Kvasthildas Malmdamm

Senaste inläggen

Av Kvasthilda - Fredag 29 mars 09:51

Sitter med fötterna i bad medan datorn jobbar. Kopierar alla hemsidor igen. Bara en det händer nåt på och innehållet ändras, men de andra följer med på köpet. Försöker att alltid ha två kopior nånstans. 

Undrar om bloggplatsen har detsamma. Såg en blogg segla förbi i den där Rampljuset-streamern. Några få ord, men de har också snuddat vid min tanke mer än en gång. Bloggplatsens support, har de gett upp sidan, då de inte svarar på mail och inget händer? Hur länge har inte den där noteringen med Bättre HD-kvalitet på bilder och film legat o de har pratat om en ny app? 

Önskar att det fanns ett sätt att göra backup på sin egen blogg. Nån snajsig knapp man kunde klicka på o ladda ner hela innehållet. Den dagen Internet24 eller vem som nu sköter hemsidan lägger ner verksamheten, vad händer då med våra bloggar? Kommer de att ligga i limbo, eller dör de i samma ögonblick som serverhallen brinner ner? Minns 9/11, när en del av serverparken hos crosswinds försvann. Då försvann ju även en massa hemsidor, min inkluderad. Den jobbar jag med på datorn i ett apgammalt Frontpage så jag har ju allt hemma på burken redan. bLOGGARNA FUNKAR INTE PÅ DET SÄTTET. Men jävla CapsLock!!! Händer oftare o oftare att jag kommer åt den där jävla knappen.... Hur som helst... Jag vill kunna göra backup på min blogg. 


Traktorn kom just. Det kräksnöar. Katten har suttit i köksfönstret och försökt fånga de gigantiska flingorna som retat henne utanför rutan. Inte lätt med glas emellan. 


Nåja. Ska gå igenom foton o annat som jag HAR backup på o se om jag hittar nåt skoj till 365an. Bara ett par dagar kvar av mars nu o jag har tio, nej nio inlägg kvar att lägga in i mars.... 

Av Kvasthilda - Fredag 29 mars 09:00


Eget tema nr 8 Lycka är...

88/365


...att hitta en bit vörtlimpa i frysen - i mars.Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Torsdag 28 mars 23:04

Vad är det för fel på världen och dess jävla invånare? Pratar inte bara om Örjan Ramberg och hans konstiga kvinnosyn, utan Kjell-Åke Johansson och en jävla massa ormar i docksamlarvärlden. O alla andra jävla idioter som borde lära sig veta hut eller deporteras till nån avlägsen plats i varmaste gobiöknen eller kallaste sibirien. Hela bunten har en störning nånstans innanför skallbenet. 

Såg Josefins dokumentär häromdagen. Gjorde så ont i mig. O ännu jävla ondare idag när 3an visade Veckas Brott om ovan nämnde Kjell-Åke Johansson. Vilket helvetes jävla rövhål till gubbjävel. Avskum. De tog även upp Josans dokumentär och frågor från tittare som undrade om man har lättare att få strafflindring om man är en kändis. Hörde aldrig vad det svarades på den frågan. Bojkotta fanskapet. Gå inte på Dramaten. Alltså. Det kryper i mig hur fan folk kan bete sig. SÅ arg. Så frustrerad. Så besviken. SÅ ARG! 

O dessutom arg att jag inte kommit mig utanför dörren idag. Inte en meter. Eller jo. Har ju gått till brevlådan och Pokéstopet. 

Det REGNAR. Hör att det slår mot fönsterblecket. Ett ljud man inte är riktigt van att höra den här årstiden. Försökte kika ut, men har fel glasögon och nerdragna persienner så ser inte ett skit åt det hållet. 

Måste ge mig ut i morgon. Har jour i femtio minuter till, men det vore fan om just min mobil skulle ringa, när det finns både en T15 och en T18. Vill supa mig full. Glömma alla jävla idiotier världen består av. Tyvärr hjälper inte det. O det blir mer min idioti av det. Vart är vi på väg?? Nä. Inte så. 

Frustrerad. 

O Jon Skolmen är död. Ole Norman med hela svenska folket. Sov i ro. 

Av Kvasthilda - Torsdag 28 mars 09:00


Eget tema nr 7 Sitt fint

87/365


Sitt fint.

Sitt fint!

Sitt....

Äh. Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

tid

Av Kvasthilda - Onsdag 27 mars 23:47

Åsså sådär i sista minuten igen. Idag har varit en sån dag några av oss gärna hade kastat till vargarna för att aldrig få igen. Sonen tillhör nog den kategorin. Det som kan ha gått fel idag har gjort det. Inte varit hans dag. Alls. Men han kom hem helskinnad. Nåt positivt. O med en halv pall Mora Must. Mumselimumma. Som SysterYster säger sig inte gilla längre. Nähäpps? 

Sådär lagom mosig ikväll. Eh inatt. Klockan är ju missinassa. Om en vecka är hon ett. Vänta nu.... Hur fan blir det på lördag? Ah. Får sova en timme kortare ju!! Dammit. Jobbar. Nattåg. Blir en timme sen. hahahahaha! Bah. Huff. Host. Jobbigt läge för den som har klockan på ringning mellan 2 o 3. Hur fan funkar det? De får nog räkna med en o annan konstig försening den natten. O så lagom kul om det blir samma störning då, som idag. Det bankades i källaren och traktorn var förbi o skrapade marken utanför överliggningen. 

O hur i fridens tider ska jag hinna med mina 365or den här månaden? Har nio bilder att gräva fram. Får hålla tummarna att jourmobben är lugn. Fast man ska väl inte jinxa det där. 

Nä. G'Natt nu. Strax blir det på slaget tolv. 

Av Kvasthilda - Onsdag 27 mars 09:00


Tema nr 43 Det är mycket nu...

86/365


De rivs, ett efter ett. Våra gamla byggnader. Här är det stadshusets tur att gå i marken. Det görs dock med försiktighet och man tar reda på så mycket som möjligt av den. Handslaget tegel från Holland. Bland annat. Glastegel och väggar av olika slags tegel. Mycket tegel är det! Och största anledningen till att vi fick en gräddtårta i stället för en tegelbunker som stadshus i nya stadskärnan. Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Tisdag 26 mars 22:25

Laddar för att åka till jobbet. Fasen. Måste göra mackor så jag har inte tid att sitta här egentligen. Ejängklien. Eller vad fasen nu folk säger. Kan bara hoppas ögonen håller sig öppna tills jag anländer Narvik på morgonkulan nån gång. 

Fick ett vykort häromdagen. Eller... ett kort med en påminnelse om besiktning. Kom ihåg det o kollade datumet. Sista april. Äh. Grävde fram hemsidan o bokade en tid. Idag. Fanns en kvar. O bilen rullade igenom UA. Skönt. 

Äh, måste fixa den där frullen till i morgon. Hackat o malet. Som vanligt. Bidde inte ens en tumme. G'Natt på er. Lyckliga själar. 

Av Kvasthilda - Tisdag 26 mars 09:00


Tema nr 42 Det var roligt!

85/365


Först o främst att få besök av Petra o deras underbara unge. Det är alltid kul. Men sen.... Vi bytte ju en dotter med une, mot en annan fuskdotter med unge, men det jag missade var deras kläder. Visade sig att de har likadana kläder! Exakt likadan overall o lika mössor. Åbe blev tvungen att vända sin bakofram när vi var på ICE Hotel, där högre bilden är tagen, för att varenda turist som var där sa, Oh, is it Spiderman? Han somälskar det. Att vara Spiderman. Eller Iron Man. Eller Kylo Ren. Eller CapAm. Eller nån annan gubbe. Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Hörru... Va' ä' klockan?

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2019
>>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Följ bloggen

Följ Kvasthildas Malmdamm med Blogkeen
Följ Kvasthildas Malmdamm med Bloglovin'

Fototeman


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se