Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under oktober 2019

Av Kvasthilda - 24 oktober 2019 14:51

Värktabletter o penicillin. Det slår ut magen. Hujja. O anledningen till detta är att detta klantarsel halkade på pellets igår och fick skjuts till akuten för att sy ihop knäet som i sin tur hade landat rakt på en jävla pellets som grävde en krater i nämnda knä. I alla fall är det vad jag antar hände. Tittade aldrig var jag satte knät men ont som fan gjorde det. 

Kanske ska ta ut lite komp nästa vecka. Om det går. Om nu inte chifen har en massa andra planer för mig. Vi har plattor som ska uppdateras osv. 

Man gaaahh... Magen kniper. Säck säck mag-säck. 

Av Kvasthilda - 24 oktober 2019 09:00


Tema nr 365 Överlevnad

297/365


Maken har klätt in stugan och lagt isolering mellan så han ska överleva vinterkylan. För att hjälpa till med detta står ett gäng pallar under presenningarna med björkved att lägga i kaminen. Den halvan av stugan där jag sover, är ännu orörd och det blir väldigt kallt där. 



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 23 oktober 2019 13:20

Så är min dag idag. Seg som sirap. Solen skiner. Traktorn har varit här o skottat. Eller försökt. Bil i vägen. Måste nog gå o flytta snön han drog upp vid mitt garage så jag kommer ut med min bil när jag behöver. 

O jag är vansinnigt lättdistraherad. Det plingar hela tiden i messenger från folk som har tusen frågor om allt möjligt. Tappar tråden. O lämnar den trådänden här o nu o går o packar ihop ett paket som ska skickas så kanske jag hinner få iväg det före jobbet idag. 

Av Kvasthilda - 23 oktober 2019 09:00


Tema nr 25 Brandgult

296/365


-.




Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 22 oktober 2019 13:40

... det bidde inte ens det. Körde bil hem. Det strulade med allt nånstans inatt så tågen ställdes in. Kom precis tillbaks o lämnade nycklarna till kollegan när snön började vräka ner. Stackarn. Nåja, som han sa, han har inte bråttom hem. Kan bara hoppas att andra tar det lugnt också. Det är ju inte alltid upp till en själv, det där med trafiksäkerhet. 

Av Kvasthilda - 22 oktober 2019 09:00


Tema nr 284 Stickor

295/365


-.



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 21 oktober 2019 23:07

Jahapps. Informationen har inte gått fram till mig. Kom till Vitå o skulle leta en säng. Nä. Baracken vi sovit i innan har tagits över av bangårdspersonalen. Var håller vi till då? Jo. I fd kontoren i ställverket. Hoppsidaisy. Får se hur väl de isolerat kåken nu då. Nya fönster i sovrummen iaf. Stort. Ingen spegel. Inte hela världen, även om man gärna kastar ett öga i en spegel innan man visar sig för folk. Finns på tossisarna, varav en fortfarande inte har fungerande lyse. Fenomenastiskt.

Däremot, vad som verkligen inte är OK.. nattduksbordet är samma typ av bänk som står i hallen som skohylla. Svart plåt. PLÅT?!?!??? Risken är obefintlig att man inte vaknar när mobilen ringer.



O nä. Det är inte helt ljudtätt. Det flyttas ett tåg därute nu o jädrar vad det gnisslar.

Sen avgår mitt tåg två timmar efter att ankomsttiden är. Hur fan har de tänkt där?? Antar att föraren ringer o väcker mig inatt nån gång o att jag sen blir sittande i Gällivare eller på nån annan driftplats i timmar. Känns som att det varit idé att dra tåget till KOS, gå runt o köra det härifrån sen. För att få komma hem tidigt?? Nånä. Det finns inte.
Sova dårå när man nu inte får sova hela tiden man tänkt. Viss skillnad att vakna vid åttasnåret, kontra sätta sig på ett tåg i centrum vid sju.... Bullskit.
Personalvård?

Nu. Sova. G'natt. Blir nog bra ändå. 

Av Kvasthilda - 21 oktober 2019 13:11

Jag vet inte hur jag ska få bort de där jävla scripten som följer med varenda inlägg jag gör? Jag kan ta bort dem och måste komma ihåg att göra det varenda gång jag redigerar ett inlägg eftersom nya läggs till hela tiden o de syns bara i html-läget. Mitt antivirus hittar dem inte. Letar jag på internet kommer det upp flera verktyg för att ta bort dem, men jag litar inte på nåt som inte kommer från ett känt antivirusföretag. Så nä. Jag installerar inte era sökmaskiner för att leta reda på mina konstigheter i Chrome. För det är bara där det ligger. Synd, då Chrome är mitt goto för det mesta jag gör. Får leta nån annan browser till allt jag ska göra. Kanske också för att slippa all jävla reklam när man googlar. Firefox är bra, men jag använder mest den till annat än mitt vanliga surfande och epostande. Får försöka lära om. So'll be it. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards