Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under november 2019

Av Kvasthilda - 15 november 2019 09:00


Eget tema nr 34 Taggigt

319/365


En tallkvist med extra extra allt.



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 14 november 2019 19:11

Ja, det är snart jul. Så jädra fort som tiden rullar på är vi snart där! Har haft julkänsla hela veckan. Eller nä. I början av veckan. Sen har nåt hänt o allt är trist o tråkigt...oooo kanske helt underbart. Nä. Inte det sista. Har tänkt sätta upp gardinerna i köket i alla fall, för rinner tiden på i den här takten hinner jag inte före jul. Sen sitter de till påsk. Typ... O sen har jag inga gardiner alls förrän nästa jul. Så har det varit två år i rad nu. I köket. Undrar om jag ska leta fram mina rutiga i år? 

Såg att Carro kommer till Falun i februari med Grease. Skickade en blänkare till sonen o han undrade om vi kommer ner. Skjuttsingen. Så långt fram har jag inte tänkt än. Måste sätta mig o räkna ledigveckor o se vad jag gör den veckan. Vilken dag det då var. Sista februari. Den 29e i år. Nej, nästa ju. 2020. 20-02-29. Undrar när vi byter helg? Efter nästa skottdag kanske? Nä, troligen inte. Nästa år? 21? Skit. Nästa år har 53 veckor. SKRUTT. Då har jag kortare semester i sju år framöver. Då blir det slut med ledigvecka i samband med den också. Åsså blir det en augustisemester det året. Yay. Gud vad glad jag blev nu. Blir säkert en riktig skitsommar igen också bara för att göra allt ordentligt jävligt. *suck* 

Nä, tar en glögg på det här så man kanske får lite mys i kroppen igen. 

Av Kvasthilda - 14 november 2019 09:00


Eget tema nr 33 Pälsklädd

318/365


Det ut som en pälsbrämad cape.



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

ffs

Av Kvasthilda - 13 november 2019 22:41

Ännu en händelselös men proppfull dag till ända.
Hittade en korg på fyndtorget som jag åkte o hämtade upp efter lunch och fick samtidigt ett långt, trevligt samtal med kvinnan som sålde den. Ibland klickar det. Eller så har dotra rätt. Hon hade en sån där Mina Vänner-bok hon skrev i. Nä. Fel där. Det var förmodligen en sån "kedjegrej" på Internet. Facebook? Nä. Lunarstorm? Kan ha varit. En lista med grejer man ska svara på och en av frågorna lydde nåt i stil med "vem av dina vänner (vem i din familj?) får troligen snabbast nya vänner?" Eller vad det då var. Svaret blev i alla fall "Mamma" 

O varför jag envisas med att skriva i den här fullständigt hopplöst totalt jävla värdelösa appen på mobilen går över det lilla förstånd jag har kvar i huvudet den här tiden på dygnet. Jag HATAR att skriva på mobilen. FFS. Fat Finger Dyndrom. Se????? Ssssssyndrom. FFS. Fast där For Fuck's Sake. Huff.

Redigerat: appens tecken är dessutom inte översättningsbara till Internet o bloggen i sig, som dessa: " * ' o andra tecken. Fint va? Som sagt. Bloggplatsens personal har gett upp det här stället. Det ger jag mig fan på. 

Vi har drällt runt på stan o raidat en timme. Mötte Ongens far vid ett tillfälle, men då hade vi redan kört klart. En raid drog över tiden. Eller blrjade senare. Typ. FFS.

Min mobil har lagt till en hävla J Ä V L A massa ord i listan som den tycker jag ska stava saker. Som den lärt sig av mina feltryckningar. Blrjade?? Nä. Ett Ö ska det vara.

Jag blir vaaansiiinnig. Går o lägger mig i stället. Eller ser ett avsnitt av Agents of SHIELD. Så få're bli.

Av Kvasthilda - 13 november 2019 09:00


Eget tema nr 32 Snusar

317/365


Undrar vad Luna känner på Åbes jacka? Nåt spännande är det. 




Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 12 november 2019 17:52

Skulle ha varit till rosa bussen idag. Mobilen ringde i morse, o tur nog från ett synligt mobilnummer den här gången. Har varit en del okända nummer på sistone. Mammografen är visst trasig. Själva tuttklämmarmaskinen. Får en ny tid i januari. GAH. V A R F Ö R envisas de med att komma till Kiruna mittijävlasvinkallamidvintern??? Man har kläder till förbannelse o bilen ska stå ute i kölden. Så jävla bra. I stället för att lägga det i typ augusti när ingen motorvärmare behövs o inte klädd i halva jäkla garderoben när man ska gå utanför dörren... 

Tänkte överraska en kompis med ett Secret Santa-paket i år. Han söker Snövits dvärgar o jag har några i dubblett som följt med andra grejer. Med de jag har, kompletterar jag hans set av dem. Åsså lägger token ut en annons om dem. Tog bort den första men han blev mäkta upprörd o la upp en ny. Grattis. Nu fick han napp på en av dem. Jisses, vad jag ska ge honom på moppo sen när han får o öppnar mitt paket. Överraskningen blir helt POUF. *suck* Hade ju tänkt skicka den senare, närmare jul, men blev ju tvungen att dra iväg det idag. Skyll sig själv. Hoppas bara mitt paket hinner till honom före det andra. Säkert inte. Han måste nog gå till postombud o hämta ut det. Men igen. SKYLL SIG SJÄLV! Skyll dig ensam, som kompisen brukar säga. 



Av Kvasthilda - 12 november 2019 09:00


Tema nr 15 Bakvatten

316/365


-.



  

Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 11 november 2019 22:48

Eldar ljus här. Det är kallt idag. Och snöar. Snöstjärnefall är vad det är. Man riktigt ser stjärnorna falla ner framför lampan på ytterväggen. Stora fina stjärnor. Galet vackert. 

Dock är de inte helt lätta att fånga med mobilen. 



Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2019 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards