Kvasthildas Malmdamm

Senaste inläggen

Av Kvasthilda - Torsdag 8 nov 10:30

Men förbannade bp. Mitt inlägg försvann. Tur nog att jag hade sinnesnärvaro nog att kopiera det innan jag försökte spara det. Skulle ladda upp en bild men det tog evigheter och som resultat fick jag ett nytt o alldeles tomt inlägg. gah. Så....: 


Sitter hemma vid datorn. Fick sova i egen säng hela natten. Huvudet tackar för det. Fast det mår inte så bra. Har sån huvudvärk idag. Inte bra, inte bra. Just nu är jag hungrig. O visstfan. Kaffet är klart. Måste gå o ta reda på det innan pannan slår av o det alltså har stått för länge. 


Intressant diskussion i norrbottensradions Förmiddag idag. Kom in i köket för att ta rätt på kaffet o radion står på. De pratade om det där med död och hur man vill ha det efteråt. Ska man läggas i kista eller kremeras och i vissa fall strös ut någonstans? En kvinna pratade om sin sambo, som liksom hon ville bli kremerad men hans aska ströddes ut vid hans barndomshem och hon visste inte riktigt om det var vad hon önskar för sin eftertid. Han fick sin önskan igenom men det var kanske inte hennes tanke, då hon inte har några kopplingar till hans plats - förutom honom då. Inte helt lätt. När vi träffades hade Maken en tanke om att bli strödd uppe på Nakeri, men vem vet hur det skulle gå till idag. Vänner till oss gifte sig på Nakeris topp en nyårsafton. Kallt o jäkligt. Vi har inte pratat om det alls. Det är så mycket som krävs för att man ska få bli strödd nån annanstans än på avsedda platser. O inte ens där vet man var det är. Svärfar ligger strödd på Kalix Skogskyrkogård och det finns en liten minneslund där, med en plantering, där svärmor sa att en enda rallarros växte och det är platsen där hon kände sig närmast honom.


 Tack vare det inslaget kom jag ifrån min blogg idag och Deoxys som vi tog ner igår. Det är ytterligheter. Från allvarliga tankar om begravning till lekfullheten med Pokémon. Som livet självt. O vi pratade livet igår, P o jag, efter raiden på lakritsremmen ----> 

Vi stod nästan en timme o surrade - i kylan. Så skönt att ha hittat henne igen. ♥  

Av Kvasthilda - Torsdag 8 nov 09:00


Tema nr 165 Lokaltrafik

312/365


Ja, det var ju det där med kor o växthusgaser... Det här är terminalen för inrikesflyg, en del av planen används nog nästan som lokaltrafik när folk flyger o flänger till möten och annat. Jag flyger sällan, men ska jag till och från Helsingborg, tar jag hellre flyget än tåget för att slippa kuska ett dygn i varje riktning. Hinner prata mycket mer med Eva ♥ Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Onsdag 7 nov 11:04

Fick ett mess från Dotra. Va' gör du? Hon ville ha skjuts till jobbet. Givetvis. På vägen dit såg hon en ny mon som raidboss. Vet inte var den tog vägen, för den tid det tog att skjutsa henne och handla lite gjorde att tiden gick ut. De hade fått in nya bakeoffen. Köpte deras Julbröd De Luxe, butiksbakat. Limpan var varm ännu. O god. Har just ätit två mackor med ost på. Riktigt goda. Mörkt bröd med diverse bröd- och julkryddor. 

Idag ska vi raida nya ex-bossen. Deoxys? Spännande. Sen har jag jour. 

Av Kvasthilda - Onsdag 7 nov 09:00


Tema nr 215 På diagonalen

311/365


Lite extra liv i den nya tegelväggen. Nytt tegel är ofta tråkigt. Det är inte så stora skillnader i bränningen, så de har nästan genomgående samma färg. Men sätter man en extra bred tegelsten (eller bara placerad annorlunda) på jämna mellanrum får man ändå en spännande vägg. Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Tisdag 6 nov 19:07

Urrk.Av Kvasthilda - Tisdag 6 nov 09:00


Tema nr 278 Stadsvy

310/365


Över takåsarna i Paris. Nä, Helsingborg. Vackert det med. Danmark syns knappt i fjärrdiset.Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Måndag 5 nov 17:45

Snart hemgång. Lång dag i kos. Träffade Kenneth. Det var ett tag sen. Han har ju gått i pension, men jobbar lite extra - sådär ett år extra. Frun har gjort illa benet så det är kanske behövligt så de inte trampar på varann. Ungefär som vi. 

Gubben är i änglaholmen ett par dagar. Lugnt o skönt. Nästan. Om det inte vore för allt annat skit som ständigt rullar på. Jag behöver semester - från livet. 

Av Kvasthilda - Måndag 5 nov 09:00


Tema nr 358 Är man stark måste man vara snäll

309/365


Jadu. Hon är snäll för att vara en ko. Nej, det var visst klok. Men det som inte är riktigt klokt, är att man skyller växthusgaser och annat på kossor o deras fisar. Här trampar de runt och mår gott - åsså sitter nån miljönisse o säger att de inte är bra för naturen? Borde inte miljönissar vara f-ö-r kor? Vi har ju inga kossor kvar snart. Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Hörru... Va' ä' klockan?

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018
>>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Länkar & Favoriter

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Följ bloggen

Följ Kvasthildas Malmdamm med Blogkeen
Följ Kvasthildas Malmdamm med Bloglovin'

Fototeman


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se