Kvasthildas Malmdamm

Senaste inläggen

Av Kvasthilda - Torsdag 21 sept 22:22

Farzad är sig lik :) Sitter o pratar med meteorologen Snygg-Nils i Karlavagnen o han är som ett stort barn. Han har ju en del barnprogram och ska göra sig förstådd bland dem. De försöker reda ur hur en storm eller orkan bildas. Farzad drar ner det till lågstadienivå, men det blir fel ändå. "Inte lätt när jag tror att jag sa lära mig ditt jobb på tre minuter", skrattar han :) 

Fick bilder från Kläppen. De har varit på marknad i Marrakesh och hade på sig snygga sjalar för att dölja sitt blonda o lätt-solbrända hår. Solen är stark i Marocko fölr två blonda ungdomar. De ser ut att ha det gott i alla fall o det lättar ett mammahjärta att de skickar ett meddelande varje dag. Han har order om att göra det nu. Skönt. 

Så har man då ledig helg. O ingen bil. Den ska sulas om. Mina kassa framdäck ska bytas ut mot nya fräscha. Tre dagars leverans. Jo, pyttsan. Var förbi hälsan igår o de hade kommit i torsdags. Det är en vecka det. Inte tre dagar. Tyvärr hinner de inte få så många mil i gummit innan det är dags att byta mot vinterdäck igen. Skulle egentligen ha skiftat om hjulen o satt dem bak men vi får väl göra det när gubben kommer hem då, om vi ids. Han erbjöd mig att göra det, men jag antar att det kostar extra, så nä. Som sagt, det är ju inte så lång tid kvar innan det blir vinterväglag igen. 

Det har ju snöat. 

Av Kvasthilda - Torsdag 21 sept 09:00


Tema nr 360 Årstidsväxling

264/365


-.Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Onsdag 20 sept 12:49

Undrar vad Kläppen sysslar med? De har inte gett ifrån sig nåt livstecken sen i ...söndags? Fan. Onsdag idag. Gillar inte det. 

Hoppla. Klockan är 1632 o jag fick annat att göra o glömde det här. Förhoppningsvis som kidsen. Lite oroligt när de inte hör av sig o man vet att gubben kryper ur skinnet. Såg en blänkare från lunchtid igår på Facebook i alla fall. Men jag undrar ändå vad de gör idag. 

Av Kvasthilda - Onsdag 20 sept 09:00


Tema nr 263 Rusk

263/365


-.Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Tisdag 19 sept 23:15

Usch, nu är klockan för mycket igen. Har jour nollsexnollnoll i morgon bitti- Så jäkla mycket att ta itu med när man varit borta i nära två månader. Har i alla fall fått sova hemma inatt då mitt tåg var inställt igår. Alltid oroligt för att man ska missa ett telefonsamtal. Hade ju väckaren igång på låg nivå när jag åkte ner till Dalarna senast o hörde aldrig den. Då var den på väldigt lågt ljud. Jobbmobben ligger något högre. Med porrmusiken. Det låter som nån dålig hissmusik ringsignalen jag har på den. Eller porrfilmsmusik om man så vill. Inte för att jag tror att dern ingår i nån p-rulle men den har lite konstiga noter. 

Nä, det är väl bara att krypa under duntäcket då o hoppas man får sova inatt. Måste köpa ny madrass till sängen. Den börjar kännas för hård för mig. Blir man känslig när man blir äldre? Tänkte skriva gammal, men det är jag inte. Än. 

Av Kvasthilda - Tisdag 19 sept 09:00


Tema nr 339 Vattenbubbla

262/365


Tja, inte bara en....Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Måndag 18 sept 10:11

Förra inlägget såg helt galet ut. Allt i en enda röra. Delade upp raderna lite i alla fall. Det är ändå lika random, hahahaha! 


Hej på Er! Hoppas ni har en skön måndag. Lite soft såhär i regnet. Regn? Va?? Regnar det?? Har väl aldrig hänt. Fast man får väl vara glad så länge temperaturen inte tillåter snöflingor. Det har också synts i veckan. 


Nåja. Ha en skön vecka alla ni därute! 

Av Kvasthilda - Måndag 18 sept 09:00


Tema nr 110 Glädjeskutt

261/365


En lycklig liten Doris.Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Hörru... Va' ä' klockan?

Fråga mig

37 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017
>>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Länkar & Favoriter

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Följ bloggen

Följ Kvasthildas Malmdamm med Blogkeen
Följ Kvasthildas Malmdamm med Bloglovin'

Fototeman


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se