Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under september 2017

Av Kvasthilda - 27 september 2017 17:23

Oj, vad trött jag blev. Har sovit skitdåligt inatt. Sämsta natten på hela veckan att sova dåligt. Jag ska nämligen ut o jobba inatt. Det var förmodligen anledningen till att de bytte schema på mig flera gånger i utskicken o att det till slut blev en T22, snarare än en T15. De hade nåt o bakhuvudet sidduvettu. O idag kom beskedet. Nattjobb. Ska se om jag kan lyckas sova nån timme. Maken ligger på soffan bakom mig o snarkar gott. Rallarna har det där i blodet. Om jag lutar mig bakåt häre i stolen kanske jag kan sova en stund. Eller om jag hänger hakan i handen. Reser jag mig o tar min trötta lekamen till sovrummet kan man ge sig fan på att både jag o kroppen vaknar till på de få meter det är dit. Ska göra ett försök i alla fall. Men jag får sova på hotell på efternatten i alla fall. Tänkte ju på dem häromdagen! Gäller bara att ta sig upp o få sig lite hotellfrukost då :) 


Åsså har jag fått mitt ExRaid-pass. Mewtwo. O jag jobbar. Fenomenastiskt kul. Not. Gäller att tåget kommer hem i tid. Inga förseningar. Inga. 

Av Kvasthilda - 27 september 2017 09:00


Tema nr 143 Hästkraft

270/365


Första delen av Hjalmar Lundbohmsgården flyttades igår.

Det krävs lite hästkrafter för att orka dra de här husen.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 26 september 2017 18:41

Tja. Inte i de stora verken, utan mer i det där "lilla" som sköter kontakten med omvärlden. Nätverket. Nån idiot har enligt en kompis, grävt av en kabel i Gällivare, vilket gör att hela Kiruna o förmodligen allt däremellan o vidare norrut är drabbat. Internet är dött. Telefonerna fungerar sporadiskt. Sms med nöd o näppe. Mms? Knappast. Messenger. Tja, med lite tålamod. ICA har tappat kunder idag. Lillskrutten o jag for dit för att köpa lite köttbullar o annat de hade extrapris på men vi vände i dörren eftersom där satt lappar som sa att de inte tar betalkort. Åkte till Coop o fick leta p-plats. Alla åkte dit för de kunde ta betalt med kort. Vi köpte köttbullar där i stället. Felix små delikatess. Duger gott de med o barnbarnet gillar dem. Lite pasta o broccoli till så fyllde vi magarna.
Får se hur länge detta ska hålla i sig nu då. Blir svårt att få ut tågordrar om internet ligger nere. Nåja. Återstår att se.
Får se också om detta går iväg. Än funkar bloggappen. Alltid är det nåt.

Av Kvasthilda - 26 september 2017 09:00


Tema nr 100 Före och efter

269/365


Många är de som vallfärdat till Nybergs Mekaniska i Kiruna i sommar. Många före mig. Jag är som vanligt efter o hann aldrig se klockan där den stod. Kom lite försent. Klockan, eller delar av klocktornet som står här, är den som varit på Stadshustaket. Den är nerplockad för renovering innan den flyttas till sin nya plats vid nya Stadshuset i Nya Kiruna. 



Som tur är, skickade Dotra lite bilder till mig under semestern så jag har fått se bilder på den i alla fall. Lite maffig är den, där den står på backen. 






Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 25 september 2017 13:04

Som jag skrev nånstans häromdagen. Spretiga tanker ger spretigt inlägg. Min hjärna funkar så. Hoppar lite hit o hoppar lite dit. 


Ungefär så..... 


O inte blir det bättre av energitjuvar som snor allt vad möjlig hjärnkapacitet och intelligens man må ha i behåll. Har en människa som trakasserar mig just nu. Så jävla dryg. Tur nog har jag selektiv "hörsel", fast i det här fallet "läsel", det handlar om skrivna meddelanden. Kan människan bara acceptera ett nej så är det bra med det?? Nå inte. Det är inget riksviktigt men för den här personen verkar det vara fråga om liv o död. Gamla facebookinlägg. Hur fan kan det över huvudtaget vara relevant? Gamla inlägg i en säljgrupp. De försvinner i tiden! Man ser dem bara om man letar efter dem. Det enda de möjligen kan irritera är Facebooks servrar o det har hen absolut inget med att göra. Piss off. 

Av Kvasthilda - 25 september 2017 09:00


Tema nr 107 Genom mina händer

268/365


~~~~~



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 24 september 2017 23:30

Gubben kom hem idag. Han var sådär lagom less att köra hem o jag förstår honom. I hans fall är det kroppen som skriker o inte vill. Han har ingen farthållare o det tär på fötter o vrister. 

Han beställde mat på hemvägen o jag sa att jag kanske gör köttsoppa. Jag har ätit köttsoppa i flera dagar, sa han. Hmmm.... Fast du gör vad du vill. Leif sätter makaroner i soppan i stället för klimp. Fusk. Läskigt. O de blir galet läskiga efter ett tag. Samma sak med tomatsoppan i Narvik ju. Eller korvsoppa som folk kallar den. Korv- o tomatsoppa då. Den är det mest soggiga makaroner kvar i när man kommer ner till loungen. Fast nu var det länge sen man var där. lääänge sen. Undrar hur de har det, Inger o Jan? 

Farthållare. Kan nån hålla tiden ett tag? Det rullar på lite för fort just nu. 

Av Kvasthilda - 24 september 2017 09:00


Tema nr 235 Once Upon a Time

267/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards