Kvasthildas Malmdamm

Senaste inläggen

Av Kvasthilda - Torsdag 5 okt 09:00


Tema nr 237 Oops!

278/365


Lillkotten räknade inte riktigt med att gårdagens tag om grenen skulle resultera i ett ymnigt snöfall. Eller blomfall. Likt snöflingor trillade häggens blomblad ner och täckte marken omrking honom. Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Onsdag 4 okt 18:05

Var tog denna dagen vägen? Maken ringde för nån timme sen o meddelade att han svängde mot Koler. AVUNDSJUK, jag är så avundsjuk.  Hade också gärna varit där. Jag jobbar en vecka till, sen är det ledigvecka, men han är ju hemma o jobbar. Kråk är i Fällfors då men det är ju en bra bit från mig. Ska man stanna hemma o tjafsa med honom den veckan eller passa på att åka ner en gång till före vintern? Han stänger av vattnet när han åker hem nu men skulle fylla dunkar med vatten i alla fall. Han ska ju jaga mer i höst men för att det inte ska frysa. Börjar ju närma sig nollgradigt, åtminstone nattetid. Å andra sidan har man kommit ner till stugan, o isen har legat. Några dagar har gått o så har det blivit brittsommar utan like o varmaste dagarna sen midsommar. Har man varit med om. Var det förra året? Knas är världen. 

Av Kvasthilda - Onsdag 4 okt 09:00


Tema nr 233 Omtag

277/365


Vi tar en gammal bild idag. Nåja, inte så gammal, men från sommaren som gick. Va? Hade vi sommar? Vete sjutton, men häggen gick i blom i alla fall, vid nåt tillfälle. Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Onsdag 4 okt 06:34

Vaknade med ett ryck. Innan klockan ringde sin morgontatoo. Ältar. Funderar. Gör lite ont i själen. Tittade på klockan. Kollade vilken tid den skulle ringa. Bah. Fyrtio minuter. Gubben släppte in katta i sovrummet. Försökte somna. Då använde Luna mig som språngbräda, vart hon då hoppade. Dvalade till. Badamm. Då blev jag en levande, om än trött landningsbana.*arrgghh*
Mobilen ringde o snoozade en gång innan jag drog mig ur sängen.
Upp. Morgonbestyr. Ta på uniform. Fixa frukost. Ladda ryggsäcken. Vänta. Var la jag mobilen? Ah. Där. Ett missat samtal? Hmm. Från Ps. Kollade tågappen. Inställt. Jaha.
Lite trött i ögat men jag kommer inte stt kunna somna om igen, så jag slängde in frukosten/matsäcken i kylen o slog igång Perken istället. Kaffet är klart nu. Hjärnan är det inte.
Go'Morr.

:,(

Av Kvasthilda - Tisdag 3 okt 21:13

Så himla konstigt det blir när man abrupt tappar en släkting på ett sån't brutalt sätt. Det är en sak om männ'skan gick åstad o dog knall o fall på eget bevåg (ungefär som Fru Vett & Etikett, även det tragiskt när hon ramlade o slog sig så illa att hon senare avled av skadorna), men nåt helt annat när nån jävla pundaridiot bestämt sig för att en annan persons liv inte är dess eget att bestämma över utan hans att göra vad fan han vill med. "O jag bara kände för att slå ihjäl dig...?" Har ältat det här till o från hela dagen idag o har lite svårt att släppa det. Jag avskyr våld av alla typer och att nån jag känner o delar lite blodsband med o nånstans i periferin tycker om på nåt sätt har råkat ut för detta, Nä. Det är inte rätt och riktigt. 

Vi har pratat mångfald på jobbet idag o min åsikt är ju den, att gör man bara sitt jobb spelar det sen ingen roll vad man har innanför byxorna eller huvudet, eller vilken gud man tillber eller vilken sida av sängen man sover, eller med vem man delar denna säng (förutom perversheter som familjemedlemmar man delar blodsband med, barn eller djur - för de ska låsas in o nyckeln kastas långt, långt bort). Men när man beter sig som den idioten och hans "flickvän" har gjort. Då har man fan inget eget existenberättigande. Det blir så konstigt. Konstigt. Konstigt. 

Deras föräldrar omtalades också i ett forum o det spekulerades i om de också var missbrukare. Droger förekom i familjen men bara hos yngste sonen. Alkohol förekom rätt rikligt så det missbruket fanns hos det sista syskonet, men föräldrarna var världens snällaste o goaste människor och drack väl inte mer än de flesta andra svenssons. Mina föräldrar älskade frun i huset men när hon knall o fall dog, barkade det helt åt helvete för lillebrodern. Hans far orkade inte riktigt med hans leverne. Eller kanske mer de personer han omringades av. 

Hoppas vakna i en annan tid i morgon o kunna släppa det så människan får vila i frid, såsom hen förtjänar. Har aldrig gjort en fluga förnär. 
Som sagt. Vila i Frid. Allihop. 

Av Kvasthilda - Tisdag 3 okt 09:00


Tema nr 204 Ljuset i tunneln

276/365


Optimisten ser ljuset i tunneln.

Pessimisten ser mörkret i tunneln.

Realisten ser tåget i tunneln.

Lokföraren ser tre idioter på spåret.


Det är inte alltid helt enkelt att fästa ljuset på bild. Men det är så det ser ut ungefär.

Man blir bländad när man kommer ut ur tunneln och solljuset slår emot en. 
Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Måndag 2 okt 22:45

Ett inlägg jag inte ens vet om jag vill skriva. Eller hur jag ska skriva det. Har fått en tråkig nyhet idag. Fick via syskon o kusiner veta att en släkting till oss bragts om livet. Våldsamt. Min fina tremänning. Den sista av dem, i familjen. 

Usch. Usch. Usch. 

O de förmodade mördarna har fått ett känt stolpskott som försvarare. O bara det säger att de troligen är skyldiga. Må Fan ta dem. 


♥ Vila i Frid fina Du. ♥

Vi ses bortom Regnbågen. Hälsa Din Mor o Far. 

Av Kvasthilda - Måndag 2 okt 13:45

Pär Andersson. Vilken galning. Kuk i hatt. Grotesco. Gud är galen. O karl'n har fått en spårvagn döpt efter sig. Book of Hormon. Galningar. 

Åsså tog det slut. 

Just det. Ett jävla dygn detta. Nån vettvilling har varit i farten i Las Vegas. En countryfestival träffades av en sjujävla massa maskingevärskulor som nån idiot satt o spred ut på området intill Stripen. Över 50 döda och 200 skadade. Fy FAN. Tell me why I don't like Mondays? Fast det var ju igår kväll, lokal tid. 


Kvasthilda

Hörru... Va' ä' klockan?

Fråga mig

37 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017
>>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Länkar & Favoriter

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Följ bloggen

Följ Kvasthildas Malmdamm med Blogkeen
Följ Kvasthildas Malmdamm med Bloglovin'

Fototeman


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se