Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under mars 2019

Av Kvasthilda - 16 mars 2019 09:00


Tema nr 257 Signatur

75/365


Signature - det är namnet på Mattels avdelning för samlardockor.
Signatur - den finns alltid på Barbies boxar. Hennes logga. 
Signatur. Färgen är Barbies signatur. Barbie Pink. Pantone 219. 



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 15 mars 2019 22:44

Vad gör jag uppe? Jättetrött. Sov dåligt inatt. Det är så lyhört i baracken. Hörde det klampade på trappen och nån gick igenom baracken o jag flög upp o tog tag i mobilen. Har jag försovit mig? Kollade klockan. Nä. En timme kvar till den skulle ringa. Hjärtklappning. GAH. Hur fan somnar man om nu? Gjorde det i alla fall för jag vaknade av att den ringde igen. Klamparen sig senare vara en annan förare som dök upp, för andra rumsdörren var stängd. Jag smög omkring innan jag lämnade stället. Gjorde inte den föraren. Hårda hälar. 

Har varit på vift med dotra en större del av eftermiddagen. Gah. Fyra timmar. O hungrig som en nyvaknad björnhona. 

Nu ska jag gå o lägga mig. Fick jour i helgen för en av de nya förarna klarade examinationerna och fick ta mina turer. Åker väl på nåt annat då. 

Gubben har varit vägvakt ikväll btw. De måste ha smugit tåg över övergången. Han hade träffat nån av mina kollegor. Gissade Martin. Kollade schemat o det sa att det var så. Hans tur att (inte) sova i kos inatt. 

Men nu. NattiNatt. 

Av Kvasthilda - 15 mars 2019 09:00


Tema nr 66 Fotografen är med

74/365


-.



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

pi

Av Kvasthilda - 14 mars 2019 17:03

Just det ja, 3,14. Pi-e-Day. 

Det kräksnöar o har hållt på så några timmar. Blir jättekuuul att ha bilen ute inatt. Köpte ett vindruteskydd så kanske slänger upp det då. En tripp till det fantastiskt roliga vitå ikväll. Sen får vi se vad som händer i helgen. Har två svappisturer på schemat men vi har nya förare och eventuellt en nyutexaminerad i morgon o då ryker mina svappa. Åker väl på nåt annat i stället. En tripp till Narvik är ju det enda som kan hända. Om det inte händer en massa knas efter järnvägen i helgen så man måste ut med bilen igen. 

Nåja. Det är då det. Ska packa en bok o tandborsten. Det senare är redan packat, men måste leta fram min bok. Tror inte det var så mycket kvar i den. Kanske bäst att ybacka upp med en extra. Om den får plats i ryggsäcken. Har ju till slut fått ge upp min gamla cargo-säck o gå tillbaks till den värdelösa ällkåsäcken vi fick från början. En fjantig dagsturssäck. Definitivt inte lokförarkvalla på den. Nå. 

Hejpa. Hej Pi. 

Av Kvasthilda - 14 mars 2019 09:00


Eget tema nr 6 Pansar

73/365


Mötte ett bepansrat tåg igår. Dags för en stor vinterövning igen. 




Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

X

Av Kvasthilda - 13 mars 2019 19:28

Tidig morgon och lite tidig hem. Helt slut. Har varit en tripp till Narvik idag. Satt o spanade på Pokemon medan jag åt o tog en stund innan jag reagerade. De har fått ett nytt gym. Stopen är flyttade på, är väl därför. Nåt som hamnat inom rätt ruta.

Men det blev en DeoXys idag trots allt. Pigan tog med det hon kunde o körde ex-raiden. Fortfarande samma som varit sen slutet av november. Vi hade den första i en månad. Den andra sen dess. Men plötsligt finns alla Deoxys i dexet... Varför?

Dessa har vi inte sett än....

Av Kvasthilda - 13 mars 2019 09:00


Tema nr 279 Spegel spegel

72/365


...säg mig vem som coolast i landet är? 



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 12 mars 2019 21:51

Korkade katt. Varför ska de leka där det är som trängst? Hon leker med en liten plastspiral och kastar omkring den. Rätt vad det är, far den in bland leksakslådorna o hon gräver o krafsar. Har grävt fram den från golvet under hyllan en gång redan - med viss icke-hjälp av henne. Så fort jag flyttade nåt för att ta mig in under hyllan, var hon där o ivägen. Knapsu. 


Har packat ryggsäcken inför morgondagens jobb o förberett kaffepannan. Måste bara komma ihåg att packa matlådan också. Tyvärr blir det ingen exraid i morgon. För nån av oss i närmaste kretsen. Många jobbar. Om jag inte har inställt, vilket låter otroligt just nu. Helt vansinnigt att lägga en ex-raid tio-trettio en vardagsförmiddag...! Hur fan tänker de? Kidsen är i skolan o vanligt folk jobbar. Torsdag hade varit bättre. Eller idag. Fast det spelar ju ingen roll. Så korkat. O det är säkert nästa Deoxys. Sist fick vi samma som de senaste månaden så de är inte så snabba att byta dem heller. O vi har fått en hel radda med nya tomma hål för Spinda. Arrggghhh... Visserligen är de oändligt många, men tio till? Kanske shiny av befintliga? Nä, de får inte egna platser i dexet. Madre Mia. 



Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards