Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under januari 2018

Av Kvasthilda - 9 januari 2018 09:00


Tema nr 1 Allt är inte guld som glimmar

9/365


Det kan lika gärna vara koppar o brons...?



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 8 januari 2018 11:12

Sitter med fötterna i ett fotbad o funderar lite på vad jag ska göra idag. Inte för att jag inte kan fylla dagen med nånting, utan mest om man skulle idas ta sig ut. Vetefasen eftersom garageporten står på glänt o det innebär galna vindar. Jag HÖR ju hur det tar i därute. Åza vill ta Pokenader i veckan för att leta portaler till Ingress som kan bli stop eller gym i PoGO. Hoppas det lugnar ner sig lite. Har ju varit kallaste veckan förr om åren. Hade en bild på Facebook som sa 38,1. Minus förstås. Måste ha varit kring Rensjön eller så. Fy fan o bo där. (o nä, det heter inte och bo, utan att bo, men skriv som du talar, är ofta mitt motto). 

Har fått sova inatt. Så underbart. Vaknade till mitt i natten o kastade ett öga på klockan. Strax efter tre. Nääää! Sooov! O jag somnade om utan större mankemang. Inte som igår när grannen bestämde sig för att börja diska på eftermidnatten nån gång. Spola, skramla, spola, skramla... Vet inte vad som pågick men så lät det. 

Nåja, ska bada klart fossingarna, svälja kaffet o ta itu med... ja nånting. Leta ett par skor jag lovade Lina kanske? Söka efter en annan docka jag har i baktanke som ett 365-tema. Har foton på henne, men det ska ju vara fotat i år o DET är det definitivt inte. Nya bilder. Åsså har vi hundporträtt. Kunde ju ta en dockvovve, för såna har jag, men jag tror jag avvaktar med det temat till senare under året. Finns ju en del vovvar kring Långträsk. Rex är borta, men det finns andra  jyckar i jaktlaget o så har vi alltid Doris den fantastiska. Däremot är det många teman som ska fyllas innan det. 

Jaha, Traktorn är här o grannens bil står på gården. Det har ju som sagt blåst en del o det driver igen överallt där det går. Nä. Fixa fötter o fatta faffefoppen. Äh. Dricka ur kaffet. Tjabba! 

Av Kvasthilda - 8 januari 2018 09:00


Tema nr 123 I svartvitt

8/365


Pop Life Christie.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 7 januari 2018 17:53

FIck ett tips om en hundraprocentare o drog iväg in till stan. Hittade den INTE. Skit. SKIT. Den hade jag gärna tagit en superbra av. Jävla SKIT. 

Men har sett solen idag. 

Annars sitter jag hemma med jobbmobben i högsta hugg. Fick inställt. O en jäkla tur det. Peppar Peppar. Har sovit så dåligt inatt. Varför får jag inte sova?? Vaknade med en rejäl huvudvärk o stel nacke. Under min vända på stan började jag nysa som en tok på väg in i en rondell. Inte bra, inte bra. Tog mig igenom i alla fall utan att köra in i nåt men jäklar så envist. Förkylning på G? Lagom till ledigveckan... *suck* 

Av Kvasthilda - 7 januari 2018 09:00


Tema nr 275 Spår i snön

7/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 6 januari 2018 22:47

Kommer att skriva melodikryssinlägg i morgon.... (fast daterat idag)


Av Kvasthilda - 6 januari 2018 22:30

Har kommit hem efter en lång dag i Svappavaara o sedan en lite pokétripp runt stan o ett besök hos Dotra. Hann precis träffa barnbarnet innan jag åkte hem. Som jag trodde... Sa till Felicia, "Om jag går nu kommer de säkert när jag kliver genom dörren" - o så blev det. Kackostampens far parkerade bilen precis när jag gick igenom entrén. Gick in igen o väntade på dem. Det lilla livet vill inte kramas, som sin far, men han var i alla fall glad att se mormor o det kom en lång o snabb svada om Batmancaper o masker o guvetvad. Tvingade på hans far en kram ♥ Snodde en från lillskiten också senare. En dag som denna är det skönt att se familjära ansikten och höra ett älskat barns kvitter och skratt.  


Ni kanske har hört om olyckan i Bastuträsk? En vagn som spårade ur vid växling och en av killarna hamnade under vagnen. Han fick åka till närmaste stora sjukhus och vidare i ilfart till Norrlands Universitetssjukhus i Umeå, men hans liv stod inte att rädda. Idag fick jag veta vem det är. Hörde bara förnamnet, men tänkte att det kan bara finnas en kille med det namnet på hans lokstation. Brukar tänka på honom, i princip varenda gång jag passerar Pitkäjärvi, mycket för att han kommer från Makens hemort. Har jobbat en del med honom, just i PII. O jo, fick det bekräftat av en annan kollega att det var han. Det skär i hjärta o själ. En galen o härlig kille. Det är ett jävla jobb. Skönt o fantastiskt jobb när allt fungerar och det flyter på, men livsfarligt när det inte går som det ska. Absolut livsfarligt. Det är den andra stora hemska växlingsolyckan med dödlig utgång i den regionen på några få år. Lider med hela Västerbotten och Green Cargo där. Usch. 

Av Kvasthilda - 6 januari 2018 21:00

Åkte till Pigan efter jobbet. Ville se om de har nåt gottit att äta i butiken. Väl där fick jag höra att Kackostampen är sugen på lördagsgodis o skulle komma förbi. Hoppas han hinner komma innan jag vänder hem igen. Har inte sett honom på några dagar o längtar... ♥ 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards