvasthilda - 12 juli 2017 09:00


Tema nr 256 Rep

193/365


Jaao, det var ju en repgunga! Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 11 juli 2017 18:45

Var ovanligt pigg i morse efter jobbet. Tog nån timme efter hemkomsten innan hjärnan slog av o blev mos. Men jag var inte ett uns trött på hemvägen. Fick sova nån stund här o där på de där förbannade fyllebritsen i alla fall. Men kallt o jävligt i det där rummet åsså den där eviga maskinen som brummar o låter. 


Träffade en gammal bekant på hemvägen. Tänkte titta förbi FK för att se om de hade nån mobil till mig men där var det givetvis stängt på morgonen. Dock medan jag väntade på Sonen som hade min bil. Kom Pernilla som jag inte sett på hundra år. Ungefär. Vi hade ett kul samtal om familj o ungar besvikna över föräldrar som sniker iväg o gifter sig o föräldrar som skiljer sig - o gifter sig igen, inom loppet av några månader. De har flyttat ut i skogen igen. Hunden behöver ju ett hus. Så kan det gå. Livets upp o nergångar. Irrvägar. 


For hem o framkallade huset. Satte dammsugaren i nävarna på sonen o fixade en massa. Tyvärr var den igång när Gubben o katten kom hem så Luna var sådär lagom glad att komma hem. 


Tinade en burk blod så vi käkade blodplättar till middag ikväll. Tänkte ringa pigan men iddes inte. Minnet är som ett såll. Jobbar hon eller jobbar hon inte? 

Av Kvasthilda - 11 juli 2017 09:00


Tema nr 228 Nätverk

192/365


Vadan är nu detta? Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 11 juli 2017 00:40

Huff. Vilka depressioner. Sommar. Vad jag saknar sommar. Befinner mig mitt i vår svenska högsommar o saknar den så det skriker i bröstet. I år är det inte kul att vänta på semestern. Inte kul alls. Klockan har precis passerat midnatt när jag skriver det här. Det är ljust, så ljust det kan vara när regnmolnen nästintill täcker himlen. Saknar ljuset. O det, trots att jag är mitt i det. Mitt i sommaren. Dygnet har vänt. Drygt två veckor sen vi hade årets längsta dag och kortaste natt. Nu finns ingen återvändo. Dagarna blir kortare och kortare för varje natt o dygn som passerar. O jag har knappt känt att det är sommar. Skitvinter. En lång jävla skitvinter har vi haft. Noll o ingen vår. Häggen blommar. Jo. Häggen blommar. Och syrenerna. O rabarbern har fått blomstängler o passerat bäst-före-datum för länge sen. Fick inte en enda rabarberstjälk plockad. Kanske det går att rädda några ännu. Vill ha smulpaj. Med grädde o vaniljglass. Var är min sommar? Utanför fönstret. Mmmm. Men inte i mitt hjärta. Sommaren är kort. Det mesta regnar bort.
Feng shui. Det diskuteras i Vaken. Robert o Peter fixar? Apart möblering pga fönsterarbeten. Åsså går de på semester mitt i jobbet. Var är min semester? Feng shui. Undrar om det ens försöker ta sig in i det där rummet jag ska sova i om en dryg timme?
So I rocket, rocket, rocket away. I rocket, rocket, rocket away.
Pilutta dig.

Av Kvasthilda - 10 juli 2017 17:30

Dagen rullar på - i sirapsfart. Ska jobba nästan hela natten så jag satt uppe länge igår o sov lite längre på förmiddagen. Nu är jag såsig i skallen o jäkligt trött - o börjar jobba om fem timmar. *blä* Avskydda kräkskift. Ställ tåget. Ställ tåget. Ställ tåget. Ställ tåget. Nä. Det mantrat lär inte hjälpa. Får nog fara ner o lägga mig på den där vidriga galonklädda träbristen á la fyllecell o hoppas få nån timmes sömn innan man vänder hem igen i ottan. Lär ju vara som ett kolli i morgon. *gässsp*

Av Kvasthilda - 10 juli 2017 09:00


Tema nr 132 Hinder

191/365


Största hindret för den här hoppborgen var väl prislappen ändå. Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 9 juli 2017 16:06

Dagen bara rinner iväg. Vi gjorde ett tappert försök, dotra o jag att ta ner en raidboss, tillsammans med några småglin o en äldre kille, några av dem från ett annat team - förmodligen glina, men den där rackarns Tyrannitar var för stor och elak för att vi skulle rå på honom. Med trettio sekunder till kanske.... Vi provade två gånger. Ett par ettriga tränare till med fajtandes pokémon kanske han dukat under. Nåja. En dag har jag en också.

Fick en Mareep i ägg o trodde att äntligen måste jag ha nog med godis för sista utvecklingen. Ehhh. Förvisso, men jag behöver en bättre Mareep till det. Min Flaaffy är för kass :D :D Blir att samla ihop 20 godis till då. Eller hoppas på en fårskalle till i ägg. Vem kom först, fåret eller ägget?

O folk gnäller över nya pokisar i äggen o framför allt 10km-äggen. Varför har de satt in den i 10-ägg? Är de helt tappade? Har de snurrat? Är de tokiga? Bara för att DU har hittat hundra av just den, betyder det inte att alla andra miljoner spelare runt världen har den i horder omkring sig. Jag har också så jag klarar mig av den där elektriska fiskmojängen men inte fan ids jag klaga på det? Det kan finnas folk i borte Mongoliet eller Texas öknar som inte har sett en enda sen de släpptes. Vad är det för fel på folk? Egotrippade much? Nä. Sån't existerar inte. 

Kvasthilda

Hörru... Va' ä' klockan?

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Länkar & Favoriter

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Följ bloggen

Följ Kvasthildas Malmdamm med Blogkeen
Följ Kvasthildas Malmdamm med Bloglovin'

Fototeman


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se