Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under oktober 2019

Av Kvasthilda - 10 oktober 2019 09:00


Tema nr 19 Begravd

283/365


Det hade jag inte väntat mig. Att ha bilder från en begravning under det här temat. Framför allt inte för en av våra bästa vänner. En fin begravning var det. Micke ligger nu där, i sin vita kista i en grav i Gammelstan, tillsammans med sin skinnrygga, kaffekosan i trä och kepsen han alltid hade med sig.

Jag har fortfarande svårt att förstå att han är borta. Fina Micke. Knäppa Micke. Älskade Micke. ♥ 





Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 9 oktober 2019 13:33

Oj, det är farligt att fastna i YouTube-klipp. Så många underbara artister. Har hittat ett pojkband som ger mig rysningar ner i tårna. De vann BTG 2014, o mamma mia, har grabbarna talang...? Collabro. Fantastiska. De har tappat en kille sen de tävlade där, såg nåt om alfahannar i gruppen och det är svårt att tävla om platsen. Tycker de andra fyra klarar sig rätt bra utan honom, men hans fantastiska ljusa stämma gjorde verkligen nåt i gruppen. Simon Calwell himlade med ögonen när ännu ett pojkband klev upp på scenen men de här grabbarna tog alla med storm när de inte sjöng nåt av Robbie Williams eller BSB utan Stars ur Les Misérables. Vilken audition! Har lagt till dem i min Spotifylista nu och den får ligga som en matta i bakgrunden. Bara jag kommer ihåg att ta med mig jobbmobben var jag går, ifall nån ringer. Oj, så fint. 

Började med att lyssna till tre tenorer som tävlade i nåt av de amerikanska programmen, X Factor? Minns inte. Sett så mycket sen dess. De kallar sig Forte som betyder stark o maaammaaa, de har fantastiska röster. Samma där, en av killarna i deras första audition kunde inte vara med så de fick ta in en ny kille. Han är en av ordinarie, tillsammans med killen som inte kunde vara med och en ung kille vars bror spelar gitarr på deras spelningar. Rock o opera i en salig mix. Fjärde killen, som är en av de som startade gruppen är med emellanåt, men han är inte en av grundartisterna. Konstigt hur det blir. De ledde mig i alla fall vidare till Collabro o mamma. Underbart. Jag älskar tenorer, men de här killarna är makalösa. Kolla här


Av Kvasthilda - 9 oktober 2019 09:00


Tema nr 188 Mognadsprocess

282/365


Kråk tog in sina tomater från växthuset när tempen hotade med att krypa under frysstrecket under nätterna. Frukterna behöver inte sitt hemmaträd för att mogna, ett varmt fönster funkar utmärkt när de kommit så långt. 




Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 8 oktober 2019 20:55

Vaknade i ottan idag. Innan mobilen ringde. Hade jour idag från klockan 0700. Låg o bläddrade på Facebook en stund, som vanligt när jobbmobben ringde. Hade visst fått mail om jobb men inte sett det. Eller ens hört det, vilket jag inte förstår då mobilen låg intill mig. Smidigt jobb. Pass med ett tåg för att ta hem ett annat. Snabb tur. 

O ikväll har vi raidat. Totalt kaos som vanligt, när folk inte kan kommunicera o mycket kids som fyller upp grupperna. Det är väl en sak, för raida måste de få, men det borde styras upp något bättre. Jag hade ju jour ända tills raiden började så jag vågade inte tro att jag skulle hinna vara med, trots att jag åkt ut på jobb innan. Rätt vad det är ska nån hämtas eller nåt. Jour är jour. Dock hann vi köra några raider. Inte en enda grön MewTwo, vilket var vad vi letade idag. P har fångat en åt mig, så jag har en. Dotra fick en och tog en åt kompisen. Kråk fick ingen. Trist. Körde en raid åt ongen också, men det blev en vanlig lila åt honom med.

Gossen som tappat en tand. En av våra Pokékompisar jobbar på hans skola o hade varit med under lunchen igår när tanden plötsligt bestämde sig för att ploppa ut. Han har hållt på att vicka på den sen i somras. Mormor. Titta, jag har en lös tand! Åsså har han vickat på den. Ungen har tappat sin första tand. Awwww... ♥ Förskoleklass o tappade tänder. Nu är det ingen återvändo. Ungen är stor. 

Av Kvasthilda - 8 oktober 2019 09:00


Tema nr 151 Knopp

281/365


Vi rev golvet under diskbänken i stugan då man höll på att kliva igenom det... Här är diskbänken på plats igen, men inte fastsatt. Kom ihåg att jag inte fotat knopp, fast jag var bombsäker på det. Har garanterat nån blomknopp sen i somras, men måste ha blandat ihop temanamnen. Så många är likadana o jag har dessutom egna teman som kan förvirra det hela. En knopp. O en knopp. O en annan knopp. O ett tredje vred som kunde vara en knopp. Vi satte upp en knoppradda på skåpdörren för att ha kökshanddukarna på. Eftersom stugan ska bytas ut vad tiden lider, spelar det inte så stor roll om man borrar lite i det gamla. 



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 7 oktober 2019 13:08

Ibland går det trögare än trögt. Sitter i svappis o chattar med en tjej som är på Gekås, samtidigt som chefen ringer o pratar Ahlsellsbutik och hur man eventuellt ska göra för att beställa nåt där. Har tänkt att uppdatera datorn med SJ Prioappen men webmailen krånglar o startar om appen konstant. Byter app från Explorer till Edge o får en massa annat jox på köpet. Huff. Måste läsa mailen för att komma in rätt väg o eventuellt lyckas lägga in företagsinfot. Annars får jag fortsätta bråka med Pf när jag ska ha passbiljetter. Tjorv. 


Nåja. Kompisen fikar så jag ska titta på hennes bilder i lugn o ro. 

Av Kvasthilda - 7 oktober 2019 09:00


Tema nr 340 Vindstilla

280/365


Det är inte ofta sjön ligger spegelblank och helt stilla - men oftast den morgon jag ska resa hem, efter att vindar piskat och bråkat hela vistelsen i stugan. Så ock denna gång. Så här såg Ryggträsket ut igår morse när jag klev upp för att fota solen på andra sidan Ryggen. Typiskt. Vackert. Ljuvligt. Rogivande. Och typiskt. 



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 6 oktober 2019 19:31

Så jävla less på virusmakare o smygprogram som gör nåt man inte vet vad. O det finns inget som stoppar det. Utom att sluta använda programmet i fråga. Chrome i detta fall. Bullskit. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards