Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under augusti 2017

Av Kvasthilda - 16 augusti 2017 11:15

Satan, vad less jag är just nu, i detta nu. Pissregn. Fick en släng sv sommardepressionen som legat som en tjock Sågmyrafilt över huvudet på mig hela sommaren. Modern gjorde just livet lite mer spännande, men hade ju kunnat vara utan eftermälet. *isch* En bulle i mikron stod lite länge o fattade eld. *blä* Det var den mikron det. O varför inte brandvarnarna gapade kan man ju undra. Det var två gånger denna sommar det. Förra gången var det Maken som stod för larmandet o rökfyllningen. Röken kan han hålla till sina läskiga whisky. Blanda inte in mig o min näsa o lägenheten i det. Fy, vad det luktar illa. 

Av Kvasthilda - 16 augusti 2017 09:00


Tema nr 155 I sagornas värld

228/365


Vilken lycka. Att få strosa runt i Disneybutiken på MoS. Dyrt, men kul! 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 15 augusti 2017 09:25

Lugn morgon. I alla fall chattvis. Varenda morgon de senaste två veckorna har det plingat o surrat i raidchattarna. Articuno.... Den som vi nästan missade. Moltres, som fortfarande gäckar mig den jäkeln. MIN pippi o det står väl typ 14-3 till den. Zapdos den där jäkla dampfågeln. Totalt störd. Men har flest av den. Åsså Lugia då. Nu finns alla ute lite random. I Yokohama har de raidat Mewtwo. MEWTWO!! De ska släppa honom runt världen också men som vi fattar det, bara i vissa gym o man får en inbjudan att vara med om man nyligen raidat det gymmet o lyckats ta ner bossen som befann sig där då. Skoj Skoj. Not. 

Maken undrar när jag rör mig norrut. Nåja. Det blir när det blir. Så insåg han att han inte kan göra nåt förrän jag kommer upp i alla fall, då katten måste ha sällskap. Självklart. Lilla tyrisen. Visserligen kan hon klara sig en natt ensam om hon bara har mat o vatten, men hon ska inte vara ute o ränna på nätterna så det går bort ändå. Han får vänta tills jag kommer upp. Ska "bara" packa grejer till hösten för fix o trix o vad det nu var. Sen är det ju älgjakt. 

O hoppas sonen kommer ihåg att vattna de få blommor som finns hemmavid. 

Usch. Det känns som om semesterslutet närmar sig. Förvisso gör det det, men det är fortfarande en o en halv vecka kvar. Drygt. Nästan två. Åsså en veckas jpobb o ledig en o en halv igen. Men ny dalaresa. Spännande. 

Nånä. Ett toabesök då o hoppas på att Oskar hittar hem till Li snart så vi kan nåka ner mot Hallstahammar o Helena. Får se om Eva har tid att "leka" med oss en stund. 

Av Kvasthilda - 15 augusti 2017 09:00


Tema nr 132 Hinder

227/365


Huff, tänker Luna. Släpp ut mig! Luckan är låst...



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 14 augusti 2017 20:00

Lite rajder idag. Elisabet bakade makroner. De diskuterade makaroner o hon funderade om hon skulle göra en paj i stället? -En paj i ställt för makaroner? Är du galen männ'ska? Fast det var ju bak som pratades o alltså makroner. 

Tog dotra med mig upp till gruvan men vi kom alltid ett halvt steg försent så vi besökte gruvbutiken i stället. Ville ju köpa mig en silverring med järn/manstecknet men det fanns ingen jag kunde ha. Jo, på lillfingret men jag ville ha en större, för långfingret o de var slut. De är poppis. Hoppas de får in fler snart. Den jag har, blir jag blå av, då den är tillverkad i brons. Den har märket för koppar/kvinna stämplat runt om.

Från en gruvstad ♀ - till en annan ♂. 


Åkte cab med SysterYster o Sambon till Slussen o fikade o träffade Renée. Härliga människa! 


I morgon åker vi söderut för ett besök hos Helena o hennes loppis. Skoj! 

Av Kvasthilda - 14 augusti 2017 09:00


Tema nr 133 Hjul

226/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 13 augusti 2017 19:56

Ännu en Pokéjaktdag till ända. Idag blev det några olika jakter o raider o jag fick min andra Lugia - på tre försök. En av tre. Otäcka skitfågel. Har också plockat ner en Tyrannitar och en Snorlax. O funderat över hur olika grupperna fungerar. I Kiruna MESSAR de varann "Går vi in nu?". I Falun pratar folk med varann. Oftast. 

Kallt o grinigt i morse. Regn o rusk. Under eftermiddagen steg solen o motade undan molnen så gott den kunde. Det är en riktigt fin kväll. Men vi har inte mycket att göra just nu o Pigan är rastlös. Blir inte mindre rastlös för att barnafadern ringer femton gånger per dygn o frågar när hon kommer hem. Maken ringde nyss o hon svarade eftersom jag stod med händerna under kökskranen. De surrade en stund o jag hörde minst ett "Du är störd". :D Han ville inte prata med mig. Eller, han ville egentligen inget o nöjde sig med att prata med vår mellandotter en stund. 

Hälsade på Li en sväng igår. Fotade lite av hennes dockor o jämförde med några av mina. Vi har båda lite udda dockor men hon har några som jag väntar på - eller snarare hoppas få tag på. De är inte helt lätta att få tag i eftersom de inte sålts i Europa. Hur som helst inte i Kiruna. 

Ikväll slutar friidrotten. 4x400 m avslutar det hela. Som alltid.

Söndag. Två veckor kvar av semestern. Undrar när man ska dra sig norröver? 

Av Kvasthilda - 13 augusti 2017 09:00


Eget tema nr 21 Rödprickigt

225/365


Röda prickar, vita prickar. Ville ta rosetten på hunden men alla temana har vi kört förut. Rosett, rött, vitt, prickigt. Rödprickigt? nä. Tror inte det. Fast det enda i bilden som är rödprickigt på riktigt, är blusen. Det andra är rött med vita prickar! 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards