Kvasthildas Malmdamm

Senaste inläggen

Av Kvasthilda - Fredag 26 okt 09:00


Tema nr 316 Två delar

299/365


-.Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Torsdag 25 okt 18:15

Dagen då gruvan sätter sig. Det rasslar till på kontona. 

Ska upp före fan i morgon. Eller inte. Fick ju inställt. Fick ett konstigt mail idag om utbildning. Ringde Ps o kollade. Svårt att vara på två ställen samtidigt. Det sa att jag skulle ha utbildning idag mellan 8 o 15. Men inte helt lätt eftersom jag körde tåg då. O en stund till. Kanske det menades att det var på T-tiden i morgon? Jodå. Vårt nya läskiga säkerhetssystem. Det kommande. STM-ETCS. Inte riktigt RTMS. Nåt mellanting av ATC o RTMS. Nåja. Det blir ett fall för morgondagen. 

Av Kvasthilda - Torsdag 25 okt 09:00


Tema nr 254 Smakprov

298/365


Apropå gårdagens tema, vridet.... hahahhahaa! Kan vara nog så frestande att ta kål på svärmor...Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Onsdag 24 okt 18:44

Inte det vanligaste av namn, men han har namnsdag idag. TIllsammans med Evert. Mer känd den då. Båda sjunger. Hellre än bra. Sjöng. Evert är ju borta sen länge. Maken har alltid tyckt att han bräker. Eilert framför Elvislåtar, han. Ja, jisses. 

Pratade med SysterYster. Lite nostalgiskt o ledsamt. Vi ska sälja Siksjön. Vill inte. Måste. Har kommit till den insikten att ingen av oss kan ta hand om det som det förtjänar. Kussens son har velat köpa det i flera år och han är väl den enda i hela släkten som faktiskt KAN göra nåt med det. Skulle ta grannen till hjälp. De är också en orsak till att Siksjön inte är vad det en gång var. Finaste Eva var den sista i släkten som satte sin fot där. Farmors systers barnbarn. Ja, vi är tremänningar. Andrakusiner som kiruneserna säger. Det såldes för några år sen o de nya har satt in solceller och dragit in vatten i kåken. El o vatten. Inte helt fel. Förmodar att Jon har nåt liknande i åtanke. 

Sen har ju Lindskogs brunnit ner o även om Mats tänker bygga upp ett hus där igen, kommer det aldrig att bli vad det en gång var. Man får se det som sin barndoms sommarminnen. Vilket det ju till största delen är. Sist jag var dit, var på min femtioårsdag. O en jävla dag till det. Inga fina minnen från den hemresan. Sur gubbe o tjock dimma. O en jävla omväg till Umeå. 

Av Kvasthilda - Onsdag 24 okt 09:00


Eget tema nr 21 Vridet

297/365


-.Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Tisdag 23 okt 21:30

Vilken dag. Är sådär lagom mosig. Hade ett annat tåg än mitt eget hem idag - men det blev så sent! Tog ingen mat med mig, eftersom det normalt sett bara är en tvärvändning med det jag skulle ha. Nånä. Tog flera timmar. 

Satt i alla fall o surrade älgjakt o annat med Sunna - o de hade finbesök när jag kom ner. AGJ tittade in! Han jobbade min första julafton med eget tåg. Hade då en snabbvändning till svappis, typ den jag skulle ha idag. Stoppade ner en mjukpepparkaka i ryggsäcken som jag hivade ut när jag körde loket mot vagnar o vi bromsprovade tåget så jag skulle få åka hem igen. AGJ o Biggan. Just ja. Han jobbade ju med henne ett tag. Himmel. 

Av Kvasthilda - Tisdag 23 okt 09:00


Tema nr 208 Perfektion

296/365


-.Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Måndag 22 okt 18:29

Eller inte. Har inställt o jour. O fullt upp att fotografera gammalt skit för att sälja. Känns skönt att ha kommit igång även om det tar mer tid än man kan önska så det knappt märks vad man gör. 


Mycket skit ä're. O en del skoj. 

Kvasthilda

Hörru... Va' ä' klockan?

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018
>>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Länkar & Favoriter

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Följ bloggen

Följ Kvasthildas Malmdamm med Blogkeen
Följ Kvasthildas Malmdamm med Bloglovin'

Fototeman


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se