Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under april 2018

Av Kvasthilda - 27 april 2018 09:00


Eget tema nr 5 Venus

117/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 26 april 2018 21:15

Hade en tanke om att Maken skulle titta in innan han for till stugan men när han ringde var han i Svappavaara på väg redan. O jag hörde ju det, att han tog bil o släp med sig när han åkte hemifrån i morse. Nåja. Några timmar senare ploppade det in ett meddelande från Kråk att pa just lämnat henne så hon skulle iväg o Pokenada lite. Eller Pokemona i alla fall. Det är ju plaskevent efter den där världsstäddagen o karpar o valyngel vimlar i parker o skogar. Överalt där man aldrig ser dem. Dweia som bor i skogen o har dem i närheten hela tiden hittar bara Hoppip o Digglet. Opponer är världen. Men inte en enda shiny - utom den lila valen jag hittade på gården. Just nu är jag skitsur för alla mina mons har åkt ur gymmen. Egentligen skulle man ge alldeles fan i att stoppa in nåt så de där jävla asen får stå tills de ruttnar. SÅ surt. Man stoppar in nåt o försöker få guld. Vi spelar på ett annat sätt här än på andra platser och vi är få i mitt lag som hjälps åt så man är liksom ensam o kanske nån annan hittar rätt gym o stoppar in nåt för ett extra varvs förstärkning. Men nånä. Då kommer den jävla KOssan o slår ut en, efter tio minuter, efter en kvart eller två timmar. Spelar ingen roll. O fanskapet har mage att säga att "det är bara ett spel" när man slår ut hen. Jamen ge fan i att slå ut mina då, för JAG vill ha guld vilket ni har fått för månader sen. SEN kan du göra vad fan du vill. Bajsapa. SÅ, bara för det ska jag ta mig en tur ut nu o slå ut lite smurfar som de kallas i Ingress. Får se hur länge det håller. Sova får jag göra i svapps i morrn. Så får det bli. 

Av Kvasthilda - 26 april 2018 09:00


Tema nr 327 Vanilj

116/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 25 april 2018 20:16

Sov knappt tre timmar inatt innan klockan ringde o väckte mig. Det vara bara att kliva upp o packa rygggan då o ge sig av mot jobbet o vidare mot baracken i Svappavaara. Hade lite svårt att somna när jag väl kom dit o vaknade flera gånger - till slut med en jävelusisk huvudvärk. Blev bil hem då en av insarna har lokutbildning med våra nya förare från Gällivare. Värken sitter i ännu känner jag o det blir nog att nanna kudde snart. 

Funderar över hur fasen jag ska komma ikapp med mina 365or... Får kika över det där i morgon. Har suttit o skrivit på en lista med alla temana och vet att jag har en massa info där, men om det mesta är tänkt att fotograferas i Långträsk blir det besvärligt. Maken åker ner i morgon o jag är SÅ avundsjuk. Vill också åka ner. Men har ingen lust att vara där ensam när han är hemma o stökar. För det gör han.  

Av Kvasthilda - 25 april 2018 09:00


Tema nr 288 Strån

115/365


Jag gillar IKEAs dalahästar o önskar att jag hade kunnat köpa fler än bara den ulliga med lammpäls som jag en gång köpte - o som nu har ett trasigt öra. Den här hittade jag på Tradera för ett tag sen. Andrahandsmarknaden är smått galen. Ungefär som den här hästen med sina röda strån till man och svans. Punkare. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 24 april 2018 19:56

.... där bor det en Wailmer. Den är lila. Jag har hittat elva Wailmer idag och den elfte var SHINY! Har också plockat en o annan karp men ingen gyllene. Nåja, man kan ju inte få allt här i världen. Jo, en sak fick jag. Inställt så jag har haft jour idag. Precis vad jag behövde idag. Men så ringdes man ut på morgondagens jour i stället. Eller innan morgondagens jour. Blir lite övertid på det. Egentligen håller inte vilan men eftersom vederbörande Pf visste vad jag ringdes ut på i morgon kunde ingen ge mig nåt i eftermiddag. 

Men vad jag inte får - är klart de där förbenade fotona till min 365-utmaning. Ligger ohjälpligt efter - o har haft ledigvecka med allt vad det innbär av TID. Inte helt lätt när gubben springer kring fötterna o framför allt skallen. Nåja. Får ser om jag lyckas dra ihop TJUGO bilder för april. Inte så mycket kvar av månaden nu - o jag jobbar hela helgen. 



Av Kvasthilda - 24 april 2018 09:00


Tema nr 285 Streetfoto

114/365


Tre bilar på rad. Tre epatraktorer. Alla tre är omgjorda Volvo.

En mycket suddig iPhonebild i tidigt skymningsljus. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 23 april 2018 23:25

En seg måndag. Luna o jag har gjort mest ingenting idag. Maken for till Gälka för ett par dagars jobb. 

Pigans akutbesök resulterade i morfin o starkare mediciner. Men annars? Kan det vara laktos? Gluten? Hon har ärvt sin far o farmors mage, det är då ett som är säkert. Båda käkar Losec som karameller. Eller Opremazol. Nu är hon i Fällfors o jag hoppas hon får lite lugn o ro några dagar. 

O pratade med SysterYster, Mamma har äntligen kommit sig in till en läkare för en grundlig undersökning. På tiden. De ska hålla koll på hennes hjärta o en massa annat under en tid. Skönt. Underbart att hon äntligen kom sig dit, inte minst för alla bensåren. 

O jag längtar ner till stugan. Maken pratar om att åka ner i helgen. O jag jobbar. Buuhäää. Han har långhelg o Kråk ska ha möbler från sin syster. 

Nä. Det är väl bäst att slå huv'et i kudden då så man orkar upp o jobba i morgon. Hoppas jag. Lite orolig mage ikväll...Nej, nej och åter nej. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards