Direktlänk till inlägg 18 maj 2010
Vi har många gånger diskuterat Pitepalt hos oss.
"Varför gör inte du palt, mamma?"
"Nä, kan inte." Saken är nog snarare den att jag IDS inte. Jag köpte ICAs bok Sveriges nya landskapsrätter o ungarna bläddrade i den.
"Titta här, mamma. Nu kan du." *bah*
En av Svärmors gamla väninnor gör världens godaste blodpalt. Astrids blodpalt med kokt renrev.... Mumma! Det slår all Pitepalt i världen. Äts med mycket smör. O lingonsylt. Men ska det vara vit palt, Pitepalt ska det vara med fläsk. Vanligt stekfläsk. Inte rökt. O definitivt inte bacon.
På teven lagar German kroppkakor under överinseende av Ann. Inte alls lika gott.
Apropå bacon. Kanske man ska gå o steka lite av det där rökta sidfläsket.... Men vad äta till??
Jamen dåså. Har lite lullull att lägga till, men jag tror jag löste krysset till slut och så här ser mitt ut den här veckan: Han dök upp som Gubben i lådan. Eller nä. Har varit med ett tag före det. Daniel Adams-Ray. Jag tog en kula för dig...
Bara lite snabbt. MelloX-inlägg kommer. Är väldigt upptagen. Har inte ens hunnit lösa det själv än. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|