Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 8 augusti 2010

Av Kvasthilda - 8 augusti 2010 23:56


Lååång dag. SysterYster o jag har yrslat runt på Uppsalaslätten o tittat efter kyrktorn. Det blev som en extra liten bonus när man befann sig i gamla sveatrakter. Några kyrkor har vi besökt. En o annan har vi kommit in i också fast de flesta har varit stängda. En var stängd o låst men jag träffade på prästen när han skulle gå o avsluta lite festligheter vid bystugan o han släppte in mig :-)) Tur var det. Fantastisk kyrka. Underbara målningar o mycket välbevarade till det.

Vi letade hamnkranar runt Gävle men hittade inga. Var lite för trötta när vi väl kom dit och det började skymma i allt högre hastighet så vi for hem i stället med ett stopp vid en statoil för en balja kaffe. Eller en mugg. Skulle behövts en balja. Vi tänkte ju stanna till för kaffe vid den stängda/prästöppnade kyrkan i Tensta (!!) men glömde bort det o for vidare ut bland kohagar o granar. Asch då. Därför blev det automatkaffe från statoil i stället. Gick ju det med.

E-pigan är hemma o resan gick bra. Hon tyckte jag gnällde o hade heeeelt fel vad gäller flygresor. Nåja, de påverkar folk olika o det var ju bra att hennes första flygupplevelse blev helt ok.

Junior är kvar hos SysterYster i tänger o jag sitter hos pappsen. Ska försöka komma i säng o varva ner mitt yrsliga blodomlopp. Det tar en stund innan det stannar av efter många mil i kroppen.

Ska bara döpa om fotona först. Blev sådär en niohundra stycken idag.....

See'ya!


Av Kvasthilda - 8 augusti 2010 20:22

 

För vi har varit på turné o har kommit lätt på sné.

Finns det ingen som kan säga var vi é?

 

Av Kvasthilda - 8 augusti 2010 09:00


Tema nr 184 Motorcykel

221/365


Högtflygande planer? En av Faluns MC-klubbar har en hoj sittandes högt upp på en stolpe  och har så haft i flera herrans år. MCK Wheelers heter klubben. Hur de fått upp MCn på sin upphöjda plats vet jag inte, men jag har varit medlem där en gång i tiden. Länge, länge sen. Fotat i kvällssol med en av gruvans lavar och den stora Kårebocken i bakgrunden. Jag fotade strax innan en jättesnygg röd Harley i tråkiga omgivningar men när vi passerade klubbkåken o stolpen tyckte jag den fick passa bättre för mitt temaobjekt för motorcykel. Eller hur?





Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2010 hos akson



Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards