Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 28 juni 2024

Av Kvasthilda - Fredag 28 juni 10:29

Kirunafestivalen i helgen. Hade velat se Aqua o skråla med i Barbie Girl. Vi har ju fått biljetter av facket - men jag ska (skulle) jobba hela helgen så jag gav bort våra biljetter (dotras o min). Ser att de flesta säljer sina, men jag tror på karma och att Pay it Forward. Gick som grannens sambo i flera år. På den tiden fick de två biljetter :)
Hade kunnat gå både fredag och lördag då det blev lite rockad i mina tåg, men det är som det är :)

Håller tummarna att vädergudarna är med festivalbesökarna och att dammet lagt sig. Grävs ju överallt så den biten går inte att påverka nämnvärt. Kan nog säga att det är tur att Hooja inte står på scenen i år. I fjol var den tillfälliga grusparkeringen fylld till smärtgränsen och lite till när de skulle spela. Jag hade tur att hitta ett hål för min bil. I år FINNS INTE den parkeringen och den lilla vi har idag räcker inte till på långa vägar. Ens för daglig turisthandel. Eller julhandeln. Anskrämligt. Bygg ett P-hus som Pite har. Bäst i världen! Gratis P i två timmar, sen kostar det - mer om du använder motorvärmare. Något som verkligen behövs i den här hålan.
Kommunledningen är hellbent att Kirunaborna ska börja elcykla. Fint i en stad med vinter elva månader om året.
Nä, åka till centrum är nåt man gör med största möjliga motstånd och bara om det är livsnödvändigt. Tur att det är mycket bostäder i NKC så det finns lite folk i butikerna i alla fall.

För att fortsätta min griniga tirad. Vi ska få Willys! Också i närheten av nya centrum. Det är kul, bara de hittar nån personal. Vet ju hur besvärligt det kan vara. Ungdomar vill tjäna snabba, enkla pengar. Inte packa upp varor och sitta i kassa. 

Äh, nu ska Häxan Surtant ta reda på kaffet innan pannan slår av.

Av Kvasthilda - Fredag 28 juni 09:00


Tema nr 365 Öron

180/366


-.



Temalista  


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


365 Foton 2024 

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2024
>>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards