Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Kvasthilda - 9 mars 2011 13:08


Jaha. Ibland kan det löna sig att svara i telefonen... Psf ringde o ville att jag ska köra hem ett tidigare tåg. Övertid för tiden mellan mina ordinarie tåg o tidigare hemkomst. Förhoppningsvis. Inte helt fel.


Av Kvasthilda - 9 mars 2011 12:27


Fast det var ju frågan. Lunch eller inte lunch? Har med mig en matlåda men den ska ju helst räcka att hålla mig igång till tiosnåret ikväll.

Kanske man skulle ta en repa på "stan" o fika eller nåt. En sallad hade inte suttit helt fel. Jag måste nog ta med mig en pastasallad nästa gång jag ställer kosan mot Boden. Aldrig fel...

Äh, går ner o hämtar en kopp kaffe i stället o tar en macka - eller två.


Av Kvasthilda - 9 mars 2011 09:00



Tema nr 10 Arvegods

70/365


En av Makens käraste ägodelar. Arvegods från Svärmor o Svärfar. Tror att den kommit från Svärmors sida. Har ingen aning om den varit en oljelampa en gång i tiden eller om den varit elektrifierad från början. Men snygg är den!



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson



Av Kvasthilda - 9 mars 2011 08:38


...ska tillbringas i Boden. För en gångs skull var tåget i tid! Kom tillome från Kiruna några minuter tidigare. Dessa åts dock upp efter vägen då jag fick ett bromslarm. Fjärrisen var lite trött. "Det här systemet bygger på gröna signaler för trafik och röda för stopp men det är tvåhundra samtal om nätterna." Mycket larm! Mitt larm visade sig att inte vara nåt och efterföljande detektorer hittade inget så jag kunde andas ut igen.


(jag måste installera mina fotoprogam på Lapptoppen.... rackarns.)


Träffade en av mina goa kollegor vid frukosten. Hon hade dock käkat klart när jag kom så jag fick inta min frukost ensam. Hela frukostsalen var full av skidåkare. Unga tjejer. Några stod det tillome Boden på. Annars var det Umeå IK, Funäsdalen, ett par oidentifierade och ett gäng tränare med nån jamt-dialekt. Månntro det har varit nån cup i helgen?


Ringde Maken sen jag satt mig med min kaffekopp men han var så trött så han fick stoppa huv'et på kudden igen. Ville bara kolla att han kom ihåg att ta fram riporna de ska ha med sig till Rautas. Han glömde göra det igår o skulle försöka komma ihåg det när han kom hem efter att ha släppt av mig på jobbet. Det hade han så allt är frid o fröjd. Får se om han steker dem själv nu då...


Tror Kråkan kommer hem idag. Hon får ta o kika på en av musflickorna. Hon har haft en infektion vid ena örkanten och hela örat är bakåtvikt. Hon är omöjlig att få tag i så jag har inte kunnat kolla henne. Å andra sidan finns det inte mycket jag kan göra heller.


O apropå smådjur. Det låg en död liten kissekatt i spåret idag. *snyft* Anade en liten grå figur o kikade när jag närmade mig o det var en grårandig liten katt. Trist. Man vet ju inte om det var en vildkatt, det var mitt i ingenstans, men de kan ju vandra en bit om de bestämmer sig för det.

O tiotusen döda renar men det bekommer mig inte ett smäck. O en älgkalv såg jag också. Korparna har mycket mat i alla fall.


Nä, ska ta o läsa ut min medhavda bok tror jag o hoppas på att jag har en till i väskan. "Ska'ru flytta?" frågade Andreas (en fd Kirunakollega o KY-elev som bytt hemmastation). Nä, men jag har med mig extra kläder o lite annat när man ska tillbringa en heldag i ett gråmulet Boden.


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards