Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under oktober 2017

Av Kvasthilda - 6 oktober 2017 13:08

Slängde in en panna kyckling i ugnen. Var så sugen på kyckling - o hittade bara en påse med frysskadade filéer. Ville ha klubbor. Grävde lite till o ...ja! Hittade tre klubbor. Tog en filépåse också o slängde in de bröstfiléer som låg där tillsammans med klubborna. Kryddade allt olika. :D Kycklingkrydda, Masala, Curry o en saffransaiolikrydda. Åsså pudrat med vitlök. 

En halv fundering på att åka o köpa en flaska vin till kycklingen. Har ju ledig helg. Vet inte om jag ids. Kanske kokar en kopp grönt té i stället :p 


Åsså ringer vi, smsar o swishar pengar till insamlingen för Världens Barn. Kom igen nu! 


 

Ring in nu!

 

099-52025

099-52011

Av Kvasthilda - 6 oktober 2017 09:00


Tema nr 351 Överblommad

279/365


*



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 5 oktober 2017 22:30

Tänk om man kunde slappna av o sova lite kanske? Fastnar alltid i nåt facebooksnack. Ligger i en säng som inte är min egen och hoppas sova sådär lagom mycket till i morgon bitti. Åker pass hem. Bäddade sängen åt kompisen också. Inte kul att komma ner på morronkvisten, vara svintrött o behöva bädda sängen också innan man stupar. Fick en skriven kram som tack o en ritad blombukett. Alltid uppskattat - från båda håll. 

Av Kvasthilda - 5 oktober 2017 09:00


Tema nr 237 Oops!

278/365


Lillkotten räknade inte riktigt med att gårdagens tag om grenen skulle resultera i ett ymnigt snöfall. Eller blomfall. Likt snöflingor trillade häggens blomblad ner och täckte marken omrking honom. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 4 oktober 2017 18:05

Var tog denna dagen vägen? Maken ringde för nån timme sen o meddelade att han svängde mot Koler. AVUNDSJUK, jag är så avundsjuk.  Hade också gärna varit där. Jag jobbar en vecka till, sen är det ledigvecka, men han är ju hemma o jobbar. Kråk är i Fällfors då men det är ju en bra bit från mig. Ska man stanna hemma o tjafsa med honom den veckan eller passa på att åka ner en gång till före vintern? Han stänger av vattnet när han åker hem nu men skulle fylla dunkar med vatten i alla fall. Han ska ju jaga mer i höst men för att det inte ska frysa. Börjar ju närma sig nollgradigt, åtminstone nattetid. Å andra sidan har man kommit ner till stugan, o isen har legat. Några dagar har gått o så har det blivit brittsommar utan like o varmaste dagarna sen midsommar. Har man varit med om. Var det förra året? Knas är världen. 

Av Kvasthilda - 4 oktober 2017 09:00


Tema nr 233 Omtag

277/365


Vi tar en gammal bild idag. Nåja, inte så gammal, men från sommaren som gick. Va? Hade vi sommar? Vete sjutton, men häggen gick i blom i alla fall, vid nåt tillfälle. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 4 oktober 2017 06:34

Vaknade med ett ryck. Innan klockan ringde sin morgontatoo. Ältar. Funderar. Gör lite ont i själen. Tittade på klockan. Kollade vilken tid den skulle ringa. Bah. Fyrtio minuter. Gubben släppte in katta i sovrummet. Försökte somna. Då använde Luna mig som språngbräda, vart hon då hoppade. Dvalade till. Badamm. Då blev jag en levande, om än trött landningsbana.*arrgghh*
Mobilen ringde o snoozade en gång innan jag drog mig ur sängen.
Upp. Morgonbestyr. Ta på uniform. Fixa frukost. Ladda ryggsäcken. Vänta. Var la jag mobilen? Ah. Där. Ett missat samtal? Hmm. Från Ps. Kollade tågappen. Inställt. Jaha.
Lite trött i ögat men jag kommer inte stt kunna somna om igen, så jag slängde in frukosten/matsäcken i kylen o slog igång Perken istället. Kaffet är klart nu. Hjärnan är det inte.
Go'Morr.

:,(

Av Kvasthilda - 3 oktober 2017 21:13

Så himla konstigt det blir när man abrupt tappar en släkting på ett sån't brutalt sätt. Det är en sak om männ'skan gick åstad o dog knall o fall på eget bevåg (ungefär som Fru Vett & Etikett, även det tragiskt när hon ramlade o slog sig så illa att hon senare avled av skadorna), men nåt helt annat när nån jävla pundaridiot bestämt sig för att en annan persons liv inte är dess eget att bestämma över utan hans att göra vad fan han vill med. "O jag bara kände för att slå ihjäl dig...?" Har ältat det här till o från hela dagen idag o har lite svårt att släppa det. Jag avskyr våld av alla typer och att nån jag känner o delar lite blodsband med o nånstans i periferin tycker om på nåt sätt har råkat ut för detta, Nä. Det är inte rätt och riktigt. 

Vi har pratat mångfald på jobbet idag o min åsikt är ju den, att gör man bara sitt jobb spelar det sen ingen roll vad man har innanför byxorna eller huvudet, eller vilken gud man tillber eller vilken sida av sängen man sover, eller med vem man delar denna säng (förutom perversheter som familjemedlemmar man delar blodsband med, barn eller djur - för de ska låsas in o nyckeln kastas långt, långt bort). Men när man beter sig som den idioten och hans "flickvän" har gjort. Då har man fan inget eget existenberättigande. Det blir så konstigt. Konstigt. Konstigt. 

Deras föräldrar omtalades också i ett forum o det spekulerades i om de också var missbrukare. Droger förekom i familjen men bara hos yngste sonen. Alkohol förekom rätt rikligt så det missbruket fanns hos det sista syskonet, men föräldrarna var världens snällaste o goaste människor och drack väl inte mer än de flesta andra svenssons. Mina föräldrar älskade frun i huset men när hon knall o fall dog, barkade det helt åt helvete för lillebrodern. Hans far orkade inte riktigt med hans leverne. Eller kanske mer de personer han omringades av. 

Hoppas vakna i en annan tid i morgon o kunna släppa det så människan får vila i frid, såsom hen förtjänar. Har aldrig gjort en fluga förnär. 
Som sagt. Vila i Frid. Allihop. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards