Kvasthildas Malmdamm

Senaste inläggen

brr

Av Kvasthilda - Torsdag 10 jan 15:42

Solens återkomst ja. Idag har den lyst med sin frånvaro. Skulle just sätta mig ner i skriva blogg o hålla alla tummar i världen att jag inte skulle åka på jobb. Hann inte slå ner röven så ringer Ps o ger mig jobb. Men tack o lov ett tåg. Kan bara hoppas att allt fungerar efter järnvägen - eller att Trafikverket stänger trafiken. Det kommer bara att tillta - vinden och snön. Det blåser rejält redan nu. Men vad jag absolut INTE vill, är att ge mig ut i bil. Icket. Aldrig. Nope. Never. Finns inte en chans. 

O med det i åtanke har Maken just satt sig i sin bil o kört upp kompisen till Abisko. Tågen är ju inställda. Persontågen. O inga bussar går det heller. 

Nu gäller det bara att man tar sig helskinnad upp o förbi fjällen så man kommer hem igen. Har ingen lust att sitta kvar i Narvik i flera dagar. Dock hellre det, än att sitta efter linjen... 

Har tänt en flock ljus här. Fryser. Det blåser genom fönstren - o de är täta! O drar i fläkten i köket. Usch o fy o fasen. OK, Kläder. Vad ska man dra på sig idag då? Skulle haft ett par varma täckbyxor, men jag har inga passande från jobbet o mina privata är i stugan. Får ta o kolla om jag hittar nåt. *rys* 

Av Kvasthilda - Torsdag 10 jan 09:00


Tema nr 250 Same same, but different

10/365


-.Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Onsdag 9 jan 15:57

Jädra skit. Googlade nåt o fick en webbattack så fönstren hängde sig. Jag gick till fliken o kikade o kunde inte göra ett skit. Var bara att stänga ner o börja om.... 

Nåja, Tillbaks på noll igen. 


Trög dag idag. Vaknade sent. Har sovit nästan tio timmar inatt! Slog huv'et i kudden efter ett nånstans o vaknade strax före elva. Galet. Men har en fruktansvärd huvudvärk. Har dessutom jour men mobilen är ljuvligt tyst. Sådär tyssssssst som det bara kan vara i en cirkusarena när bröderna Bronett påkallar det. Lever ens Cirkus Scott ännu? Jo, det gör de -  det var näömligen det jag googlade när deras sida kraschade min browser. Nån har tagit över hela hemsidan. 

Behöver köpa kattmat men orkar inte ta mig ut. Den där kackostampen har magsjuka. Fattas bara att det är vad jag har också. Tog ett par treo o det har varvat ner lite i alla fall. 


Har en bil att städa ur också. O en bilbarnstol att flytta på. O en massa däck. 


Hoppas bara mobilen är tyst resten av skiftet också. Häck väck huvudvärk. 

Av Kvasthilda - Onsdag 9 jan 09:00


Tema nr 4 Allt ljus på mig

9/365


ÄNTLIGEN. Solen är tillbaks. Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Tisdag 8 jan 23:15

Sitter o tittar på Han Solo. Barnpiga en stund till. En lång stund. Eller nja. Hon har ju slutat vid det här laget o borde vara hemma snart. Barnet somnade rätt fort ikväll, fast han svamlade runt en liten stund innan han kom till ro. 


O apropå Sol-o. Den är tillbaks igen. Solen!

YAYYY! Av Kvasthilda - Tisdag 8 jan 09:00


Tema nr 256 Side by Side

8/365


-.


 iPhonefoto

Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Måndag 7 jan 13:08

La mig o sov en stund sen jag kom hem. For förbi gubben o vi åkte till bilhandlar'n där bilen fanns kvar. Tog en provrepa o.... ja. Nu är man ägare till en ny bil. Ska åka o hämta den lite senare. Herre gud. De är som natt o dag, fast det är "samma" bil. Blev en likadan som den jag har, men några modeller o framför allt årsmodeller senare. Min är som en tankers att köra. Frågade Maken om den nya är lättare. Jo. Massor. Ahaaa. Det förklarar saken. Den kändes fjäderlätt att förflytta. Läskigt. Min tankers är ju bäst. Fast den börjar vara lite trött. Dröjer nog ett tag innan vi är helt överens, den nya o jag. 


Såg ett avsnitt av NCIS häromdagen o funderade på ett uttryck Miss Loretta kastade omkring sig. Ge Ess DoubleU. Allstå. Går det inte precs lika fort att säga gunshut wound? Det är en stavelse mindre. Är väl en sak att skriva en akronym i rapporter - GSW - men att dessutom säga det? 


Nåja. Det var det. Nu ska jag dricka en kopp kaffe innan Maken kommer hem efter jobbet. Ska städa ur min gamla bil o köra den till plåtjohan också senare. I morgon kanske... Har en bilbarnstol att montera så jag kanske behåller den ett par dagar till innan jag byter bil helt. 

Av Kvasthilda - Måndag 7 jan 09:00


Tema nr 291 Säsongsvara

7/365


Mmmmm.


 iPhonefoton

Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Hörru... Va' ä' klockan?

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019
>>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Följ bloggen

Följ Kvasthildas Malmdamm med Blogkeen
Följ Kvasthildas Malmdamm med Bloglovin'

Fototeman


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se