Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under april 2018

Av Kvasthilda - 19 april 2018 23:31

Torsdag. Ola har namnsdag. Och Olaus, men nån sån har jag aldrig känt. Hade en klasskompis som var kär i en kille vid namn Ola när vi gick i högstadiet och Ulf Lundells Jag vill ha dig var hennes låt. O jag sa Ooooooo-la-la jag vill ha dig. Vi tappade bort h-et i det hela. Kan ju säga att jag kommer att tänka på sagda Ola varje gång jag hör låten i radion. Han var storebror till en kille jag var kär i hela min uppväxt. En sån där barn-crush som höll i sig in i tonåren. Åh, vad jag älskade den pojken. Idag bor han i England, efter några år i USA, med en av de mysigaste tjejer, damer, tanter, kvinnor jag nånsin träffat online. Med ett par oerhört o galet kloka barn. Facebook är fantastiskt. Pratar mer med henne än jag gör med hennes vackre man. För han är lika läckert söt o go idag som han var när vi var tio år. O tror deras son är i den åldern idag. Tiden går :) 


O tid ja. Barnbarnet ligger o snusar i morfars säng. Hade varit så enkelt om vi hade haft det där gästrummet gubben vill ha. Mowahahahahaaaa. Nä. Han får flytta på sig när Åbeliten ska sova över. För säkerhets skull fick han en blöja. Han är nog nattorr vid det här laget, men jag vågar inte riktigt chansa ikväll. Älskade barn. Hans mor har varit/är på jobbmiddag. Vore väl fan om hon inte skulle få gå ut en kväll i sitt liv. Passade Ongen med lite lösa boliner - sådär som vår familj brukar fungera :) Que Sera, sera. Så är det. Det som sker, det sker. Det blir som det faller sig.


Hade hoppats få fara ut o ta över lite gym före midnatt så man får in några coins men nu är det försent. Har ingen kvar. Alla gym är säkert blå igen. Utom de Storpigan står kvar i. Om hon nu fått behålla nåt. Ska starta om PoGO o se om jag kan snoka upp henne.... Jo! Kul.

O det regnar för första gången i PokémonGO. De har fångat Castform idag men inte fan hade den regnkläder. Nå, den kommer nog. Har inte alltid stämt med den lille monen. 


Får se om minioren kommer att sova gott nu. Har han somnat så sover han. I radion förbereder sig Robert för Nattjakten DeLuxe. Orkar nog inte vara uppe så länge - med tanke på att Ongen somnade såpass tidigt som han ändå gjorde - o säkert vaknar tidigt i morgon. Jobbigt om mormor är hålögd o blodsprängd när han börjar kvittra. Morfar är ju på jobbet då... Nåja, bara att förbereda sänggång då. G'Natt. 

Av Kvasthilda - 19 april 2018 09:00


Eget tema nr 4 Fläckar

109/365


Även solen har fläckar... Fast att en banan har det betyder inte att den är dålig. Men man ska inte förvara bananer - i kylskåp, eller tillsammans med andra frukter om man vill undvika fläckar. Den här ekologiska bananen har blivit kvar och har ofrånkomligen fått fläckar i skalet. 

Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 18 april 2018 22:28

Dammit. Gubben for iväg som en skållad råtta med synen svart som sot. Arg som en bålgeting. O voffödådå? Han bara retar upp sig själv på skitgrejer. Nu var det mig han blev arg på, men det var ändå pga skitgrejer. Jag tvättar. Har tvättat sängkläder. Med dem gäller det att tillsätta lagom LITE mängd sköljmedel om man ska överleva första natten med dem. Nu var det dock inte det saken gällde. Påslakanen har inte torkat o jag iddes inte leta fram ett par andra utan ville vänta ut de här. För mycket tvätt i torktumlaren - trots att den ska tåla hur många kilo som helst, mindre industrimaskinmodell.... Körde den två gånger o det var ÄNDÅ fuktigt. Satana. Var bara att hänga upp dem i torkrummet o det är DÄR skon klämmer för min bullerkänsliga make. Skulle vilja se honom tjänstgöra på nån av alla de där krabbåtarna han ser på teve. En rallare som inte kan sova i buller?? Fast han påstår ju att sängen vibrerar. Nåt han fått för sig. Han tror han får vibrationsskador av torkrumsfläkten. Eller snarare utsugen. Men har jag tvättat o hängt upp MÅSTE utsugen gå, annars blir det MÖÖÖÖÖGEL i torkrummet. (blä...katten kom just från lådan o hon kan inte sparka över sin skit, satan vad det stinker....! Allt hamnar överst, trots att det finns oanvänd sand under. BLÄ)... nåväl. Gick ner för att hämta upp sagda påslakan o de har fan inte torkat ÄN - de har hängt i torkrummet en timme. Kan inte bädda sängarna än.... Eller tja. Delvis. Bara påslakanen kvar. Maken drällde ner i källaren för att sova - före nio. *suck* Nåja, hans problem, men blir mitt i morgon när han inte sovit ordentligt. Snart ska jag gå o sova. Bara det där förbenade påslakanet torkat. 

Av Kvasthilda - 18 april 2018 09:00


Tema nr 163 Ljussättning

108/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 17 april 2018 21:04

Undrar hur jag ska bete mig att nånsin få ihop 365orna i tid i år?? Ligger efter utan fantasi eller foton att dela med mig av. Har lite fler bilder från Faluresan, men det är lite svårt att hitta på nåt skojigt temanamn på dem. O jag är urkass att dela med mig foton i vanliga inlägg, annars hade jag lagt ut några av dem som en filmberättelse också. 

Sitter med tandvärk igen. Har varit hos tandhygienisten idag. Sista besöket för den här gången. Fick så mycket bedövning att jag inte hade nån underläpp på ett par timmar efteråt. Var stört omöjligt att skölja munnen efter den sedvanliga efterbehandlingstandborstningen... Dreglade mest o vattnet for överallt. Struntade i det efter två försök, med vatten överallt.... For o spelade Pokémon i stället. Träffade Pernilla o det var fan inte igår. Vi har pratat lite över messenger men inte hunnit ses förrän nu. Drog med henne i chatgruppen så hon hängde på oss idag. Träffade Kråk som jag inte sett på över en vecka. For sen o hälsade på pigan o ongen. De börjar få ordning i lägenheten nu. Eller... Nja. Köket ser ut som fan. Halvrivna tapeter :D Lite jobb kvar där. 

Väl hemma igen gick jag igenom pokebagen för att se vad jag kunde utveckla. Ville passa på innan eventet tar slut med dubbelt godis så man får NÅNTING mer än bara dubbla ägg-xp. Till slut kände jag mig redo, drog igång ett ägg o satte en äggklocka (HA!) på ringning. 30 minuters evolve. Inget nytt i dexet, för klantiga jag har inte satt nåt skoj som buddy förrän häromdagen. Har två jag kan dexa så småningom genom att utveckla, men det blev inte idag. Däremot klev jag själv upp ett steg. Äntligen 39! Nu är det bara fem mille kvar innan man når sista steget o blir 40-taggare. Har dragit ihop tre miljoner Xp sen förra eventet vad vi då gjorde, kan det ha varit under Valentin? Men FEM miljoner?? Mamma mia. Kommer ta sin tid. Nu är det mer tunnsått med raiderna, även om kanske folk tinar fram när snön försvinner. Har varit en härlig dag idag. O i Skåne blommar blåsipporna.... Nääää. 

Av Kvasthilda - 17 april 2018 09:00


Tema nr 3 Anrik

107/365


En gammal borrkrona med anrikningsverken i fonden...

Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 16 april 2018 23:30

Hmmm, vad fan bet honom i arslet? Har varit ute med pigan ikväll o kom hem till en trött gubbe. Plötsligt mitt i Riddick blev han jättetrött. Hade bett mig göra en sak o jag var också lite trött o tänkte att det är väl ingen panik. Kan jag göra i morgon. Nånä. Skulle helst ha gjorts innan han bad mig. Som vanligt. Fixade det o han skramlade iväg mot bad- o sovrum. Så tog det hus i helvete o det flög grejer åt alla håll. Struntade i det o kikade vidare på min teveserie. När jag sen skulle gå o lägga mig såg jag vad han gjort. Han hade slängt ut mina kläder från sovrummet. Jisses. Bara för att jag har halva garderoben på min sänghalva.... Vad har han med det att göra? Det är mina fötter som bor trångt. Sorterade ut mitt o hittade ett par plagg som tillhörde Mr Grumpy o lämnade dem där han la dem..... 

Nä, titta lite mer Miss Fisher innan man svimmar. Tandis i morgon igen. Bäst att vara lite pigg i alla fall... 

Av Kvasthilda - 16 april 2018 09:00


Tema nr 166 Lutar

106/365



VARNING

 

BANGÅRDEN LUTAR

MOT LINJEN




Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards