Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under oktober 2017

Av Kvasthilda - 24 oktober 2017 09:00


Tema nr 206 Lutande

297/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 23 oktober 2017 17:53

umen.... Det var min inloggningskod idag. Kommer att tänka på min tremänning. Undrar hur det går i förundersökningar o rättegång i hennes fall? Usch. 

Sitter i kuren i Vaskivouri o fördriver tid. Har gjort en E-kurs vi är tvungna att avsluta den här veckan. Delar så självklara att det är vansinne att de ens behöver tas upp, annat så fånigt så det skär i tänderna. Men det är svårt att dela upp arbetsplatser på flera olika o ha olika policys på olika ställen. Funkar liksom inte riktigt. 

Fullt schema den här veckan. När jag skulle till jobbet insåg jag att jag var utan handskar. De ligger i skuffen på min bil - som vid det tillfället befann sig på samma ställe jag ska till. Hjälpte ju föga då det är olika ställen - på samma ställe. Tur nog är handskar nåt vi kan förse oss med utan fjorton kopior på rekor o annat. Det är bara att hämta. Tog en större storlek än den jag använder o funderar hur fan de är sydda. Kan inte påminna mig att handskarna jag hade var mindre än de här, men jag gick upp en storlek då "min" var slut o de funkar också... Mysko. Arbetshandskar kan inte vara för stora för då är risken att de fastnar när vi bänglar med vagnar o koppel o annat. 

Nåja. Några timmar kvar innan man vänder hemåt igen. Mat närmast på schemat.  

Av Kvasthilda - 23 oktober 2017 09:00


Tema nr 347 Vinklad

296/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 22 oktober 2017 23:01

Ja, jäklar. Blir utan bil i morgon. Vad jobbigt... Sonen ska lämna in bilen på hälsan för att fixa lysena o då ryker morsans bil. Jag börjar jobba samtidigt som Kråk så vi samåker till jobbet. Sen får nån komma o hämta mig när jag slutar. Det ordnar sig alltid. 

O ingen jävla älg fick de. Hunden sprang efter de där flyttälgarna o fastnade på en ö där han skällde fast nån av älgarna. Vägrade simma tillbaks de tjugo metrarna till husse. De blev tvungna att hämta båten o hämta jycken. Han var het torr så den hade hittat nån specialväg ut till ön. Herre gud. Men älgjävlar. Sen ringde Kråk o sa att de var hos henne. O nån annan jävla älghund (förmodligen) hade dräpt alla hönsen för Carro utom två stackare. Nä, min hund har inte varit på den sidan vägen säger jaktledaren för Svågerns jaktlag. Jävla bullskit. Det är den enda hunden som rört sig i området. Boppe skulle ersätta henne med en femtiolapp per förlorad höna - o tuppen. 

Herre gud. Livet på landet. Det är livat på landet. 

Av Kvasthilda - 22 oktober 2017 15:56

Yes. Så skönt. Har fixat bilder till hela oktober för 365an. O har dessutom bilder på lut, men inget tema att använda dem på :D 

Gubben kom hem o innan han dök upp meddelade han att de skulle ut med jaktlaget en sväng. Leif hade sett SEX älgar på marken. Var är de där förbannade djuren när jägarna är i skogen då?? Bara grannlagen som får älg. Inte de stationära lagen. Nädå. Ett gäng smålänningar som kommer upp o gästjagar en vecka. De plockade ner sex stycken på en vecka... Va fan?? Hörde att hunden nu står o ståndskäller älg på en ö i den där jävla Åbyälven. Kan de för fan hålla sig på land?? 

Av Kvasthilda - 22 oktober 2017 12:37

Solen skiner idag. En kall senhöst/tidig vinterdag. Det är ju snö på backen o is på sjön så det borde ju vara vinter, snarare än höst. 

Vaknade med ett ryck för andra gången när Maken kom in o bad mig kliva upp o packa ur hans ryggsäck. Det blev ingen jakt för honom utan en utryckning till Sunderbyn med dotra. Hennes mage skrek en gång för mycket nu o hon pallade inte längre. Blev bara lite magsårsmediciner till henne för att se om det hjälper. Fint när de gör en ordentlig utredning. Not. Iofs söndag idag men ändå. Det är ju inte första gången. Flickebarnet magsår? Ja, varför inte. Stressad är hon så det räcker o blir över, filbunken vår. Väntar nu hit Maken igen o vi ska ta sällskap med henne hemåt. 

Har låst kattluckan för utgång o nu kom hon in för vilken gång i ordningen? Släpper ut henne emellanåt o det är ju nån timme kvar än innan vi ska åka hemåt. Bara hon inte får för sig att dra iväg precis innan vi ska åka för då är det svårare att få tag i henne. Hon vet mycket väl när nåt är på gång o håller sig undan och inga godisbitar i världen kan locka hem henne. 

Nåja, ska väl ta o packa ner mina fåtal grejer jag faktiskt HAR packat ur här. Tog med mig grejer jag tänkte gå igenom men har inte rört en pinal av det. O det som ska lämnas har inte heller tittats igenom. Tar väl itu med det då. TjingBaling. 

Av Kvasthilda - 22 oktober 2017 09:00


Tema nr 165 Inte mer än så

295/365


Det är allt som är kvar av hönshusets utegård...



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 21 oktober 2017 15:34

Det är liksom liiiite jobbigt att sitta i Långa just i detta nu. Var ju till Arvidsjaur igår, men det var då det. De släpptes sent igårkväll... Halloween-pikisarna. Pokisarna. Dammit. Har fått en av dem, för jag slängde ut en Incense. Däremot glömde jag ett Lucky Egg o tappade ett par tusen Xp på sjundedag-fångsten.... Klantarsel. Det är dubbel Xp just nu o med ett ägg är det dubbelt upp, igen. Nu är det tomt i dexet igen... Hundra tomma platser. O fler därtill kommer nog. 




Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards