Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under januari 2018

Av Kvasthilda - 13 januari 2018 09:00


Tema nr 276 Stadsdel

13/365


Kiruna Centrum såhär på julens sista dag

(fotat för några dagar sen, med mobil genom en skitig bilruta).



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 12 januari 2018 20:41

Vet inte vad som plötsligt hände. Nåt som högg mig i skuldran. Plötsligt har jag vansinnigt ont bakom ena axeln. Fasen. Jobbigt när man inte vet vad som orsakar värk. Vi har pratat om fd kollegan idag som dog knall o fall häromveckan. Hade han bott närmare ett sjukhus kanske han klarat anfallet han fick. Vi har det lite för långt till ett vettigt sjukhus så det är bara att bita i det sura äpplet när nåt händer. En vacker stad men ack så farlig. 

Vi tog en tripp till Toulla idag för att hämta upp en mex. En Pokémon med mexhatt på huvudet. Fast egentligen är det ett näckrosblad. Hittade den. Pigan fick väl fyra nya sitt dex idag - o jag hittade en Shiny Shuppet, bara-sådär-i-förbifarten. Vi vände tillbaks o Dotra tog densamma men hennes var blå. Den heter numer Inte Shiny

   

Av Kvasthilda - 12 januari 2018 09:00


Tema nr 167 Långt bort och nära

12/365


.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 11 januari 2018 15:23

Dagen bara rinner iväg o jag har inte fått ett skit gjort. O där ljög jag ju! Trots att det är flera dagar innan det står Knut i almanackan har jag plockat undan det mesta av julpyntet. Jag som gärna håller i julen till helgen EFTER Tjugondag Knut. I år orkar jag bara inte. Hade kunnat vänta en vecka till, kört jobbveckan o tagit det nästa ledigvecka, men nu känner jag att det fick räcka. Vad är det för fel?? Granen står kvar men det enda som är kvar i den är ljusslingan med trötta batterier så den lyser knappt med ledstyrka. Hahaha, fast det är ju exakt vad det är. LED... 

Snorar o nyser. Min jävla näsa. Kan aldrig bestämma sig för om det ska bryta ut i förkylning eller bara irritera som det gör just nu. Har torra läppar - sådär som man alltid får när man är förkyld. 

Sonen ringde o funderade hur jag jobbar en helg i mars. SysterYster ringde igår o frågade samma sak. Jo. Ska försöka ta ett par dagar ledigt kring helgen vi pratar o fara ner till Falun o fira hennes femtioårsdag - som infaller efter helgen. Det står ljusstöpning på schemat! O champagne. Renee skulle bjuda på skumpa för att fira jubilaren. Måste komma ihåg att lämna in om semester ett par dagar. 

Har tagit fram köttfärs. Maken tyckte vi skulle fö' dotra. Den där sparvungen som bara är skinn o ben. Bjöd in hennes sambo också men han var inte intresserad idag. Brukar vara han som beställer kf-sås annars. Om inte jag vore så jäkla snorig o proppmätt efter min sena frunch, hade jag satt igång redan. Tror inte den har tinat än. 

Nåväl. Ska gå o titta till den i alla fall. 

Sen måste jag väl ta en kort pokérepa för att inte tappa streaket. 

Av Kvasthilda - 11 januari 2018 09:00


Tema nr 260 Snirklar

11/365


Fortsätter lite på gårdagens tema...



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 10 januari 2018 18:33

Brrrr. Sitter o huttrar. Småfrusen efter några timmar på Pokenad med Åza idag. Vi har letat nya ställen att uppge som portaler i Ingress - som i sin tur kan leda till nya stop eller tillome gym i PokémonGO. 

PoGO förstår jag. DraconiusGO å andra sidan. Roliga kreatur, men ett underligt spel. Fattar nada av det där. Fick upp en blå portal - INATT. Huff. Vem fan ids gå ut mitt i natten för att kliva in i en röd värld där man kanske eller förmodligen mest troligt inte, ser drakmorsan att ge ett ägg åt? För att fånga kreatur... nja, det är samma samma. Ser sällan nåt nytt. Har en känsla av att de där "drakarna" som spelat mycket får se kreatur som är ovanligare, bara för ATT de levlat upp. Jag ser bara halloweenpottor, grodor o en o annan kinasnubbe. O lite annat löst, men inget skoj. INGET. 

Nä, om man ska ta o tända lite ljus då för att jaga iväg frossan.... Brrr. 

Av Kvasthilda - 10 januari 2018 09:00


Tema nr 23 Brodyr

10/365


Det var en gång.... Önskar att jag hade svärmors duk att visa upp. Den hon köpte på Sri Lanka en gång för tusen år sen. Eller nån annan av alla handdukar/lakan osv med "förspilld kvinnokraft"-s-alster jag sett och ägt genom åren. Nä, svärmors duk har jag aldrig fått ha på hand själv tyvärr. Men jag väljer då i stället att visa upp nåt annat. Det här är ingen förspilld kvinnokraft, utan broderat i maskin. Jag har själv gått en utbildning en gång i tiden med inriktning reklam, i screentryck och maskinbroderier. Vet att det inte är helt enkelt att få mallarna på rätt ställe så broderierna hamnar där de ska. Men fint blir det - när det blir rätt. Den där blanka tråden är inte heller superenkel att hantera! 




Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 9 januari 2018 12:37

Det som pågår omkring en hela tiden. Alla flyktiga tankar som far runt. Jag skriver ofta om det som faller mig in - och det faller inte alltid alla på läppen. -Varför skriver du så? -Vad menar du med det? Ofta inget, egentligen. Ordbajserier. Tankar. Funderingar. Irriteringar. Sekundärkränkningar. Det som för tillfället passerar en förvirrad hjärnas irriterade irrgångar. Ofta försvinner det lika fort som det kom dit. Det är som ett ljus i stormen. Lågan tänds o blåser sen ut i vinden lika fort igen. Men ibland måste det bara ut. Just nu är jag väldigt sekundärkränkt. Inte precis i denna sekund, men i tiden. Alltid är det nåt. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards