Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under juni 2018

Av Kvasthilda - 7 juni 2018 13:03

Ja herre gud. Sitter just o lyssnar på domen mot dåren Akilov som körde lastbilen rätt in i Åhléns. 40 sekunder tog det. Fem personer dog. Han får livstid. Good riddance. Skulle bara ha fått skicka honom till nån avlägsen plats o ett fängelse ingen kommer från. Nånsin. Typ på en annan planet ā la J.D Robbs utomplanetsfängelser i böckerna om Eve Dallas. 


Fryser. Vaknade i morse av att träden utanför stugan stod o svajade vilt o en stund senare vräkte regnet ner. Fick en bild från Maken han tog vid femsnåret i morse. Snöar i Kiruna. Öppnade Facebook o flödet är fyllt av NEJ!!, o Fan vakna till detta? o ÄNTLIGEN VINTER o annat tok. Var o varannan har lagt upp bilder o KP hamnade tillome i Aftonbladet efter sitt inlägg. FÖr en stund sen lugnade vinden nr sig, fåglarna kvittrade och jag stoppade näsan utnför dörren. Småmysigt. Sjön böljade lite långsatm. Dröjde dock inte länge innan Nordan drog igång igen o det blev svinkallt inomhus. Eldar i kaminen igen. Måste stänga dragluckan så det inte brinner ur direkt utan hjälper till med värmen. Vinden drar rätt igenom väggen. 


Håller på att packa om mina kläder. Man tar hur som helst ALLTID med sig för mycket när man åker nånstans. Hit tog jag det mesta jag brukar använda sommartid för att sedan packa om o lämna det jag inte behöver. Tar säkert med mig mer än jag behöver hur som helst. Mor o SysterYster har ju tvättmaskin så man står inte utan kläder. Sen finns alltid Indiska :D :D Nä, det är väl bara att fortsätta då. 

Av Kvasthilda - 7 juni 2018 09:00


Tema nr 8 Bedagad skönhet

158/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 6 juni 2018 17:22

De fixade honom till mig. O en 96 IV på det. WOWsa. Så  jävla glad. Får hoppas det blir fler raider på den fan senare så man kan dra ner honom själv. Den första tappade jag ju för att det var så jävla kallt. Hoppas Kråk fick sin också. O sibos. O P. 

Av Kvasthilda - 6 juni 2018 16:37

Sveriges nationaldag. Hörde att en av mina gamla Kellykompisars dotter skulle komma till Sverige idag för nån föreläsning. När det begav sig ville vi slå ihop våra döttrar så de skulle träna lite på att skriva brev. I vårt fall, mest träna engelska. Blev nog aldrig nåt av det :D 

Radion har stått o skvalat mest hela dagen o jag håller på att bli vansinnig för det är musik som inte faller mig i smaken. Lite som de gamla (eller fortfarande sända) lunchmusiken i Norrbotten men jag ids inte kliva upp o stänga av. 

Hörde nåt annat vid lunchtid idag som hade varit roligare att också se. F22 flög över med två JAS-plan. Nationaldagsfirande. 

Inte många minuter kvar nu till vår (andra) Mewtwo-raid i Kiruna.... P spelar för mig o Kråk har två med sig. Något jobbigt att sitta här o inte kunna göra nåt. Kan sätta en miljon på att gymmet är blått igen. BAH

Av Kvasthilda - 6 juni 2018 09:00


Tema nr 99 Halloween

157/365


Inte helt hundra.... Tema 99. Helt fel årstid och inte alls så skrämmade som detta hus kan vara i en halvmörk oktobernatt. Ett gammalt hus som kan utgöra en fantastisk kuliss till vilken Halloweenfilm som helst. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 5 juni 2018 19:02

Den var då jävelusiskt envis, den där nordanvinden. Det kom en regnskur på eftermiddagen o jag tänkte att nu äntligen!.... Vinden vände lite o kom från öster, men det var väldigt kortvarigt. Nordan tog över igen o nu blåser det minst lika mycket det gjort i dagarna två. HUFF. Vill ju sitta ute o elda! Här, där man KAN elda utomhus. Fast definitivt inte när det blåser på det här viset. Sre lite blå hål i molntäcket o solen dyker upp rätt vad det är, o sprider sitt underbara gula ljus o motar undan det grå. Varar inte länge, då molnen är många och tjocka. O de små regnskvättarna som kom lockar fram annat otyg. Alla dessa jävla mygg som Maken säger inte finns. Nä... Har vi då en eller fjorton myggor biter de alla mig - tre gånger. 

Alltså. George Ezra. Hans låt Paradise får mig alltid att tänka på Royal Republic. Varför?? De har lite samma stuk. Fast ändå inte. Långt från. Men ändå. 

Men en sak som gjort mig överlycklig idag är att jag sett fyra liljekonvaljer i blom. Har sett bladen men aldrig blommorna, förrän nu. En positiv sak med att ha semester i juni... Var sex år sen senast - när vi var på Sundskär o firade Makens femtioårsdag: 



Av Kvasthilda - 5 juni 2018 09:00


Tema nr 359 Ödehus

156/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 4 juni 2018 23:26

Inte riktigt samma väder idag... Nordan har nu dragit oavbrutet genom Ryggen och orsakar jättevågor även på Ryggträsket. Sluta blåsa nån gång! Kan inte sitta ute o elda som jag vill. 


Struntar i det o uppmärksammar Pride-månaden i stället. 




Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards