Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under april 2018

Av Kvasthilda - 4 april 2018 22:53

Sitter o lyssnar på en kompis som brukar skicka korta vlogs till en samlargrupp - o i stället för att skriva PM skickar han ljudklipp. Så rolig. 

O där tog skallen stopp. Det är Pers fel. Trött. Fan vad galen han är. 

Har varit på möte ikväll. Vi gjorde ett kort försök till detsamma igår av nån konstig anledning. Vad är oddsen att TVÅ personer tar fel på dag o tid? Jag VET att mötet skulle vara på onsdag men visste också bombsäkert att mötet skulle vara igår. Väl där sa en av gubbsen....Titta på datumet (på dagordningen). Det är fel. Det är den tredje idag. O ja. Det blev en raincheck o så gjorde vi om det hela idag i stället. Hur kan två personer vara så bombsäkra på att mötet skulle vara igår fast varken dag eller datum var rätt? Jag visste nämligen hela dagen att det var tisdag igår för det var enda dagen under veckan Nina kunde vara med oss o leka i stan. O det var hon igår. Galet. 

Nä, snart är det dags att nanna kudde. G'Natt! 

Av Kvasthilda - 4 april 2018 09:00


Tema nr 264 Solskydd

94/365


Lite ljust för en trött piga.Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 3 april 2018 18:29

Denna dagen har varit helt präglat av Barbro Svensson. Lill-Babs dog före lunch idag. Hela landet känner med hennes familj och det fantastiska arv hon lämnar efter sig i form av bilder och musik. Påskhelgen och dagarna hittills har handlat om Jerry Williams och nu slocknade ännu en vacker stjärna på vår artisthimmel.
Förhoppningsvis lyser hon klart däruppe i himlen nu.  

 

En annan stjärna har jag tänt. I Pokébagen. Fast det blev bara en av fyra - idag. Får hoppas på fler o bättre sen.  

 

Av Kvasthilda - 3 april 2018 09:00


Tema nr 330 Vattentorn

93/365


Avesta-Krylbo.Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 2 april 2018 20:43

Ja, jisses. Behövde fyra spökmonster för att avsluta ett uppdrag i jakten på Mew. Hade duschat o satt just med fötterna i ett efterlängtat fotbad när Kråks mess kom om en Gengarraid på G. Men fan.... Funderade en liten stund. Fotbadet var ju liksom klart så jag klev ur fotkaret och fixade det som behöver fixas. Kastade sen på mig kläderna o for upp o hämtade upp Kråk för att ta oss till raiden. Missade den med fyra sekunder. Typ. Sent är sent. Åkte vidare o hittade ett par andra raider vi tänkte ta. En av hennes uppgifter var att köra tio raider. Upp på stan o YAY. En Gengar! Vi tog ner den o snurrade sen runt o hämtade bollar o nya uppdrag. Fastnade i ett av alla uppdragen. Hitta tre dark pokemons. Ja men fan. VAR ÄR alla kråkor som det vimlade av igår? O hyenor? Fanns ingen. O därmed missade vi visst den shiny kråka som ska finnas också. Häxkråkor överallt igår men inte en enda lila. Förmodligen lite samma sak som med Luvdisc på Valentin. Hittade EN gul bland många, många, många rosa. O inte till mig. Har inte fått en enda Shiny bebis. Kläckt ägg som en tok o inte EN. Vi drog av lite andra uppdrag o bland annat ingick att utveckla en Magikarp. Det var bara att bita i det sura äpplet o köra en. Har drygt 700 godis o den kräver 400 för att få Gyarados. Har sparat godis ifall jag hittar en guldfisk. Vilket är omöjligt. Vill ju ha en röd Gyarados. Men men. Uppdraget att hitta Mew krävde en karpevolve so'll be it. O ett uppdrag var att fånga Pokémons med hjälp av femtio bär. Men jaha. Tror det blev drygt fyrtio monster i bagen på dessa femtio bär. Vissa kastade man flera gånger på o varje gång man fick dem i bollen räknades det - även om den stack sen. O plötsligt stod det där.... We found Mew... Ehh va??? Var det klart???? 

Åsså med Niantics aprilsämt med åttabitars-bilder. Back to Basics. Tevespelens barndom.


Vi var ute många timmar - först snurra runt i bil o sen promenera runt i Gruvstadsparken för att kläcka lite ägg. Fick ett rop på hjälp på en Tyra-raid så vi åkte dit, Kråk o jag. Gjorde ett försök men fick inte ner den på fyra personer. Den var näääästan nere med fyra sekunder kvar. Ringde på hjälp hos andra Dotra så hon kom o hjälpte till att få ner den så killen som inte hade den fick sin första Tyra. Kul! 

Strålande solsken hela eftermiddagen men lite kalla vindar. Nu är jag rätt slut i luvan. Funderar på att gå o lägga mig, men känner jag mig själv sitter jag uppe x antal timmar till. I morgon får vi hjälpa Nina o pigan att raida. 

Av Kvasthilda - 2 april 2018 09:00


Tema nr 333 Vems är vems?

92/365


O vad ska vara var? Inte helt lätt pussel att lägga detta. Bilden på kartongen visas utifrån lastbilshytten. O pusslet i sig ska läggas utifrån vad en häst ser som möter folkvagnen. Man måste liksom föreställa sig vad hästen ser. Wagsij. Jigsaw. Två pusselgalningar i samarbete. 
Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 1 april 2018 23:11

Vem var det som skrev den? Jaha. James Ellroy. Var tvungen att googla lite. Säger inte så mycket i min övertrötta hjärna. Har varit en lång dag idag. Började vid femsnåret i morse o strömmen tog väl slut minst ett par hånger under dagen. Som app-araten jag skriver på. Likt en iPhön alltså som måste laddas flera gånger per dag. Speciellt om man spelar PokémonGO. Som jag hade tänkt göra i Narvik idag, men pga vagnurväxling blev uppehållet drastiskt mycket kortare och det bidde ingen pokenad. Däremot har vi varit ute på spökjakt ikväll, Kråk o jag. O med förhoppningen att hitta en lila häxkråka. Nädå. Varenda en har varit svart. Tror den lila är en myt. En annan myt slog jag hål på idag då jag hittade en Aron med röda ögon, numer en grön Lairon med röda ögon. Ett uppdrag var att utveckla EN Pokémon o det fick bli min Shiny.

 

Men spökena lyser med sin frånvaro. O månen lyser också på sin ban runt jorden. Den var gigantisk och knallröd en stund ikväll, där den klädde sig i molnslöjor och bara visade en del. Nästa gång vi såg den hade uniformen krympt och blekts, men vi såg då hela skivan.
Nu hägrar kudden. G'Natt.

Av Kvasthilda - 1 april 2018 09:00


Tema nr 204 Packat väskan

91/365


Nä, jag bara luras. Påsen. Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Hörru... Va' ä' klockan?

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Följ bloggen

Följ Kvasthildas Malmdamm med Blogkeen
Följ Kvasthildas Malmdamm med Bloglovin'

Fototeman


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se